Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yemek arasında girdim bakayım diye bir şey yazılmıştı cevap verdim okuyayım dedim konuya erişim yetkiniz yok yazısı görünce eyvah banladılar mı beni ne oldu derken bir baktım konu silinmiş çok değişik bir akşamdı gerçekten neyse bir şey kaçırmadıysam huzur içinde olabilirim

isim dedikleri, 155 lik sülo işte sende vardın o zaman

evet o kadarını görebildim bide nivea kullanan sevgilisini biliyorum ne acaip insanlar var resmen ama gene baya eğlendik sayelerinde bence onlar bizim kadar eğlenmemiştir hırslanmışlardır zavallılar

evet o kadarını görebildim bide nivea kullanan sevgilisini biliyorum ne acaip insanlar var resmen ama gene baya eğlendik sayelerinde bence onlar bizim kadar eğlenmemiştir hırslanmışlardır zavallılar

kaçırdığın bişi yok yani,nivea mevzusunu da bılıyorsun

her gün birönceki günü geçemesem de altına düşmemek istiyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım :18:

223 sayfam kaldı yani bir haftada bitirebilirim aslında hedefim bir haftadan önce bitirmek olsun hatta

ben de bu aralar internet vs derken eskisi kadar kitap okuyamıyorum
en son okuduğum kitap
Incarceron (catherıne Fısher)
fantastık ve futuristik bir macera romanı olduğunu söyleyebiliriz
şimdide onun devam kitabını okuyorum
Saphıque (catherıne Fısher) yalnız bi türlü ilk bölümü geçemedim bi ağırlık var anlamadım belki bu topik sayesinde atlatırım ..hadi bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…