Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

“Bu çocuk da kime çekmiş acaba?” diyor da sorunuzun cevabını bulamıyorsanız bir de çocuklarınızın burcuna bakmalısınız.

Çocuğunuz öğrenmeye meraklı bir Yay ama okuldan soğudu mu? Telaş etmeyin, yeniden ısınması işten bile değil. Ortalıkta “küçük dağları ben yarattım” edasıyla dolaşan birini görürseniz bilin ki o bir Aslan’dır. Ses tonunuz biraz değişince dudaklarını mı büzdü? Aman dikkat, karşınızdaki çocuk bir Balık olabilir ve ağlaması an meselesidir. Çocuğunuz, sabırsızlığı ve talepkârlığıyla başına dert açan bir Koç, sakinliği ve sabrıyla sizi çatlatan bir Boğa, devamlı konuşmak ve anlatmak istiyorsa İkizler, dolunay zamanları daha çok huysuzlanıyor ve tedirgin oluyorsa Yengeç olabilir. Belki de zor beğenen ve detaylara düşkün bir Başak, kararsız ve ahenkli Terazi, mücadeleci ve “her şeyi ben bilirim” havasında bir Akrep’tir veya sorumluluk duyguları gelişmiş kuralcı bir Oğlak da olabilir, yeni olan her şeye büyük bir iştahla saldıran bir Kova da…

Hangi burçtan olursa olsun her çocuk bir hazinedir. Hande Kazanova da “Bu kitabı hazırlarken, her bir çocuğun dünyasına girerken tam 12 tane çocuğum olduğunu hissettim. Onları besledim, büyüttüm, anlamaya çalıştım. Kimine sarıldım, kimini uzaktan sevdim.” diyor.

Hiç kuşkusuz kişilik özelliklerine göre doğru yönlendirilen bir çocuk, hayatta daha başarılı olacaktır. Anneler de bu kitap sayesinde çocuklarının burç özelliklerine göre onların kişisel potansiyellerini, eğilimlerini ve zaaflarını daha iyi anlama şansına sahip olacaklar.

Çocuğunuzla Yıldızınız Barışsın, annelere hem çocuklarını tanımaları, hem de içlerindeki çocuğu ortaya çıkarmaları için yazıldı.

(dogankitap.com.tr)

Son düzenleme:

Bir zamanlar küçük bir köyde, Sumru adında bir kız yaşardı. Güneşten bile sarı, güneşten bile güzel, upuzun, sapsarı saçları vardı Sumru'nun. Yaşadığı köy, eskiden hep pırıl pırıl güneşliyken şimdi kül rengi bulutlarla kaplı ve güneşsizdi. Sürekli yağmur yağardı. Bu yüzden köylüler, köylerinde bir büyücü olduğunu düşünüp buyücü sandıkları herkesi köylerinden kovdular ama ne yapsalar Güneş o sıcak yüzünü göstermedi. Bu duruma çok üzülen Sumru ile Emre, Güneş'i aramak için karanlık ormana doğru yola çıktılar. Böylece serüven dolu günler başladı iki çocuk için. Güneş'i bulmak için pek çok tehlikeye göğüs gererler, pek çok zorlukla karşılaşırlar. Acaba Sumru ile Emre köylerine Güneş'i getirmeyi başarabilecekler mi? Çıktıkları bu yolculukta kendilerini neler ve kimler beklemekte?

Tuna Kiremitçi'nin çocuklar için kaleme aldığı bu sevimli ve düşündürücü küçük roman, özverili olmanın, aklına koyduğunu her türlü zorlukla savaşarak cesaretle yerine getirmenin erdemlerini anlattığı kadar, başkalarını gereksiz ve yersiz kıskanmanın ne kadar yanlış ve zararlı olabileceğini de hatırlatıyor.

(dr.com.tr)

Son düzenleme:
ben bir haftadır hastayım çok gıcık bi öksürüğüm var
onun dışında iyiyim ama sınavlarla boğuşuyorum.

Geçmiş olsun. Öksürüğe dut pekmezi iyi geliyor bildiğim kadarıyla... Sade yemen ve gün içinde birkaç kere tekrarlaman lazım.

Geçmiş olsun. Öksürüğe dut pekmezi iyi geliyor bildiğim kadarıyla... Sade yemen ve gün içinde birkaç kere tekrarlaman lazım.

teşekkür ederim, bide onu deneyeyim o zaman.
çırak veya cerrahı okudun mu acaba yada okuyan var mı biliyor musun, polisiye seriymiş merak ettim ama fırsat olmadı okumaya.
okuyan varsa fikrini almak isterim

çırak veya cerrahı okudun mu acaba yada okuyan var mı biliyor musun, polisiye seriymiş merak ettim ama fırsat olmadı okumaya.

Rica ederim.

Yok canım okumadım ben.

Canım görünce yazayım dedim ben okumadım ama arkadaşım okumuştu çok akıcı, güzel demişti:)

Sör, gelince detaylı bir anlatım bekliyorum senden gezdiğin yerler dair...

Son düzenleme:
Sağ ol canım, sör bu işi bana verdi.

Geçen sayfalarda da yaptım ama sen görmedin. :100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…