şükür
diyelım
merhaba tatlı bilgeler ablam geldi o arada koptum aranızdan ama nickimle ilgili yorumlarınız çok sempatiktivoldimorttt
baş bilge aslında açılımı üzerine fazla düşünülesi bir şeyde yok hani çok belli ilk aldığımda önemsemedim ama bu kadar açık olmasaydı diye düşünür oldum bu aralar
bir ara 10 gün okumadımBen hic kitap okumuyorum.
Kizmiyorsun degil mi:18:
merhaba tatlı bilgeler ablam geldi o arada koptum aranızdan ama nickimle ilgili yorumlarınız çok sempatiktivoldimorttt
baş bilge aslında açılımı üzerine fazla düşünülesi bir şeyde yok hani çok belli ilk aldığımda önemsemedim ama bu kadar açık olmasaydı diye düşünür oldum bu aralar
vilisin sen artık :87: voldemort günlerin geride kaldı
bir ara 10 gün okumadımciddi anlamda canım istemıyordu, sonra acısını çıkarmaya karar verdım
kendıne okuyorsun, bana okumuyorsun sonuçta
bazen insanın gerçekten okuyası gelmiyor yani bazen canım kitap okumak istediği halde okuyamıyor konsantre olamıyorum..bu kitaba başladığımda da öyleydi ama topladım şükür başlayabilince gerisi geliyor
önemli olan başlamak
bazen insanın gerçekten okuyası gelmiyor yani bazen canım kitap okumak istediği halde okuyamıyor konsantre olamıyorum..bu kitaba başladığımda da öyleydi ama topladım şükür başlayabilince gerisi geliyor
önemli olan başlamak
Baş bilge sör,
Okumuştum ama tekrar okuyacağım Simyacı'yı.
184 sayfa, sürem nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?