ok. haber verdiğiniz sürece listeden çıkarılma olmazKonu sahibesii
Yurtta internette problem var ben bikac gun gelemezsem kizma ben listeden silme olur mu? Ben kitap okumaya devam edecegim
Su an telefondan baglanip yaziyorum bunu
ben yarın suç ve ceza ya başlıycammm kargoyla gelicekçok heyecanlıyım
Gunaydin kizlar :)
Daha yeni kalktim yüzümü yikamak icin banyoya gectigimde bir baktim yüzüm gözümm heryerim sismiss patlicak nerdeyse
çok uyumaktan olur öyleiyice dinlenmişsindir ama
tebrıklerEki Görüntüle 658928
Herkes çoktaan uyumuştur muhtemelen; ama ben kitabımı bitirdim sevgili bilgeler
Güzel bir kitaptı, psikolojiye meraklı olduğum için sıkılmadan okudum; ama bazen kendimi birilerinin gizli dosyalarını karıştırıyormuşum gibi hissettim. Çünkü yazarın başta belirttiğine göre hikayeler on hastasının gerçek terapi hikayeleriymiş. Ama önsözde yazar hastaların kimliklerini korumak için olaylarda maskeleme ve değişiklik yaptığını belirtmiş. Psikoterapiye meraklı bilgelerimiz varsa tavsiye ederim
Bu arada pazar günü yeni kitabıma başlayacağım:112:
Kumral Ada Mavi Tuna / Buket Uzuner
Ulu bilge yüce sör bana gün verebilir misin?
elbette, süreni uzattımsör ders yoğunluğum yüzünden pek kitap okuyamıyorum, bugün bitmeyecek kitabım bana ek süre verir misin?
merhabaGunaydin kizlar :)
Daha yeni kalktim yüzümü yikamak icin banyoya gectigimde bir baktim yüzüm gözümm heryerim sismiss patlicak nerdeyse
merhabamerhaba tatlı bilgelerkitabımın 320. sayfasındayım antrika ihanet aşk gırla gidiyor bu haftasonu bitirebilirim bile
ok. uzattım :)Merhaba kızlarr okuyucu söör sanırım ben süremi aşmış bulunmaktayım ama süre istiyorum okuyamadım öyle uzun uzun hep az okuyabildim
120. sayfamdayım bu arada 250 sayfam falan var.
yoo, sakıncası yok :)merhaba bilgeler :)
kırmızı bisiklet bitti, bildirimimi de yaptım :)
bu hafta hep sınavım var o yüzden kitap okumaya bi süre ara vereceğim sör, sınavdan sonra da masumiyet müzesine tekrar başlayacağım. umarım sakıncası yoktur listeden çıkarır mısın :26:
Bitirdim kitabımı
Kinyas ve Kayra/Hakan Günday
İlk başta ilerletemedim ama sonrası su gibi aktı :129:
tebrıklerben süre veririm de, sayfa sayısını yazmamışsın
elbette, süreni uzattım
merhaba
merhaba
ok. uzattım :)
yoo, sakıncası yok :)
tebrikler
bu arada listeden çıkarır mısın derken virgül filan koymamışım çıkarmanı istiyorum gibi olmuş sör çıkarmazsan sevinirim demek istemiştim :26:
Herkes kitabını çabucak bitiriyor ben bitiremiyorum çünkü ben çok ders çalışmak zorundayım çok yoğunum. :26:
Ben acılar çocuğuyum.
tebrıklerben süre veririm de, sayfa sayısını yazmamışsın
Herkes kitabını çabucak bitiriyor ben bitiremiyorum çünkü ben çok ders çalışmak zorundayım çok yoğunum. :26:
Ben acılar çocuğuyum.
olur öyle şeyler
Kusura bakma sör, 500 sayfa, kafam neredeyse artık yazmayı unutmuşum
nasılsın bilge okuyucu sör
allaha şükür iyiyim, sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?