Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evet sen de bul birini
sürekli geri alıp alıp dinliyorum

Buldum , buldum .
Bu iş de tamam

Şimdi sen de paylaşınca , tam gözümün önünde.
İster istemez ben de dinlemeye başladım .
İstemsiz elim gidiyor .

ben bu müzikle spor bile yaparım
bu 7.dinleyişim ve halen devam edıyorum
mutfağa aldım laptopu, oradan dinliyorum hem tarif bakacagım
hem de müzik dinleyecegım

ben bu müzikle spor bile yaparım
bu 7.dinleyişim ve halen devam edıyorum
mutfağa aldım laptopu, oradan dinliyorum hem tarif bakacagım
hem de müzik dinleyecegım

Müzik her yerde süper oluyor ya.
Yemek yaparken, sporda, yolculukta vs.
Son ses dinliyorum ben de.
Kolay gelsin .

Hasret en büyük esarettir.

Gittin...
Bir yemin kaldı aramızda.
Yarısı senin,
Yarısı benim...

Hasret, izleri Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet öncesi döneme uzanan, gerçek yaşamdan alınmış kırık bir aşkın ve ömür boyu süren hasretin öyküsü.

Müslüman bir bey oğluyla bir Rum kızının tüm engellere rağmen filizlenen sevdası, önüne çıkan ne varsa yakıp yıkacak güçte bir kora dönüşür. Ancak ayrılık kaçınılmazdır.

Lozan Antlaşması'nın öncesinde imzalanan Mübadele Sözleşmesi, bir buçuk milyona yakın insanı yerlerinden yurtlarından ederken, geride parçalanmış hayatlar, boynu bükük aşklar ve nesiller boyu sürecek hasret hikâyeleri bırakacaktır.

Tıpkı Tacettinle Patricia'nın hikâyesi gibi...

(dr.com.tr)

Son düzenleme:

Çok satan Muz Sesleri kitabının yazarı usta gazeteci Ece Temelkurandan yine çok satacak, gündem oluşturacak bir roman!

Bir kadının kalbini fena kırmış bir adam...

O adamı öldürmek için çölü geçmeyi göze almış dört kadın... Düğümlere Üfleyen Kadınlar bu yolculuğun romanı. Ne kadar sevilse de tamir olmayan o yaralı coğrafyada, Ortadoğuda geçiyor. Saraylar devrilip, meydanlar dolarken sorular kalıyor geriye. Her yola en az bir soruyla çıkılır çünkü: Bir kadın ya da bir ülke nasıl sevilir sahiden?

"Amira, bize kadınları nasıl seveceğimizi anlatan bir kitap lazım. Yoksa hep böyle şapşal ve kavruk kalacağız. Bize kadınların nefesini genişletecek, o nefesin rüzgârına yelken açmamızı öğretecek bir kitap lazım. Yoksa biz ne kadar sevilsek tamir olmayız."

(dr.com.tr)

Sokaklarda yaşayan James Bowen, yaralı bir sarman bulduğunda hayatının ne denli değişeceğini bilmiyordu.
Kıt kanaat geçiniyordu ve son ihtiyacı olan şey bir kediydi.

Oysa tanıştıktan sonra ayrılmaz bir ikili oldular ve birbirlerinin yaralarını sardılar.

Sokak Kedisi Bob herkesin yüreğine işleyecek, umut dolu ve sıcacık, gerçek bir hikâye...

"Yaralı bir sarmanın sokaklarda yaşayan bir adamın hayatını nasıl değiştirdiğine dair sıcak ve etkileyici bir hikâye...

Yayımlandığı andan itibaren çok satanlar listesine giren bu kitap, hayat dolu bir dostluk hikâyesi olmasının yanı sıra sokaklardaki hayatın ne denli adaletsiz olduğunu da gözler önüne seriyor."
The Guardian

"Yürekleri ısıtan bir umut mesajı..."
Daily Mail

"James ve Bobun ilk imza gününde hayranları metrelerce kuyruk oluşturdu. Uslu kedi Bob, sadece iki saatte tam 180 kitap imzaladı."
Bookseller

(dr.com.tr)

Son düzenleme:

Bir gün, mutsuzluğu, acıları ve arzuları, en derindeki sırları görme yeteneğin olduğunu keşfetseydin...

Bir gün, sana gülümseyen yüzlerin ardını görüp sana en yakın kişinin yüreğinde kilitlediği kapıları aralasaydın, ne yapardın?..

Büyümenin eşiğindeki Rose için hayat, bir sabah geri dönülmezcesine değişir. Zira annesinin yaptığı limonlu pastadan aldığı bir lokmayla, sadece yemeği değil, onu pişiren kişinin duygularını da tatmakta olduğunu anlar...

