pardonilgine sağ ol canım, geldim buralardayim.
daim olan 4 kişiyiz bence = surrender, greenjade, gülümsün, hip
evet...
greenjade ; 126 sayfa ve 4 günü var.
hip; 223 sayfa ve 6 günü var.
surrender; 70 sayfası ve bu gece bitirmesi lazım
Dün sadece 12 sayfa okudum bana ceza bugün kitabı yarılayacağım
Seni lake seniiiiben de cumartesi bir kitap aldım bir an önce başlamak için uzun süredir okuduğum yani okumaya çalıştığım Sabahattin Ali-içimizdeki şeytan kitabını o gece bitirdim.Dün yeni aldığım kitabı okudum 20-30 sayfası kaldı bugün biter.
Muazzez İlmiye Çığ dan 'Hititler ve Hattuşa' kitabın ismi ,eski kültürlere ilgi duyanlara öneririm.Zaten 14 yaşında bir çocuğun ağzından yazılmış,okuması ve anlaşılması çok kolay benim çok hoşuma gitti.Hatta hattuşaya ,yazılıkayaya gitme isteği uyandı bende .Gerçi istanbul çıkışlı tur yokmuş ama cumartesi ankaraya gidip pazar ankaradan gidebilirim diye düşündüm.
Hoşgeldin suri geçmiş olsun.selam kızlarne alemdesiniz?
ben kitabımı bitirdim, yenisine karar vermedim
Hoşgeldin.
Sen Nutuk'u okumayacak mıydın?
Ben hala okuyorum, sonra detaylı bilgi veririm.
evet cezalısın
evet tekrarlıyoruz listeleri...
gulumsun ; 168 sayfalık bir kitap için ancak 4 gün süre verilir(Turhan TAN - Hürrem Sultan, bunu anlayamadım, kaç kitap birden okuyorsun )
greenjade ; kalan sayfaların için 4 gün verilmişti , 2 günün kaldı.
hip,kalan sayfaların için 6 gün verilmişti, 4 günün kaldı.
hayyal ; 410 sayfan kalmış , az değil3 hafta veriyorum sana ( sen 1 hafta vermişsin , süper )
ve bentolstoy savaş ve barış'a başlayacağım 3,5 hafta verdim kendime
hadi bakalım , iyi okumalar hepimize
:119::119::119::119::119::124::124::124:
bazı arkadaşları yazmadım, sürekli burada olmaları gerek, en az 2 günde bir de olsa rapor vermeleri lazım.
ben varım diyenler listeye dahil olabilirler
ben de cumartesi bir kitap aldım bir an önce başlamak için uzun süredir okuduğum yani okumaya çalıştığım Sabahattin Ali-içimizdeki şeytan kitabını o gece bitirdim.Dün yeni aldığım kitabı okudum 20-30 sayfası kaldı bugün biter.
Muazzez İlmiye Çığ dan 'Hititler ve Hattuşa' kitabın ismi ,eski kültürlere ilgi duyanlara öneririm.Zaten 14 yaşında bir çocuğun ağzından yazılmış,okuması ve anlaşılması çok kolay benim çok hoşuma gitti.Hatta hattuşaya ,yazılıkayaya gitme isteği uyandı bende .Gerçi istanbul çıkışlı tur yokmuş ama cumartesi ankaraya gidip pazar ankaradan gidebilirim diye düşündüm.
hoş geldin sör, sana sör dememizde sakınca yok değil mi? greenjade'den duydum sör lafını çok sevimli geldi.selam kızlarne alemdesiniz?
ben kitabımı bitirdim, yenisine karar vermedim
gulumsun ; 168 sayfalık bir kitap için ancak 4 gün süre verilir(Turhan TAN - Hürrem Sultan, bunu anlayamadım, kaç kitap birden okuyorsun )
hayyal ; 410 sayfan kalmış , az değil3 hafta veriyorum sana ( sen 1 hafta vermişsin , süper )
bazı arkadaşları yazmadım, sürekli burada olmaları gerek, en az 2 günde bir de olsa rapor vermeleri lazım.
Ooo Nutuk
Ben de okumadım hala feci kendimden utanıyorum...
hoşgeldindün gece kitabı okuyup bitirdim bugün de eğer bulabilirsem 'sümerli ludingirra' yı alıp hemen başlamak istiyorum.2 güne bir rapor veririm.
hoş geldin sör, sana sör dememizde sakınca yok değil mi? greenjade'den duydum sör lafını çok sevimli geldi.
bu arada ben sana arkadaşlık isteği gönderdim. kabul etmedin. beni beğenmiyor musun?
316 sayfa, 2 , 5 hafta veriyorum sana:) bazı durumlara göre uzatılabılır
dün uykusuzdum ve bir sorun vardı onu halletmeye uğraşıyorduk. kitap okuyamadım.
(hocam sular kesikti ders çalışamadım)
Surrender, Hürrem Sultan elimde yarım, diğerine başlamadım. Hürrem Sultan'ın bitmesine 316 sayfa falan kaldı. ne kadar zaman veriyorsun bana?
maşallah kız, iyi okumuşsun valla süpersin:119::119::124::124: Hoşgeldin sör :119::119::124::124:
Yokluğunda çok kitap okudum şekerimdün 57 sayfayı devirdim kaldı 126 sayfa 2 günde bitiririm onu da
birdaha seni polemiğe çekenleri takma topiğimizi öksüz bırakma canım :129:
canım, başladım kitabıma '' tolstoy-savaş ve barış)bu arada surrender, hangi kitabı okuyayım demişsin ya... ben de "çanlar kimin için çalıyor" diye düşündüm. baktım greenjade de onu seçmiş. bence bizi kırmaonu oku!
Sör, Savaş ve Barış'ı okuyacak (548 sayfa).
Seni lake seniiii
Ben de tarih çok severim.
Hoşgeldin suri geçmiş olsun.
Ooo Nutuk
Ben de okumadım hala feci kendimden utanıyorum...
Dün halam geldi ama bugün kararlıyım okiciiiimmmm :18:
30 sayfa okudum anca dün :26:
1 hafta iyi süre bitecek göreceksiniz
Kitap çok akıcı...
Anlıyorum seni sör, saygı duyuyorum. zira ben de mahremiyete önem veririm.
tamam, kitabı 2,5 haftada bitireceğim inşallah. sağ ol.
Hangi burç en asabiydi?
Kesin ondandır bu.
olsun, sen her ne şekilde adlandırıyorsan o olsun ama bu benim saygı duyuyor olduğumu değiştirmez!!!mahremiyet sayılmaz pek
olsun, sen her ne şekilde adlandırıyorsan o olsun ama bu benim saygı duyuyor olduğumu değiştirmez!!!
aslında bugün de uykusuzum ama bu akşam diğer günlerin acısını çıkartacak bir atak yapmak istiyorum. bakalım okuyabilecek miyim? yarın büyük bir hevesle buraya yazarım inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?