Sen de bizim için çok kıymetlisin tatlım.
bugün artık bulutlarda gezerim ben bu keyifle :119:
evet, işlerimi yoluna koyunca döneceğim inşallah hiçbir yere gitmem evelallah.merhaba bilge gülümsünBilgelik baki o kadar kitap okuduk beraber Daha da okuyacağız
grenjade, şımaracağım sağ ol.buradaki bütün arkadaşlarım benim için aynıdır ama ilk dörtlü biz olduğumuz için sizin konuyu bırakma gibi bir lüksünüz yok kızlar.
Mecburi hep burada olacaksınız artık.
benim için de aynı şeyler geçerli, ben siteye üye oldum ilk buraya geldim. Yeriniz ayrı sağ olun!cafe kitabın 4 atlısı :87: Evet bu yoldan dönmek yok benim için de çok kıymetlisiniz gerçekten
saolmerhaba sevimli bilgelerben dün 42 sayfa okudum kendimi daha iyi hissediyorum
keküllerin hayırlı olsun bilge rapunzel sör eminim yakışmıştır ben de çok hevesleniyorum ama cesaret edemiyorum :115:
Selam, bilgeler, bilge olmayan Gülümsün geldi.İlginize çok teşekkür ederim. Baş bilge Sör, nerelerde?
hoşgeldin bilge gulumsun, daha ne kadar zaman geçti ki sen gideliÇalışmıyor mu? İş güç yok mu? Nasıl geç başlıyor ki?
Bu arada hoş bulduk canım.
Özletme kendini bir daha.
Aslında geç başlamıyor, geç yatıyor demek daha doğru olur.
o kadar!.Buradaki bütün arkadaşlarım benim için aynıdır ama ilk dörtlü biz olduğumuz için sizin konuyu bırakma gibi bir lüksünüz yok kızlar.
Mecburi hep burada olacaksınız artık.
sen buralara gelmeyeli çok olduya ben fi tarihinde bi kitaba başlamıştım ve korktuğum başıma geldi uzun süre okuyamadım neyse ki dün aldım elime 10-15 sayfa kaldı onu bugün bitiririm inşallah bir süre roman okuyacağım araştırma kitapları biraz dursun hele
160. sayfamdayımm
yok baş bilgem unutmadım ama sanki bazen geliyordun o saatlerde... kahkül mü kestirdin sen? fotografın var mı? görebilir miyim acaba? :)
merakla bekliyorum. :112:ben kestim
dur koyayım, gözün profılde olsun
cidden öyle... ne kadar güzel bir kızmış meğer, bir de oyuncak bebek gibi... bir de küçük gösteriyor... zaten küçük de daha küçük gösteriyor...her parmağında ayrı marifet var başbilge sörhem güzel hem becerikli hem de bilge
cidden öyle... ne kadar güzel bir kızmış meğer, bir de oyuncak bebek gibi... bir de küçük gösteriyor... zaten küçük de daha küçük gösteriyor...
Maşallah Sör'e.
her parmağında ayrı marifet var başbilge sörhem güzel hem becerikli hem de bilge
cidden öyle... ne kadar güzel bir kızmış meğer, bir de oyuncak bebek gibi... bir de küçük gösteriyor... zaten küçük de daha küçük gösteriyor...
Maşallah Sör'e.
abartırız biz , sen de o kadar güzel olmasaydın.abarttınız hee..............
abarttınız hee..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?