Olağanüstü yeteneği, aynı zamanda derin bir kaygı ve hüznü de beraberinde getirir; çünkü her zaman neşeli, güler yüzlü ve sevecen biri olarak bildiği annesi, kalbinde sarsıcı bir gerçek saklamakta, ailesinden ayrı ikinci bir hayat yaşamaktadır... Çok geçmeden babası ve ağabeyinin de çok özel yetenekleri olduğunu anlar. Her üçü için de bu yetenek, kimi zaman bir mucizeye kimi zaman da yakalarını kurtaramadıkları bir illete dönüşecektir.
Hemen her ailenin üstünü örttüğü gerçekleri, duyarlı ve yetenekli bir genç kızın büyüme öyküsü eşliğinde anlatan acı, tatlı ama her sayfası büyülü bir şehir masalı...

"Kitap o kadar güzel ki tadını daha iyi alabilmek için bitirir bitirmez tekrar okumaya başladım."
Jodı Picoult

(dr.com.tr)

Sağlık, mutluluk, başarı ve tüm hedeflerine ulaşmak için beynine format at!

Evet, size gül bahçesi vaat ediyorum!

Bütün korkularınızdan arınacak, fobilerinizden, sigara bağımlılığından, kilolarınızdan kurtulacak; kronik ağrılarınıza, hayatınızı zorlaştıran yanlış inançlarınıza son vereceksiniz.

Hem de gayet bilimsel, etkin ve sistematik bir yöntemle. Çoğu durumda dakikalar içinde!

Tek şartım var! Siz de iyi bir öğrenci olacak, kendi üzerinizde çalışmak için zaman ayıracaksınız.

"Pozitif düşün, hayallerin gerçek olsun" diyen, etkisi "ara gazı" vermekten öteye gitmeyen kişisel gelişim kitaplarından siz de sıkılmadınız mı zaten?

Öyleyse tam yerine geldiniz demektir!Biz şimdi birlikte bambaşka bir şey yapacağız.Gerçek bir temizlik operasyonuyla "ilkel" programlarından bir türlü vazgeçmek istemeyen beynimize format atacağız!

NeuroFormat® yöntemiyle hayatımızı baştan aşağı değiştireceğiz.

Ne duruyoruz?

Hadi, başlayalım artık...

(dr.com.tr)

Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Çözüm Var!

İnsülin direncini kırmanın, hipoglisemiyi önlemenin ABCsi!

"İnsanlar bilinçli olarak yaşadıklarında, sağlıklarını korumakta güçlük çekmiyorlar ve mutlu oluyorlar. İşte bu sebeple sağlığımızın sorumluluğunu kendi elimize almak ve korumak, en ucuz ve kolay yoldur. Hastalanmamak elimizdedir, yalnız kendi elimizdedir, başka kimsenin elinde değildir! Bizler buna karar verip yaşam biçimimizde köklü ve sağlıklı değişikler yapabildiğimiz zaman obeziteyi, diyabeti, kalp krizini, inme dediğimiz felç hastalıklarını ve diğer kronik dejeneratif hastalıkları önleyebiliriz."

Prof. Canan Efendigil Karatay, satış rekorları kıran ilk üç kitabıyla Türkiyede bir sağlıklı halk hareketi başlattı. Bu kitapları okuyanlar hem kolayca zayıfladı hem de kalıcı kilo verdiren geleneksel Türk mutfağıyla tanıştı.

Ezber bozan Profesör Canan Efendigil Karatay, bu kez diyabete çözüm sunuyor. Ona göre şişmanlık, obezite ve diyabet birbirinden ayrılamaz hastalıklar. Hatta çoğu kez bunlara kalp ve damar hastalıkları da eşlik ediyor. Dolayısıyla beslenme ve yaşam biçimini Karatay prensiplerine göre yeniden düzenlemek, birçok metabolik hastalıktan da kurtulmak anlamına geliyor.

Elinizdeki kitap diyabet hastalarından gelen yoğun talebe yanıt vermek için yazıldı. Prof. Canan Karatay her zamanki anlaşılır üslubuyla obezite ve diyabet hastalığının nasıl geliştiğini ve nasıl düzeltilip önlenebileceğini anlatıyor. Her tür şekerin vücuda nasıl zarar verdiğini gözler önüne seriyor. İnsülin direncinden, hipoglisemi ataklarından ve insülin takviyesinden kurtulmanın şifrelerini veriyor!

