Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

okuyucu DadluCadu,
bildirim konusuna neden kitabının başlama tarihi koydun?
böyle bir şey yok orada.

benden başka kımse oraya tarih koyamaz.
bir de sen listedesin yani, bilmen gerekmez mi?

Son düzenleme:
herkese merhaba :)
surrender hoşgeldin sevindim dönmene :)
bugün 10 sayfa okudum şimdilik.

Ben masaüstü kullanıyorum ya burdan okunmuyo çok saçma bi görüntü çiziyorum ev halkına
haklısın sanırım
Seni görmeyen ölsün. Yoksa o seni sevmeyen ölsün müydü?

Neyse, hadi ben kaçtım.
beni görmeyen, olsun sevmeyen önemli değil öyle garip bir insanım ki, sevmediğim insanın beni sevmesini bile istemem
cinsiyet önemli değil hadi bakalım, sayılı dakıkalar çabuk geçer
bir an önce geri dön
herkese merhaba :)
surrender hoşgeldin sevindim dönmene :)
bugün 10 sayfa okudum şimdilik.

hoşbuldum, sende hoşgeldin okuyucu beba92

Döneceğim, bekleee beeniiiii...

tebrıkler okuyucu snejanka, 18 gün verıyorum sana

Peki, teşekkür ederim... :)
Hoşgeldin canım.

olasılıksızı çok çok beğenerek okudum, keyifli bir kitap , arkadaşıma verdim ama geri getirmedi çok sinir olmuşumdur bak aklıma geldi yine

Selam tatlım, pek diğer başlamalarımda pek tat alamamıştım kitaptan, Lavin arkadaşla beraber kitaba ara vermeden okunursa daha iyi olacağı konusunda karar kıldık. Bende bu sefer öyle deneyeceğim. İnşallah sever de bir nefeste bitiririm..

80. sayfaya geldim. Gidecek gibi duruyor; bakalım.. :)

Merhaba bilge arkadaşlar :87: ben kitabımın 76. sayfasına geldim bugün akşamüstü uzun bir kitap okuma zamanı ayırmayı planlıyorum kendime hızlı bir ilerleme göstereceğimden eminim

:124::124:bilge sör hoşgeldinnn:124::124:

Kitabım bitti dün gece.
Yeni kitabım Andrea Di Robilant__Venedik'te Aşk, 368 sayfa.

Yöneticim hoş gelmişsin .
Gelir gelmez seni zahmete sokuyorum ama bana gün verirsen mutlu mesut bir okuyucu olacağım .

hoşbuldum, yirim senin ponpon kızlarını :124:
Kitabım bitti dün gece.
Yeni kitabım Andrea Di Robilant__Venedik'te Aşk, 368 sayfa.

Yöneticim hoş gelmişsin .
Gelir gelmez seni zahmete sokuyorum ama bana gün verirsen mutlu mesut bir okuyucu olacağım .

hoşbuldum beni daima özleyin
tebrıkler, 10 gün veriyorum sana

az önce karanlığın elli tonunu bitirdim şimdi özgürlüğün elli tonuna başlıyorum, sayfa sayısı 697 :)
serinin ilk 2 kitabını 10 günde bitirdim :)

bu arada sayfaya daimi olarak uğrarım elimden kitap eksik olmaz çünküü

Özlemek ve de beklemek güzel şeydir yöneticim, şayet kendini özleten- senin gibi- gelecekse

hoşgeldin :) hızlı okuyorsun sanırım :) 10 gün verıyorum sana .6 gün sonra ise listeye ekleneceksın
bu da diğer konumuzun linki http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
Özlemek ve de beklemek güzel şeydir yöneticim, şayet kendini özleten- senin gibi- gelecekse

şımartıyorsun beni

olsun, hiç okumamaktan iyidir :)

Alıntı yapan ya da kitabı yorumlayan arkadaşlarımdan bir ricam olacak.

Mesajın aşıklama kısmına ya da altına kitabın adını ve yazarını lütfen yazalım,kimin ne okuduğunu unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…