- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
ayıptır söylemesi ben vahim durumda değildim. her gece kitap okumadan yatamam ben! ama buraya bu konuya işlemek ve birbirimizi gaza getirmemiz de ayrı bir zevk benim için.Hepimiz ne vahim durumdaymışız ya.
yeniyim ya ben bu forumda, kuralları bilmediğimden sordum.
bu arada ben dün gece hiç kitap okuyamadım.bugün bilgisayar kursuna gittim aşağısında kütüphane var. sanki elimde okunmayı bekleyen onca kitap yok gibi bir de oradan bir tane kitap aldım. :44:fakat bir bakıma iyi oldu. çünkü oradan aldığın kitabı belirli bir tarihte vermek zorundasın. (15 gün) bu da beni okumaya sevk eder, bir bakıma güdüler diye düşünüyorum.
bencede ...1 oturuşta 60 sayfayı gözden çıkarır bence:119::119::118::118::126:
ayıptır söylemesi ben vahim durumda değildim. her gece kitap okumadan yatamam ben! ama buraya bu konuya işlemek ve birbirimizi gaza getirmemiz de ayrı bir zevk benim için.
ilgine sağ ol canım, geldim buralardayim.Gülümsün nerdesin? Vaz mı geçtin yoksa kitap okumaktan?
daim olan 2 kişiydik, şimdi 3 olduk
zamanla çoğalırız
Gitti sör ya. :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
Lewis B. Smedes - Bağışlayın ve Unutun / 168 sayfa ( 15 günde okumak zorunda oldugum kitap bu! )çok mantıklı aslında, adı ne başlayacağın kitabın :107:
Turhan TAN - Hürrem Sultan / 222. sayfadayım daha okumam gereken 334 sayfa var.Okuduğun kitabın ismiyle kaçıncı sayfada olduğunu da yazsana.
Bugünkü bir konu yüzünden gitti.
Geri dön söööör.
Ama benim arkadaşım haklıydı.
Lewis B. Smedes - Bağışlayın ve Unutun / 168 sayfa ( 15 günde okumak zorunda oldugum kitap bu! )
ben ölmüşüm ağlayanım yok kızlar, surrender hadi bana gün belirle.
sör neden gitti? olay dediğiniz nedir? şimdi burada konuşursak bizi de bloke ederler mi? olmaz ama yaaa!!!hiç öyle kötü bir yorumu da yoktuki dünkü olaylar yüzünden desem
Sör, kısa bir süreliğine gitti gülümsün.
kızlar konunuzu yeni gördüm ben de katılmak isterim :)) son bikaç yıldır hemen hemen her başladığım kitap yarım kaldı niye bu kadar uzak kaldım anlamıyorum bana böyle bi yer lazımmış görünce anladım :)))
2 ay önce teyzemden aldığım bi kitap var oktay tiryakioğlunun "yavuz" kitabı geçen yıl kpss ye hazırlanınca bi tarih merakı geldi :) 219. sayfadaymışım ilk günler okudum sonra unuttum 30 sayfa falan kalmış ben de bunu okuyarak başlamış olayımyarım kalan kitaplarımı bi daha elime alasım gelmiyor gördükçe de üzülüyorum belki düzelirim
sör neden gitti? olay dediğiniz nedir? şimdi burada konuşursak bizi de bloke ederler mi? olmaz ama yaaa!!!sör geri gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?