Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evet ciddi anlamda faydalanmak isteyenler amacına ulaştı/ulaşıyor, bende dahil
bu konuya istediğin her şeyi yazabılırsın, sevdıgın kıtapların alıntılarına yer verebılır, okudugun kıtabın tanıtımını yapabilirsin.
hatta geyık bıle yapıyoruz burada

ama bu konuya sadece ''kitabım bitti'' şeklinde bildirimde bulunuyoruz, listemız ve bıten kıtabımız burada oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

tekrardan hoşgedin aramıza
okuyucu cubukprenses

Son düzenleme:
Eğer gercekten de Yevgeniy bir ruh hastasıysa butun insanlar da oyle. Gercek ruh hastaları, kendindeki
belirtilerin farkında olmayıp baska insanlarda delilik alametleri goren kimselerdir

herkese günaydın
hasta oldum bugün gidemedim okula, çalışma aralarımda kitabımı da okurum diye umuyorum,
iyi okumalar sağlıklı günler bilgeler

Kitabımı bitirdim.
Yeni kitaplarım ;

Amin Maalouf__Çivisi Çıkmış Dünya, 215 sayfa.
Tuna Kiremitçi__Git Kendini Çok Sevdirmeden, 178 sayfa.

"Her şeyi dışarıda bırakarak bir kapsüle hapsedilmiş -kendi kendisiyle beslenen, başkalarını umursamayan ve onlara bir şey vermeyen- bir aşk, kendi üzerine çökmeye mahkumdur. Aşk iki insan arasında parlayan bir tutku kıvılcımı değildir yalnızca; aşka düşmekle aşkın içinde ayakta durmak arasında sonsuz fark vardır. Aşk bir varoluş biçimidir, --vurulmak-- değil --vermek--tir; bir tek insanla sınırlanmış bir eylem değil genel anlamda bir ilişki kurma biçimidir."

merhaba okuyucu bilgeler :119: kitabımın 47. sayfasındayım çok heyecanlı ve keyifli gidiyor hızlıca bitireceğim sanırım :87:

500. sayfadayım yaa bitirmek üzereyim 60 sayfacık kaldı tıkandı gitmiyo sanki ya süremde bitti galiba surrender :) bugünmüydü :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…