birazdan herkesi kontrol edeceğimbakalım 3-4 gündür uğramayanlar kim
okumaya başlayacağım kitap elif şafak pinhan 229 sayfaa
gün istiyorum
birde okuyanlardan yorum. ağır bir dili var deniliyor gözüm korktuu
Merhabalar arkadaşlar. Bugün 3 yıldır hasretle beklediğim haberi aldım.Çok şükür hamileyim. Şaşkınım,şoktayım, mutluyum ve ve ve....
Bu ara kitap okumaya ara vereceğim diyemem tabiki devam... ama çok düzenli olacağından şüpheliyim. şu günlerimin biraz tadını çıkarmak ve araştırmalar yapmak istiyorum. Böyle geldim hemen gidiyorum üzgünüm arkadaşlar. Yine de sizlerle tanışmak çok güzeldi. Sevgiler...
Merhabalar arkadaşlar. Bugün 3 yıldır hasretle beklediğim haberi aldım.Çok şükür hamileyim. Şaşkınım,şoktayım, mutluyum ve ve ve....
Bu ara kitap okumaya ara vereceğim diyemem tabiki devam... ama çok düzenli olacağından şüpheliyim. şu günlerimin biraz tadını çıkarmak ve araştırmalar yapmak istiyorum. Böyle geldim hemen gidiyorum üzgünüm arkadaşlar. Yine de sizlerle tanışmak çok güzeldi. Sevgiler...
Bugün 181 sayfa okudum
Ve kitabım bitti..
Yeni kitabım 208 sayfa, gün istiyorum.. Kitabın adı ''Kadın-Erkek İlişkileri Üzerine Mahrem Cevaplar''
tebrikler7 günün var
bildirimde bulundun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?