Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sayfa sayılarına netten bakıcaksın, ama ben baktım bunun kitabını göremedım
neyse. 9 gün verıyorum sana

Netten baktım . Yazarın ismini de netten buldum , dosyada sadece kitabın adı yazıyordu.
9 gün iyidir ya . Teşekkür ederim .

Surrender ne listesi bu bahsedilen?:44: Okuduğumuz kitapların mı? sayfa sayısı az kalan demişsin, benimki bugün değil ama yarın biter.

okudugu kitap sayısını hemen listede görmek isteyenler için dedim
mesela ben öyle yapıyorum.
muhakkak listeye 3-4 tane kıtap eklemelıyım
alışkanlık oldu

alışkanlık oldu

ben ben ben topiğe katıldığımdan bu 3. kitabım ama yarın biter dediğim gibi, 3 diye eklersen çok sevinirim tabi yine de patron sensin

Thebeyin Durum Bildirir Raporu: Az sonra yatapına uzanıp eline kitabını alacak yarın işten geldikten sonra sayfa sayısı bildirimini buraya yapacak.

alışkanlık oldu

Çıtayı git gide yükseltiyorsun .
3 de yetmez 5 tane . 5 de yetmez 7 tane . Ver ver ver ..

Sınav sonuçlarının açıklandığı mesajına kadar 50 sayfa okudum, sarmıştı kitap.
Elim ayağım kesildi, yarın sabah okumaya devam edeceğim.. :)

ben ben ben topiğe katıldığımdan bu 3. kitabım ama yarın biter dediğim gibi, 3 diye eklersen çok sevinirim tabi yine de patron sensin
bildirimlerini yaptıysan çıkar ortaya umarım aksakmamışsındır ayrıca, kitabın bitmeden
yazamam ki
Çıtayı git gide yükseltiyorsun .
3 de yetmez 5 tane . 5 de yetmez 7 tane . Ver ver ver ..

aynen.........

Son düzenleme:
bu gece
kalan 2 kitabım da bıtecek :) çok az kaldı
'benim üniversitelerim'' bu gece bıtecek
fazla uzadı bu kıtap

okuyucu turkuaz8, kitap raporunu yanlış yere yapıyorsun
buraya yapacaksın, orası sadece biten kitabın bildirimi için.

bu gece
kalan 2 kitabım da bıtecek :) çok az kaldı
'benim üniversitelerim'' bu gece bıtecek
fazla uzadı bu kıtap

Yarın güzel haberlerini okumak dileğiyle.
Benim de son 3 sayfa kaldı word'de onu bitirip yatarım .
Tabi bildirimi yaparım yatmadan önce

şuan başım ağrıyor ve kitap okuyorum, aklıma şıpsevdi sakızının kitap versiyonu geldi

KİTAP başın ağırsa bile onu okumaktır

Son düzenleme:
benimde 10 sayfam kaldı bitirip yatcam :)
bu arada kitap ayıracım şıpsevdi kağıtları, tesadüf oldu :)

- Neden bana acıyorsun? diye sordu.
Şridaman:
- Çünkü sen aslında tam anlamıyla Samsara ve yaşamın, kendi içine kapattığı bir çocuğusun, yanıtını verdi. Sen, hiç de suların yüzüne doğru yükselerek tüveyçlerini göğe açan lotus gibi, o ağlama-gülme denizinin yüzüne çıkmak isteğini duyan ruhlardan değilsin. Çünkü sen, kararsızlık içinde birbirine dolaşan maskelerin ve biçimlerin kaynaştığı derinliklerde kendini gayet rahat hissediyorsun ve bu yüzden seni görmek de insana rahatlık veriyor. Ama şimdi ille Nirvana ile uğraşmayı, onun yadsıma kararı üzerine düşünmeyi aklına koymuşsun ve onun kulak kabartılmaya değmediğini insanı ağlatacak bir gülünçlükle ya da tam buraya uygun düşen bir terimle, böyle etkili bir biçimde ileri sürmen, insanı senin keyif verici keyfine acındırıyor.

Nanda:
- Bağışla ama, benim hakkımdaki kanın nedir, diye sordu. Eğer yalnızca Samsara'nın göz kamaştırıcılığına kapılmış olmam ve bir lotus bahtından nasibim olmayışından dolayı senin acıma duygunu çekiyorsam, buna razı olabilirim. Ama anladığıma göre, özellikle birazcık olsun Nirvana ile ilgilenebilmem yüzünden bana acıyorsan, bu durum gücüme gider. Sana şunu söyleyeyim, ben de sana acıyorum.

Şridaman:
- Karşılık olarak, senin de bana neden acıdığını sorabilir miyim? dedi.

Nanda:
- Her ne kadar Vedaları okumuş ve felsefeden bir şeyler kapmışsan da göz kamaştıran düşlemlere, bu işleri yapmamış olanlardan daha kolaylıkla ve istekle inanıveriyorsun. İşte bende etkili bir gıdıklanma yaratan, yani hoş bir acıma duygusu uyandıran bu. Çünkü örneğin burada olduğu gibi bir parça dingin olan bir yerde, hemen görünüşteki sessizliğe kapılarak kendini açlık ve susuzluğun yedi kat ötesinde, yaşam girdabının ortasında sanıyorsun. Ama özellikle bu dinginlik ve sessizliğin içinde kulak kabartılmaya değer bazı şeyler bulunması burada büyük bir akım bulunduğunu ve senin dinginlik duygularının bir düşlemden ibaret olduğunu kanıtlar. Bu kuşlar aşk uğrunda dem çekiyorlar, şu arılar, yusufçuklar ve kanatlı böcekler açlığın zoruyla oraya buraya uçuşuyorlar, otların arasına yaşam kavgasının binlerce türü karışıyor ve ağaçları böylesine bir incelikle saran şu sarmaşıklar sırf daha yağlı ve dayanıklı olabilmek için ağaçların özünü emiyorlar. İşte gerçek felsefe budur.

bittikten sonra fikirlerini belırt

bitirince yorumunu yaz lütfen.

kitabımı bitirdim :)
bence güzel bi kitaptı bol alıntılıydı seviyorum böyle kitapları :) fakat psikolojik kitaplardan hoşlanmayanlar sıkılabilirler, yine de küçücük bi kitap zaten çok sıkacağını sanmıyorum :)
konusuna gelince doksan yaşındaki bi delikanlının iç hesaplaşmalarını ve aşık olmasını anlatıyo, güzel bi konusu var ama isminin de hakkını veriyo açıkçası :)

tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…