Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çok mantıklı aslında, adı ne başlayacağın kitabın :107:

gulumsun, o kitap 15 içinde bitecek ( 15 süre verdiklerine göre vardır bır bıldıklerı )

söyle bakalım kaç sayfa? ona göre süre vercem sana

Bugünkü bir konu yüzünden gitti.

Geri dön söööör.

Ama benim arkadaşım haklıydı.

Son düzenleme:
ya beğenince nasıl sevindim geldin diye beğeniyo ama yazamıyo mu şimdi sen gidince keyfim kaçtı vallayi sör çabucak dööön

çok mantıklı aslında, adı ne başlayacağın kitabın :107:
Lewis B. Smedes - Bağışlayın ve Unutun / 168 sayfa ( 15 günde okumak zorunda oldugum kitap bu! )

ben ölmüşüm ağlayanım yok kızlar, surrender hadi bana gün belirle.

Bugünkü bir konu yüzünden gitti.

Geri dön söööör.

Ama benim arkadaşım haklıydı.

taşıyıcı anne konusu mu acaba ??

orada da kötü bişey yazmamıştıki hepside konuyla alakalıydı
bi sahtekar yüzünden haksızlığa uğramamalıydı bence :85:

kızlar konunuzu yeni gördüm ben de katılmak isterim :)) son bikaç yıldır hemen hemen her başladığım kitap yarım kaldı niye bu kadar uzak kaldım anlamıyorum bana böyle bi yer lazımmış görünce anladım :)))
2 ay önce teyzemden aldığım bi kitap var oktay tiryakioğlunun "yavuz" kitabı geçen yıl kpss ye hazırlanınca bi tarih merakı geldi :) 219. sayfadaymışım ilk günler okudum sonra unuttum 30 sayfa falan kalmış ben de bunu okuyarak başlamış olayım yarım kalan kitaplarımı bi daha elime alasım gelmiyor gördükçe de üzülüyorum belki düzelirim

hoş geldin, ben de tarih dersini evel ezel sevmezdim. geçen sene kpss ye çalışırken sevmeye başladım ama yine de 68 aldım.

neyse, sen buraya takıl bol bol kitap okursun. bizlere hesap verme korkusuyla!

sör neden gitti? olay dediğiniz nedir? şimdi burada konuşursak bizi de bloke ederler mi? olmaz ama yaaa!!! sör geri gelsin.

bazı tartışmalı konular oldu oradaki yorumları beğenilmemiş, bence haksızlığa uğradı ama kısa sürede aramızda olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…