kızlar konunuzu yeni gördüm ben de katılmak isterim :)) son bikaç yıldır hemen hemen her başladığım kitap yarım kaldı niye bu kadar uzak kaldım anlamıyorum bana böyle bi yer lazımmış görünce anladım :)))
2 ay önce teyzemden aldığım bi kitap var oktay tiryakioğlunun "yavuz" kitabı geçen yıl kpss ye hazırlanınca bi tarih merakı geldi :) 219. sayfadaymışım ilk günler okudum sonra unuttum 30 sayfa falan kalmış ben de bunu okuyarak başlamış olayımyarım kalan kitaplarımı bi daha elime alasım gelmiyor gördükçe de üzülüyorum belki düzelirim
hoş geldin, ben de tarih dersini evel ezel sevmezdim. geçen sene kpss ye çalışırken sevmeye başladım ama yine de 68 aldım.
neyse, sen buraya takıl bol bol kitap okursun. bizlere hesap verme korkusuyla!
kızlar konunuzu yeni gördüm ben de katılmak isterim :)) son bikaç yıldır hemen hemen her başladığım kitap yarım kaldı niye bu kadar uzak kaldım anlamıyorum bana böyle bi yer lazımmış görünce anladım :)))
2 ay önce teyzemden aldığım bi kitap var oktay tiryakioğlunun "yavuz" kitabı geçen yıl kpss ye hazırlanınca bi tarih merakı geldi :) 219. sayfadaymışım ilk günler okudum sonra unuttum 30 sayfa falan kalmış ben de bunu okuyarak başlamış olayımyarım kalan kitaplarımı bi daha elime alasım gelmiyor gördükçe de üzülüyorum belki düzelirim
bakıyorum ekibi kurmuşsunuz beni de alın yaaahayırdır iki gün yazamadım neler olmuş"sör" nerede? bu arada kitap bitmek üzere:)) daha yeni 24 sayfa okudum hatta küçük de bir alıntı yapıcam izninizle
""bu minik adamın güngörmüş,olgun nezaketinde içe dokunan bir şeyler vardı.sanki insan bir cüceden centilmen davranışı bekleyemezmiş gibi.oysa kibarlığın boyla posla ne ilgisi vardı???""
""bir çok ailede sağlanan sesiz anlaşmalar gereği,geçmişin o korkunç acıları yeni kuşaklara aktarılmayacak,herşeye sıfırdan başlanacaktı.yılanlarla,akreplerle tehlikeli kuyularla dolu arka bahçede oynamasına izin verilmeyen çocuklar gibiydik.yakın tarihin acıları bizim tehlikeli arka bahçemizdi...""
hepinize iyi okumalar,güzel uykular diliyorummm...
Kızlar...Suri ben de geldim... Yeni kitabım ve ben aranızdayım. Alamut şu an 100. Sayfadayım. 410 sayfa daha var. kendime 1 hafta zaman tanıdım. Bitince görüşümü yazarım. Banlısın ama beğeni ile bizleri takipte kalırsın...
ben bitirdim kitabımıı :) gün içinde gelip yazacaktım ama olmadı.. o kitap baya sürünürdü daha elimde yaburaya yazıyor olmanın verdiği şevkle bitirdim
ben bitirdim kitabımıı :) gün içinde gelip yazacaktım ama olmadı.. o kitap baya sürünürdü daha elimde yaburaya yazıyor olmanın verdiği şevkle bitirdim
selam kızlarne alemdesiniz?
ben kitabımı bitirdim, yenisine karar vermedim
Hoşgeldin.
Sen Nutuk'u okumayacak mıydın?
Ben hala okuyorum, sonra detaylı bilgi veririm.
evet canım okuyacaktım, ama biraz değişik şeyler okuyayım
sonra nutuk'a geçerim dedim
söyle bakalım kaç sayfan kaldı? 2 günün var sanırsam
260'dayım.
Kaç günüm kaldığını bilmiyorum.
Okumayı düşündüğün kitaplar hangileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?