görsünler, burada olduğumu
Ben masaüstü kullanıyorum ya burdan okunmuyo çok saçma bi görüntü çiziyorum ev halkına
beni görmeyen, olsunSeni görmeyen ölsün. Yoksa o seni sevmeyen ölsün müydü?
Neyse, hadi ben kaçtım.
herkese merhaba :)
surrender hoşgeldin sevindim dönmene :)
bugün 10 sayfa okudum şimdilik.
beni görmeyen, olsunsevmeyen önemli değil öyle garip bir insanım ki, sevmediğim insanın beni sevmesini bile istemem
cinsiyet önemli değilhadi bakalım, sayılı dakıkalar çabuk geçer
bir an önce geri dön
tebrıkler okuyucu snejanka, 18 gün verıyorum sana
olasılıksızı çok çok beğenerek okudum, keyifli bir kitap , arkadaşıma verdim ama geri getirmedi çok sinir olmuşumdur bak aklıma geldi yine
hoşbuldum, yirim senin ponpon kızlarınıMerhaba bilge arkadaşlar :87: ben kitabımın 76. sayfasına geldim bugün akşamüstü uzun bir kitap okuma zamanı ayırmayı planlıyorum kendime hızlı bir ilerleme göstereceğimden eminim
:124::124:bilge sör hoşgeldinnn:124::124:
Kitabım bitti dün gece.
Yeni kitabım Andrea Di Robilant__Venedik'te Aşk, 368 sayfa.
Yöneticim hoş gelmişsin .
Gelir gelmez seni zahmete sokuyorum ama bana gün verirsen mutlu mesut bir okuyucu olacağım .
Sör gelmişsin :))Kitabımdan 60 sayfa kadar okudum.
hoşgeldin :) hızlı okuyorsun sanırım :) 10 gün verıyorum sana .6 gün sonra ise listeye ekleneceksınaz önce karanlığın elli tonunu bitirdim şimdi özgürlüğün elli tonuna başlıyorum, sayfa sayısı 697 :)
serinin ilk 2 kitabını 10 günde bitirdim :)
bu arada sayfaya daimi olarak uğrarım elimden kitap eksik olmaz çünküü
Özlemek ve de beklemek güzel şeydir yöneticim, şayet kendini özleten- senin gibi- gelecekse
hoşbuldum canım
Raporumu vereyim,dün bi kitabımdan 20 diğrinden 70 sayfa okudum.
Bugün daha yeni oturma fırsatım oldu, çok yoruluyorum son zamanlarda akşam 9'da pilim bitiyor resmen. Zihinsel yorgunluk olunca kitap okuma performansım çok düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?