Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Herkes çoktaan uyumuştur muhtemelen; ama ben kitabımı bitirdim sevgili bilgeler
Güzel bir kitaptı, psikolojiye meraklı olduğum için sıkılmadan okudum; ama bazen kendimi birilerinin gizli dosyalarını karıştırıyormuşum gibi hissettim. Çünkü yazarın başta belirttiğine göre hikayeler on hastasının gerçek terapi hikayeleriymiş. Ama önsözde yazar hastaların kimliklerini korumak için olaylarda maskeleme ve değişiklik yaptığını belirtmiş. Psikoterapiye meraklı bilgelerimiz varsa tavsiye ederim

Bu arada pazar günü yeni kitabıma başlayacağım:112:
Kumral Ada Mavi Tuna / Buket Uzuner
Ulu bilge yüce sör bana gün verebilir misin?

sör ders yoğunluğum yüzünden pek kitap okuyamıyorum, bugün bitmeyecek kitabım bana ek süre verir misin?

Gunaydin kizlar :)
Daha yeni kalktim yüzümü yikamak icin banyoya gectigimde bir baktim yüzüm gözümm heryerim sismiss patlicak nerdeyse

merhaba tatlı bilgeler kitabımın 320. sayfasındayım antrika ihanet aşk gırla gidiyor bu haftasonu bitirebilirim bile

Merhaba kızlarr okuyucu söör sanırım ben süremi aşmış bulunmaktayım ama süre istiyorum okuyamadım öyle uzun uzun hep az okuyabildim
120. sayfamdayım bu arada 250 sayfam falan var.

merhaba bilgeler :)
kırmızı bisiklet bitti, bildirimimi de yaptım :)
bu hafta hep sınavım var o yüzden kitap okumaya bi süre ara vereceğim sör, sınavdan sonra da masumiyet müzesine tekrar başlayacağım. umarım sakıncası yoktur listeden çıkarır mısın :26:

tebrıkler ben süre veririm de, sayfa sayısını yazmamışsın
sör ders yoğunluğum yüzünden pek kitap okuyamıyorum, bugün bitmeyecek kitabım bana ek süre verir misin?
elbette, süreni uzattım
Gunaydin kizlar :)
Daha yeni kalktim yüzümü yikamak icin banyoya gectigimde bir baktim yüzüm gözümm heryerim sismiss patlicak nerdeyse
merhaba
merhaba tatlı bilgeler kitabımın 320. sayfasındayım antrika ihanet aşk gırla gidiyor bu haftasonu bitirebilirim bile
merhaba
Merhaba kızlarr okuyucu söör sanırım ben süremi aşmış bulunmaktayım ama süre istiyorum okuyamadım öyle uzun uzun hep az okuyabildim
120. sayfamdayım bu arada 250 sayfam falan var.
ok. uzattım :)
yoo, sakıncası yok :)
Bitirdim kitabımı

Kinyas ve Kayra/Hakan Günday

İlk başta ilerletemedim ama sonrası su gibi aktı :129:

tebrikler

Herkes kitabını çabucak bitiriyor ben bitiremiyorum çünkü ben çok ders çalışmak zorundayım çok yoğunum. :26:
Ben acılar çocuğuyum.

Son düzenleme:
tebrıkler ben süre veririm de, sayfa sayısını yazmamışsın

elbette, süreni uzattım

merhaba

merhaba

ok. uzattım :)

yoo, sakıncası yok :)

tebrikler

bu arada listeden çıkarır mısın derken virgül filan koymamışım çıkarmanı istiyorum gibi olmuş sör çıkarmazsan sevinirim demek istemiştim :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…