hoşgeldintamam canım, kaç sayfa olduğunu söyle , ona göre gün /hafta/ay verelim
yok canım benım bu aralar yenı üyelere pek güvenım kalmadı, senınle alakalı bır durum değil yani :)
316 sayfa, 2 , 5 hafta veriyorum sana:) bazı durumlara göre uzatılabılır
maşallah kız, iyi okumuşsun valla süpersinhadi bitirde havai fişekleri patlatalım
canım, başladım kitabıma '' tolstoy-savaş ve barış)
aynen...
sabitlenmek derken ?Aslında bu konu sabitlense daha çok katılan olur bence.
ben yerim yirimben bunu deli gibi öperim sanırım :111:
teşekkür ederiim :78: topiğimize layık olmaya çalışıyorum :122: az kaldı yarına bitirirm gibi geliyor bakalım
Aslında bu konu sabitlense daha çok katılan olur bence.
sabitlenmek derken ?
olabilir aslında :) bir yanda da hep üstlerde kalıyor zaten günlük raporlarımız sayesinde
greenjade, anlamadım valla ne demek istediğini
özel mesajla anlat
ayrıca çok fazla kişi olsun istemıyorum ben
Tamam, vazgeçtim fikrimden.
kız, ne yapmaya çalışıyon sen, amacın nebenı geçemezsin
ama geçenlerde öne sürdüğüm fikir çok güzeldi
gerçekleşemedi orası ayrı
Olsun, biz fikir üretmeye devam edelim.
ben varım arkadaşlar yeni üye oldum. kızım olana kadar çok kitap okuyordum ama 5 yıldır senede 2 veya 3 kitap anca okuyorum üstelik her alışverişe çıktığımda bir kitap alıp geliyorum. bence dediğiniz gibi her gün 20 sayfa kuralını koyalım en azından kitapları daha çabuk bitiririz. ben en son Ahmet Ümit Kukla okudum yeni bitti. şimdi yine Ahmet Ümit ' in Sultan' öldürmek kitabına başladım 5. sayfadayım.576 sayfa. Herkese iyi okumalar.
ben varım arkadaşlar yeni üye oldum. kızım olana kadar çok kitap okuyordum ama 5 yıldır senede 2 veya 3 kitap anca okuyorum üstelik her alışverişe çıktığımda bir kitap alıp geliyorum. bence dediğiniz gibi her gün 20 sayfa kuralını koyalım en azından kitapları daha çabuk bitiririz. ben en son Ahmet Ümit Kukla okudum yeni bitti. şimdi yine Ahmet Ümit ' in Sultan' öldürmek kitabına başladım 5. sayfadayım.576 sayfa. Herkese iyi okumalar.
Beni susturamazsın ben daima birinciyim ve keskin bir kalemim var keskin gözlerimle beraber
Geçicem işte. :87::86:
Daima 1. ben olcam
Tamam görüşürüzHadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?