Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hoşgeldin, burası çok motive ediyor insanı hergün kaç sayfa okuduğumuzu yazıyoruz okuduğumuz kitaplardan bölümler paylaşıyoruz, bana çok yardımı oldu sana da olacaktır

hoş geldin, ben de tarih dersini evel ezel sevmezdim. geçen sene kpss ye çalışırken sevmeye başladım ama yine de 68 aldım.

neyse, sen buraya takıl bol bol kitap okursun. bizlere hesap verme korkusuyla!

aynıymışız kpss nin bana tek artısı sözel derslere ilgimin artması

bakıyorum ekibi kurmuşsunuz beni de alın yaaa😭😭hayırdır iki gün yazamadım neler olmuş"sör" nerede? bu arada kitap bitmek üzere:)) daha yeni 24 sayfa okudum hatta küçük de bir alıntı yapıcam izninizle😃😃

""bu minik adamın güngörmüş,olgun nezaketinde içe dokunan bir şeyler vardı.sanki insan bir cüceden centilmen davranışı bekleyemezmiş gibi.oysa kibarlığın boyla posla ne ilgisi vardı???""

""bir çok ailede sağlanan sesiz anlaşmalar gereği,geçmişin o korkunç acıları yeni kuşaklara aktarılmayacak,herşeye sıfırdan başlanacaktı.yılanlarla,akreplerle tehlikeli kuyularla dolu arka bahçede oynamasına izin verilmeyen çocuklar gibiydik.yakın tarihin acıları bizim tehlikeli arka bahçemizdi...""

hepinize iyi okumalar📖,güzel uykular😴😴 diliyorummm...

Kızlar... Suri ben de geldim... Yeni kitabım ve ben aranızdayım. Alamut şu an 100. Sayfadayım. 410 sayfa daha var. kendime 1 hafta zaman tanıdım. Bitince görüşümü yazarım. Banlısın ama beğeni ile bizleri takipte kalırsın...

Arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.

Biliyorsunuz sör, kısa bir süreliğine yok, o gelince kaldığımız yerden devam ederiz.

Bu arada, kitap okumaya devam.
Gelince bizi sorguya çekecek, eminim buna.

ben bitirdim kitabımıı :) gün içinde gelip yazacaktım ama olmadı.. o kitap baya sürünürdü daha elimde ya buraya yazıyor olmanın verdiği şevkle bitirdim

sör daha gelmedi mi? ne zaman gelecek aramıza? (yeniyim ya kuralları bilmediğimden soruyorum.:26:)
ben hafta sonu felakettim!
cumartesi günü sadece ve sadece 18 sayfa okumuşum. dün zaten hiiiiç okuyamadım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, ben sadece 28 sayfa okuyabildim, haftasonları kendime pek zaman ayıramıyorum :78: ama bu hafta bu kitabı bitireceğim kararlıyım

ben de cumartesi bir kitap aldım bir an önce başlamak için uzun süredir okuduğum yani okumaya çalıştığım Sabahattin Ali-içimizdeki şeytan kitabını o gece bitirdim.Dün yeni aldığım kitabı okudum 20-30 sayfası kaldı bugün biter.
Muazzez İlmiye Çığ dan 'Hititler ve Hattuşa' kitabın ismi ,eski kültürlere ilgi duyanlara öneririm.Zaten 14 yaşında bir çocuğun ağzından yazılmış,okuması ve anlaşılması çok kolay benim çok hoşuma gitti.Hatta hattuşaya ,yazılıkayaya gitme isteği uyandı bende .Gerçi istanbul çıkışlı tur yokmuş ama cumartesi ankaraya gidip pazar ankaradan gidebilirim diye düşündüm.

ben 9 aylık evliyim önceden kitap okumaya daha fazla vaktim olurdu tabii ama şimdi çok zaman ayıramıyorum ve bunun için kendime kızıorum bende işe gidip gelirken otobüste okumaya karar verdim. en azından kendim için faydalı birşey yapmak istiyorum çünkü. evlendikten sonra elif şafak "aşk" ahmet ümit "sultanı öldürmek" mürvet sarıyıldız "iki cami arasındaki aşk" emile zola "therese raquin" kitaplarını okudum hepsinide tavsiye ederim. şuandada yine ahmet ümit'in "bab-ı esrar" kitabını okuyorum o da gayet güzel ilerliyor. kızlar siz de okumaktan sıkılmayın ben kitap okudukça mutlu oluorum :)

evet canım okuyacaktım, ama biraz değişik şeyler okuyayım
sonra nutuk'a geçerim dedim

söyle bakalım kaç sayfan kaldı? 2 günün var sanırsam

260'dayım.
Kaç günüm kaldığını bilmiyorum.

Okumayı düşündüğün kitaplar hangileri?

260'dayım.
Kaç günüm kaldığını bilmiyorum.

Okumayı düşündüğün kitaplar hangileri?

kavanozun dışına çıkmak istedim
bu sefer hangisi denk gelırse yapmayacagım
kafama göre seçmek istiyorum,kararsızım yani..
bir bakayım birazdan yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…