Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dün hiiiiiç okuyamadım ayıp bana Bugün okuyacağım

Merhabalar

Bugün çok az okudum o da bugün hiç okumadığım için huzursuz olduğumdan.
Sayfa 159 dayım. Yarın biter diye umuyorum .

Çivisi Çıkmış Dünya'dan.

" Bir halkın özel yaşamı, edebiyatıdır. Tutkularını, özlemlerini, düşlerini, yoksunluklarını, inançlarını, çevresindeki dünyaya bakışını, kendisini ve -buna biz de dahil olmak üzere- başkalarını nasıl algıladığını edebiyatla açığa vurur. Biz de dahil olmak üzere diyorum, çünkü "ötekiler"den söz ederken, kim olursak olalım, nerede olursak olalım, bizlerin de ötekiler için "ötekiler" olduğumuzu unutmamamız gerekir. "

okumaya başlayacağım kitap elif şafak pinhan 229 sayfaa
gün istiyorum
birde okuyanlardan yorum. ağır bir dili var deniliyor gözüm korktuu

Selam. Hayırlı geceler herkese.
Bugün de çok güzel kitap okudum.
150 sayfayı geçmişimdir.
Yarın bitmez ama; kısmet olursa haftasonu bitirebilirim.

Sevgiler.

Merhabalar arkadaşlar. Bugün 3 yıldır hasretle beklediğim haberi aldım.Çok şükür hamileyim. Şaşkınım,şoktayım, mutluyum ve ve ve....
Bu ara kitap okumaya ara vereceğim diyemem tabiki devam... ama çok düzenli olacağından şüpheliyim. şu günlerimin biraz tadını çıkarmak ve araştırmalar yapmak istiyorum. Böyle geldim hemen gidiyorum üzgünüm arkadaşlar. Yine de sizlerle tanışmak çok güzeldi. Sevgiler...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, tebrik ederim :)

çok güzel bir haber :=) rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin =) her zaman bekleriz

Bugün 181 sayfa okudum

Ve kitabım bitti..

Yeni kitabım 208 sayfa, gün istiyorum.. Kitabın adı ''Kadın-Erkek İlişkileri Üzerine Mahrem Cevaplar''

Gözünaydın,hayırlı olsun,sağlıkla,mutlulukla kucağına almak nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…