baya geyik yapmışız değil miEski yazılanlara bakayım derken kendimi kaybetmişim 60lardaydım 100.sayfa 150 derken bir yerde kaybolmuşum ulu bilge yüce surrender
merhabagünaydın bilge hatunlar, çikolata tadında bol kahveli ve bol kitaplı günler hepinize
merhabagünaydınnn bilgeleeerrr
merhaba jadeGünaydın okuyan güzeller...
merhabaGünaydın okuyucu bilgeler
Hafif doz baş ağrımla bakalım bugün ne kadar okuyabileceğim
geçmiş olsun :)herkese günaydın
hasta oldum bugün gidemedim okula, çalışma aralarımda kitabımı da okurum diye umuyorum,
iyi okumalar sağlıklı günler bilgeler
ilerlemişsinMerhaba okuyucu bilgeler
Kitabımın 83.sayfasına geldim
merhaba okuyucu bilgeler :119: kitabımın 47. sayfasındayım çok heyecanlı ve keyifli gidiyor hızlıca bitireceğim sanırım :87:
bilmiyorum. en son ki listeye bakıp500. sayfadayım yaa bitirmek üzereyim 60 sayfacık kaldı tıkandı gitmiyo sanki ya süremde bitti galiba surrender :) bugünmüydü :44::44::44::44::44:
Kızlar beni dövünnnnn
Yine kitap sipariş ettim.
merhaba nalan:86:
öyle miyim kuzum
Allahım... Sen sen... Bu ses, n'olamaz...
Not: Güzelsin ama küstah değilsin.
aman allahım...sesimi tanıdı
hemen gitmeliyim buradan
Fakirsin sen. Fakir... Fakir...
Not: Uygun replik bulmak da zormuş.
Merhabalar arkadaşlar. Danışmak istediğim bir yazar var: Nazan BEKİROĞLU. Özellikle "Nar Ağacı" ve "La" adlı kitaplarını okumayı çok istiyorum. Daha önce Nazan BEKİROĞLU'ndan okuyan varsa fikirlerini almak isterim. Sevgiler..
Rapor: 37.sayfadayım
fakirim ben
Olmadı bu.
''Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kızısın.'' demen gerekiyordu.
Merhabalar arkadaşlar. Danışmak istediğim bir yazar var: Nazan BEKİROĞLU. Özellikle "Nar Ağacı" ve "La" adlı kitaplarını okumayı çok istiyorum. Daha önce Nazan BEKİROĞLU'ndan okuyan varsa fikirlerini almak isterim. Sevgiler..
Rapor: 37.sayfadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?