Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar elimdeki kitap bitti.
Aynı yazarın yine evlilik üzerine başka kitabını okuyacağım.
Nişanlım o yazarın 6 kitabını aldı birlikte okuyalım diye. Akşam alırsam haber veririm.

:84: bende bitirdim diye gelip yazmak istiyorum artıkkkkk
Bitmiyor

en iyisi telefonuma kitap okuma programı yükleyeyim, boş vakitlerde oyun oynamaya son

Hastayım ıyılesıp donucem aranıza..Musadenızle yine bu arada dıger kıtabı bıtırmedım ama yogunluk arasında Ahmet Altan kıtabı okuyorum Bilginize..

Dilacım hangi konuda okuyacağına, nasıl bir üslubu tercih edeceğine karar verdin mi?
Bunları açıklarsan daha iyi yardımcı olurum.

selam arkadaşlar. maalesef şu ara duraklama dönemine girdim. surrender son kitabım için 20 gün demiştin ama ben onu bu sene zor bitirecem anlaşılan. malum nietzche. diğer kitaplarıda şu ara hüpletmek nedense gelmiyor içimden. bahar çarptı galiba .

Hoşgeldin Datlucadu

Sör bugün liste yenileyecekti,bir süredir yoksun diye seni de çıkaraktı galiba.

Gelince bi anlaşın diye söyleyeyim dedim

Hoşgeldin Datlucadu

Sör bugün liste yenileyecekti,bir süredir yoksun diye seni de çıkaraktı galiba.

Gelince bi anlaşın diye söyleyeyim dedim

uğramayanları çıkardığın biliyorum canım. konu takibi için önemli tabi. o yüzden haber vereyim dedim.

kitabımı bitirdim kızlar gün içinde yeni kitabıma karar verip hemen size de söyleyeceğim :124:

Merhaba sevgili bilge arkadaşlarım

Kitabımı bitirdim :124: çok severek okudum ama kötü bir çeviriydi açıkçası aynı kitabı daha güzel bir çevirisini bularak tekrar okumayı planlıyorum. yeni kitabım gene Nietzsche den Zerdüşt Böyle Diyordu- Herkesin ve Kimsenin Kitabı 296 sayfa severek okuyacağımı tahmin ediyorum

Bilge sör böyle güzel şeyleri bulmakta ustasın gerçekten bayıldım bu fincan kaplarına cafe kitap fikri de çok hoş olmuş hayırlı olsun :81: ertelediğin projeni de merakla bekliyorum sen bir yolunu bulur onu da yaparsın bence

nasılsın tatlı bilge jade

bahar gelmeye başladı, doğanın canlanışını hissetmek çok hoşuma gidiyor güzel havaları seviyorum :87:

İyiyim canım, anlaşılan sen de iyisin.

Evet, bahar çocuğu olduğum için ben de ilkbaharı çok severim.

Merhaba okuyucu arkadaşlarım .

Kitabımda 51. sayfadayım .

" Ölüm yaşamımızın iki ucundan tutmakta:
Yaşlılık ölüme, çocukluktan daha yakın değildir."

Afrikalı Leo'dan.

hepimize hayırlı olsun.

kızlarrr daha önceden hiç romantik kitap okuyan olmadımı acabaa ? 2 dir sordum ama cevap alamadımm:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…