Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba, aramıza katılmak istiyorsan
konumuzun ilk mesajını okuyabılırsın :)

Evvett, katılmak istiyorum. Teşekkür ederim; açıkcası ilk mesaja bakmamıştım.

Chuck Palahniuk un Kitabıydı kitabım, Görünmez Canavarlar adı...
240 sayfa ve ben 50. sayfadayım. :)

Evvett, katılmak istiyorum. Teşekkür ederim; açıkcası ilk mesaja bakmamıştım.

Chuck Palahniuk un Kitabıydı kitabım, Görünmez Canavarlar adı...
240 sayfa ve ben 50. sayfadayım. :)

o zaman kurallarımızı da biliyorsun :) 2 günde bir uğramayanları listemızden çıkarıyoruz
kitabın sayfa sayısına göre gün verıyorum herkese

listemız bu konuda ve buraya sadece kıtabımız bitince ''kitabım bitti '' şeklinde yazıyoruz------>http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

Son düzenleme:
"Bir gün dediklerimi değil, demek istediklerimi anlayacak bir erkek çıkmayacak mı karşıma! Hava kötü dediğimde sadece havadan söz etmediğimi anlamak bu kadar zor mu? İlle de, ben bu hayattan bıktım, türünde sözler mi etmeliyim? İşim çok dediğimde, bana sahip çıkacak bir erkeğe ihtiyaç duyduğumu anlayacak biri… Yanımda olmanı istiyorum diyemediğim için bu yağmur içimi ıslatıyor dediğimi nasıl anlamaz?
Düpedüz, sarıl bana dedikten sonra, sarılmanın ne anlamı kalır!"
Zülfü Livaneli Serenad

iyi geceler sevgili bilgeler
bugün beşten beri uyuyorum, kitap okuyamadım maalesef
sizler nasılsınız?

iyi geceler
ben de 6 'Ya kadar uyumuşum ama hala uykum var.
uyuyunca işlerde yarım kaldı.nasıl yetişecek 2 günde bilmem.

evet gerçekten evden geleli kaç gün oluyor hala valizimi boşaltamadım
biraz da tembelim galiba, yine uyuyacağım.

''intibah'' duruyor hala, ağır ağır okuyacağım onu
sergüzeşt, bitti
ve yeni olarak ''sacha dietry-bir üçkağıtçının anıları''na başladım

Kahramanımızın hayatının yönü 12 yaşındayken belirginleşir. Birgün misket alabilmek için kasadan sekiz kuruş çalar. Akşam yemeğinde mantar vardır! Hırsızlığı su yüzüne çıkınca, babası; "Madem hırsızlık yaptın bu akşam sana mantar yok!" der. O akşam ailenin tüm üyeleri zehirlenerek ölür. "Annen, baban ya da kardeşin için ağlayabilirsin, ama on bir kişi için kim nasıl ağlayabilir ki? İnsan kimin için acı çekeceğini şaşırır. Seçim konusundaki sıkıntımdan söz etmek istemiyorum, ama yine de olup biten bu doğrultudaydı. Ne yana yöneleceğini şaşıran kederim kendini avutacak, oyalayacak birçok şey buluyordu." Onun yaptığı iş; sadece paralarını ona vermek isteyen insanlardan paralarını almakta, hepsi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…