Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitabım bitti elif şafak pinhann
oh sonundaa
sürükleyici kitap tavsiyesi istiyorum arkadaşlarr

Günaydın .

Yeni kitaplarım;

Namık Kemak__İntibah ve Vatan Yahut Silistre, 240 sayfa.
Peyami Safa__Selma ve Gölgesi, 160 sayfa.

Yeni tanıtılacak yazarımız da hayırlı olsun .

Paylaşımlarını bekliyorum bilge Jade .
Teşekkürler şimdiden .

Merhaba bilge güzellikler kitabımın 57. sayfasındayım güzel bir tempoyla okuyorum :87:

tatlı bilge sör ayakkabılarını çok beğendim güle güle kullan yazar seçiminize de bayıldım benim de içimden geçiyordu açıkçası bal bilge jade keyifle tanıtacaktır diye düşünüyorum :109::109:

Ben de iyiyim canım çok şükür .
Birkaç gündür göremedim seni , denk gelmedim sanırım . Hal hatır sorayım dedim .

haftasonları giremiyorum pek, evle eşimle ilgileniyorum beraber vakit geçiriyoruz derken o yüzden :87: girsem denk gelirdik mutlaka, yokluğumun farkedildiğini duymak ne güzel :78: şımardım teşekkür ederim

Selma ve Gölgesi'nden.

" İnsan yeni bir lüks otomobil gibi temiz, tertipli, cilalı yaşamalı. Bütün frenleri tutmalı. Hiçbir yere çarpmadan, kendini de, başkasını da hırpalamadan, hayatta yarış değil, gezinti süratiyle koşmalı. "

haftasonları giremiyorum pek, evle eşimle ilgileniyorum beraber vakit geçiriyoruz derken o yüzden :87: girsem denk gelirdik mutlaka, yokluğumun farkedildiğini duymak ne güzel :78: şımardım teşekkür ederim

Anladım , ne güzel de yapmışsın . Güzel bir haftasonu geçirmişsindir inşallah .
Yokluğunun farkedilmemesi imkansız ki .
İnsan arıyor mutlaka .
Hem şımarmak güzeldir arada .

Anladım , ne güzel de yapmışsın . Güzel bir haftasonu geçirmişsindir inşallah .
Yokluğunun farkedilmemesi imkansız ki .
İnsan arıyor mutlaka .
Hem şımarmak güzeldir arada .

teşekkür ederim, sakin keyifli bir haftasonuydu di mi şımarmadan olmaz

teşekkür ederim, sakin keyifli bir haftasonuydu di mi şımarmadan olmaz

Sevindim. Gerçekten de olmuyor .
İnsana ayrı bir özel his , mutluluk katıyor .
İçindeki çocuk ortaya çıkıyor saklandığı yerden .

Son düzenleme:
Sevindim. Gerçekten de olmuyor .
İnsana ayrı bir özel his , mutluluk katıyor .
İçindeki çocuk ortaya çıkıyor saklandığı yerden .

gençlik iksiri binevi sevilmek, şımartılmak insana yaşamak zevki veriyor bu dünyanın güzelliklerini farketmesini sağlıyor gerçekten, kimse şımartmazsa ben kendimi şımartıyorum arada :119:

gençlik iksiri binevi sevilmek, şımartılmak insana yaşamak zevki veriyor bu dünyanın güzelliklerini farketmesini sağlıyor gerçekten, kimse şımartmazsa ben kendimi şımartıyorum arada :119:

Aynen , katılıyorum . Ben de kendimi şımartırım genelde.
Mutlu olmak zor değil aslında , yeter ki ufak şeylerden bir pay çıkartmayı bilelim .

İntibah'tan.

" Sevdiğini üzmek istemiyorsan, sakın doğruyu söylemekten sakınma. Gerçeği gizleme! Çünkü o gizlediğin gerçeği, sevdiğin kişi ilerde öğrenecek olursa, senin şu anda korktuğundan çok daha fazla üzülür... "

Giz, süper bu. :128:
Yeni imzam olacak kendileri az sonra.

Yeni tanıtılacak yazarımız da hayırlı olsun .

Paylaşımlarını bekliyorum bilge Jade .
Teşekkürler şimdiden .

Sağ olun canlarım. :13:

kitabımı bitirdim. herkese tavsiye ediyorum.Zülfü Livaneli Serenad

internetten sipariş ettiğim cicilerim gelse de biran önce okusam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…