Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ekitap isteyen olursa
bana özelden mail adresını yollasın

elımde bir sürü kitap var

bılgısayarınız da, word, adobe reader ve zip yüklü olması lazım
açmaz yoksa.

Son düzenleme:
özelden pdf formatında dosta gönderılıyorsa
isteyene kitaplar gönderebılırım
word de gönderılıyorsa
oraya aktarıp gönderırım :)
faydamız dokunsun

Eğer oluyorsa ben de isteyebilirim .
Elimdekine daha başlayamadım nedense.
18. yüzyılda yaşanan bir "yasak aşk"ın gerçek öyküsüymüş. Üstünde öyle yazıyor , ben de onun yalancısıyım.
İçimden bir ses ağırdan gidecek bu kitap diyor.
Bunun verdiği rehavet üstüme çöktü sanırım. :44:

buradan olmuyor, istiyorsan mail adresini özelden gönder bana

gulumsun yolluyorum şuan
5 tane yolluyorum
bir sorun yoksa söylersin bana
yollamaya devam ederım ok?

Son düzenleme:

Klasik İngiliz Edebiyatının en önemli kadın yazarlarından Jane Austenin daha sonraki romanlarına bir ilk adım ve anahtar olarak değerlendirilen ilk eseri Kül ve Ateş (Sense and Sensibility), iki kız kardeşin aşk ve evlenme serüvenlerini konu alır. Kardeşlerden Marianne tutkularını bastırmak istemeyen, duygularını başıboş bırakmayı seçen (ve bu yüzden de başı dertten kurtulmayan) taşkın mizacıyla tam bir Romantik Çağ kişisidir ve başlıktaki ateşi temsil eder. Duygularını aklıyla dengelemeyi seçen ablası Elinor ise, yaşamda kişiye zararlı olmaya başlayan tutku ve heyecanların üzerine serpilmesi gereken sağduyu, irade ve mantık külünü simgeler. Jane Austen onların başından geçen acı tatlı olayları keskin görüşü, ince mizahı ve sürükleyici üslubuyla anlatırken alaycılığının oklarını toplumdaki ikiyüzlülük, bencillik, samimiyetsizlik ve boş özentilere yöneltir; ama gerçek sevgi ve dostluklara, vefa ve fedakârlıklara sevecenlikle değer vermeyi unutmaz. Böylece, bir yandan heyecanlı aşk öykülerinin çerçevesinde insan duygularının hiç değişmeyen dökümünü verirken bir yandan da toplumun her zaman için gerçek dokusunu oluşturan insan ilişkilerinin doğru ve yanlışlarını sergiler.

Jane Austen'ın çok da bilinmeyen bu romanını okuduktan sonra mutlaka yorumlayacağım, şu an için çok güzel gidiyor benim için.

okuyucu gulumsun, hala devam edıyorum göndermeye
sen bi elindekileri indir de devamı gelıyor

son olarak 53 tane gelmesı lazımdı, az önce yolladım

Son düzenleme:
okuyucu gulumsun, hala devam edıyorum göndermeye
sen bi elindekileri indir de devamı gelıyor

son olarak 53 tane gelmesı lazımdı, az önce yolladım
tamam yönetici sör, hani gönderdim sanırsın gelmez o yüzden dedim.
indirmiyorum kalsınlar mailde. okurken indiririm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…