Türkiye'deki 20 milyon fazla kilolu, 20 milyon obez ve 10 milyon diyabetliye şimdiden hayırlı olsun çünkü kitaptaki tavsiyelere uyarak sağlıklı ve mutlu bir hayata tekrar merhaba demek artık çok kolay!

(dr.com.tr)

"Her gün, daima öğleden sonra oraya gidiyor, koridorlardaki resimlere bakıyormuş gibi ağır ağır, fakat büyük bir sabırsızlıkla asıl hedefine varmak isteyen adımlarımı zorla zapt ederek geziniyor, rastgele gözüme çarpmış gibi önünde durduğum "Kürk Mantolu Madonna"yı seyre dalıyor, ta kapılar kapanıncaya kadar orada bekliyordum."

Kimi tutkular rehberimiz olur yaşam boyunca. Kollarıyla bizi sarar. Sorgulamadan peşlerinden gideriz ve hiç pişman olmayacağımızı biliriz. Yapıtlarında insanların görünmeyen yüzlerini ortaya çıkaran Sabahattin Ali, bu kitabında güçlü bir tutkunun resmini çiziyor. Düzenin sildiği kişiliklere, yaşamın uçuculuğuna ve aşkın olanaksızlığına (?) dair yanıtlanması zor sorular soruyor.

(dr.com.tr)

Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler Ve Yalnızca Diğer Yarımız O Sesi Duyar

Amerika, Almanya, İtalya, İspanya, Hollanda, Japonya, Sırbistan, İsrail ve Hırvatistanda sadece, okuyanların birbirlerine tavsiyesiyle yüz binlerce sattı, en çok konuşulan kitaplardan biri oldu.

Başarılı ve ünlü bir avukat olan babası tam da Julianın fakülteden mezun olduğu günün ertesi sabahı ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolur. Birkaç yıl sonra ise annesi şans eseri bulmacanın bir parçasını bulacaktır - Mi Mi adlı gizemli bir kadına 40 yıl önce yazılmış ama gönderilmemiş bir mektup.
Babasının geçmişindeki gizemi çözme isteğiyle Julia kariyerini ve önünde onu bekleyen hayatı bir kenara koyar ve Mi Minin bir zamanlar yaşamış olduğu yere gider. Yolculuğu onu doğunun esrarengiz bir bölgesine, küçük bir dağ kasabasına götürür. Orada babasını tanıyan ve kendisi hakkında da inanılmaz şekilde bilgi sahibi olan bir adamla karşılaşır. Merakına teslim olarak onunla her öğleden sonrası buluşup ondan babasının gençliği hakkında şaşırtıcı hikayeler dinler - çocukken kör olmuş, manastırda yetiştirilmiş ve hepsinden öte oralı bir kıza delice bir tutku beslemiştir.

"Acı tatlı unutulmaz bir hikaye."
Library Journal

"Ne kadar denesem de bu kitabın nasıl bir sihre sahip olduğunu anlatırken hakkını veremeyebilirim."
Caroline Leavitt

"Öyle akıcı ve duygusal ki... büyük bir paket mendili yanınızda bulundurmanızı öneririz."
Publishers Weekly

"Avrupada kısa sürede bir hit olan bu kitap, okuyucuyu adeta mest ediyor."
Booklist

"Kalbinizin derinliklerine kadar işleyecek bir hikaye. Doğunun spiritüelliği ve masal tadında bir romantizm... Nicholas Sparks ve Elizabeth Gilbert hayranları bu kitaba doyamayacak."
Kirkus Reviews

"Tek kelimeyle bayıldım. Okuyucuyu çok uzaklara götürerek, esrarengiz insanların ruhlarındaki gizleri çözmeye davet ediyor. Daha güzeli, kendimiz hakkında hiç düşünmediğimiz şekilde düşünmemizi sağlıyor. Aşka ne anlamlar yüklüyoruz, neye inanıyoruz ve bu, hayatımıza nasıl bir yön veriyor…"
Angelika Schwabach
Buchhandlung Ida von Behr adlı kitapçı, Volksdorf, Almanya

"Bu kitap, çeyrek yüzyıldır çok satan bütün kitapları tahtından etmeyi başardı. O kadar dokunaklı ki hayata farklı bir pencere açıyor ve orada kendimizi sorgulamaya sevk ediyor. Sendkerin dili beni büyüledi, kendine has bir ritmi ve tarzı var. Sayfaları nasıl çevirdiğinizi anlamayacaksınız bile. Eşine az rastlanır türden."
Marianne Nagel
Buchhandlung Nagel adlı kitapçı, Amriswil, İsviçre

"Böyle bir kitap milyonda bir çıkar. Dünyayı gözleriyle gören değil kalp sesleriyle işiten bir adamın sıra dışı hikayesi. Jan-Philipp Sendker gerçek aşkın varlığına olan inancınızı pekiştirecek. Gözyaşları içinde bitirdim."
Shawna Yang Ryan
Water Ghosts kitabının yazarı

(dr.com.tr)

Sonlar,
insanı hayata bağlayan
yepyeni başlangıçlardır...

