- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
çok sevindim, bana ne oluyorsaÇok teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah yine gelirim
Bulundum evet :) 7 gün, tamamdırBüyük ihtimal 2 günde okurum
Merhabalar arkadaşlar. Bugün 3 yıldır hasretle beklediğim haberi aldım.Çok şükür hamileyim. Şaşkınım,şoktayım, mutluyum ve ve ve....
Bu ara kitap okumaya ara vereceğim diyemem tabiki devam... ama çok düzenli olacağından şüpheliyim. şu günlerimin biraz tadını çıkarmak ve araştırmalar yapmak istiyorum. Böyle geldim hemen gidiyorum üzgünüm arkadaşlar. Yine de sizlerle tanışmak çok güzeldi. Sevgiler...
Merhabalar arkadaşlar. Bugün 3 yıldır hasretle beklediğim haberi aldım.Çok şükür hamileyim. Şaşkınım,şoktayım, mutluyum ve ve ve....
Bu ara kitap okumaya ara vereceğim diyemem tabiki devam... ama çok düzenli olacağından şüpheliyim. şu günlerimin biraz tadını çıkarmak ve araştırmalar yapmak istiyorum. Böyle geldim hemen gidiyorum üzgünüm arkadaşlar. Yine de sizlerle tanışmak çok güzeldi. Sevgiler...
dışarıda nasıl bir fırtına var anlatamam
merhabaMerhabalar; bende aranıza katılmak istiyorum bol kitap okuyanlardanım şuan amy kathleen rayn-parıltı (gökyüzü üçlemesi)ni okuyorum 307inci sayfadayım 368 sayfa çok güzel kitap bu arada tavsiye ediyorum....
Tebrik ederim canım . Sağlıklı bir şekilde bebişine de kavuşursun inşallah.
Aynen ya. Gece uyuyamadım . Hala da devam ediyor. Korku filmlerindeki gibi o rüzgarın sesini duya duya yatağın içinde döndüm durdum.
Ve kitabım biter.
Yeni kitaplarım ;
Michael Connelly__Betondaki Sarışın, 447 sayfa.
Italo Calvino__Örümceklerin Yuvalandığı Patika, 167 sayfa.
günaydın, okuyucu bilgeler
günaydın, okuyucu bilgeler
Oooo kimleri görüyorum bu saatte.
Günaydın, tünaydın her neyse işte...
bana göre sabah
Keşke bana göre de sabah olsa ama nerdeeeeeeeeee
İyiyim baş bilge, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?