Kimi zaman hayatın karmaşasından başımızı kaldırmak, dertlerimizi geride bırakmak ya da bize zarar veren alışkanlıklarımızdan kurtulmak için bir yol bulmaya çalışırız. Ve bu arayışta en büyük yardımcımız dostlarımız olur; sadece iyi değil kötü günde de yanı başımızda duran ve her sonun bir başlangıca vesile olduğunu hatırlatan can dostlarımız…

Sihirli bir dokunuşa ihtiyaç duyan insanların yaşadıklarını sımsıcak bir dille anlatan bu roman, bizleri umut aşılayan bir dünyanın içine çekiyor.

"İşin ucunda unutulmaz karakterler yaratmak varsa, bunu Debbie Macomberdan daha iyi kimse yapamaz."
BookPage

"Macomber farklı hayatları bir araya getirerek, hayata dair yaşanan pek çok duyguyu samimiyetle işliyor ve her kitabı yüzlerde tebessüm yaratan bir sonla bitirerek okuyucusuna umut aşılıyor."
Publishers Weekly

"Macomber, mucizelerle dolu sokağında yarattığı hem eşsiz hem de keyif veren yepyeni olaylarla okuyucuları büyülemeye devam ediyor."
Library Journal

"Debbie Macomberın her kitabı en iyi kitabı; okurlar Yeni Başlangıçlar Mevsimiyle bir kez daha tatmin olacaklar."
Booklist

(dr.com.tr)

Paul McKenna, 3 yılda 3 milyon kitap satışıyla İngilterenin en çok satan edebiyat-dışı yazarıdır. Televizyon programları ve konuşmaları, dünyanın kırk iki ülkesinde yüzlerce milyon insan tarafından izlendi.

Paul kendine has kişisel dönüşüm teknikleriyle Hollywood yıldızları, altın madalyalı sporcular, rock yıldızları, iş adamları ve kraliyet ailesiyle çalışmıştır. Ufak değişikliklerin büyük sonuçlar doğurabileceğini ispatlayarak, izleyicilerini ve müşterilerini şaşırtmıştır.

Şaşırma sırası şimdi sizde!

Çoğu insan, yaşamlarının yalnızca kısa bir an içinde değişmiş olduğunu düşünebilir. Önünüzdeki yedi gün boyunca, düzinelerce böylesi anı deneyimleyeceksiniz ve hayatınızdaki sonuç veren değişiklikler, gelecek yıllar boyunca mutluluk, başarı ve sağlığınızı olumlu olarak etkileyecek.

Paul McKenna, bunun farkına vardığı zaman başarılı bir radyo yapımcısıydı. Gerçekleştirmiş olduğu şeylere rağmen içinde bulunduğu durumdan hoşnut veya tatmin olmuş değildi. Dünya çapında yüksek derecede başarılı ve etkili insanlar üzerine bir çalışma yaparak, bu başarı ve mutluluğun bazı insanların başına gelen ve diğerlerinin başına gelmeyen tesadüfler olmadığını keşfetti. Öğrendiği şeyleri uygulayarak kendisini ve yaşantısını büyük ölçekli olarak dönüştürmüş, finansal özgürlük ve uluslararası başarı elde etmiş ve gitgide artan derecede sağlıklı bir duruma gelmiştir.

Paul, çok başarılı insanların bu çekirdek strateji ve tekniklerini, daha pozitif ve öz güvenli bir şekilde düşünmenize ve hareket etmenize ve bir hafta gibi kısa bir süre içinde yaşantınızı geliştirmenize yardımcı olacak, büyüleyici yaşam dönüştürme metotları haline getirmiştir.

- Daha fazla para kazanmak ve daha başarılı olmak ister misiniz?

- Her gün daha fazla enerjiye sahip olmak ve kendinizi daha mutlu hissetmek ister misiniz?

- Rüyalarınızdaki hayatı yaşamaya başlamak ister misiniz?

Yalnızca yedi günde, ileri derecede öz güvenli ve gerçekten olmak istediğiniz kişi olmak için duygularınızın efendisi olmayı ve beyninizi işletmeyi öğreneceksiniz!

(dr.com.tr)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…