Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Burda mısın baş bilgem?

Debbie Macomber / Melekler Korusun (232 sayfa).

Sürem kaç gün?

Son düzenleme:

Değirmen, Reşat Nuri Güntekin'in kısa romanlarından biridir. Bir kasabada yaşanan acı - tatlı olaylar, kasabanın ileri gelenlerinin ruh dünyası, Sarıpınar'daki depremin açtığı yaralar ile çıkarcı, entrikacı tiplerin acımasızlığı işleniyor. Toplumun gerçekleriyle bir kez daha yüzyüze gelerek irkiliyorsunuz. Çarpıcı bir roman...

(dr.com.tr)

Eski Hastalık, Reşat Nuri Güntekin'in en ustalıklı romanlarından biridir. Aşk, tutku, sadakat, vefa kavramları çevresinde dönen, çok iyi kurgulanmış, güçlü ve zengin roman kişilikleriyle çarpıcı bir kitap. İstanbulda, başka bir erkekle birlikte geçirdiği trafik kazasından sonra, genç kadın, kocasıyla birlikte yine taşraya doğru yola çıkar...

(dr.com.tr)

Hikayelerde, kadın - erkek ilişkilerinin duygu dolu dünyası başarıyla sergileniyor. Karşılıklı aşk mektuplarında, gözyaşları ve hazin bir hayatın gerçekleri, yalanlar ve düş kırıklıkları ele alınmış. Yirmi bir hikâyeden oluşan kitabı severek okuyacaksınız.

(dr.com.tr)

Son düzenleme:

Kızılcık Dalları'nda, bir evlatlığın başına gelen olayları, kendi diliyle eşleşen bir masal diliyle anlatışı göze çarpar. Mutlu bir aile yaşantısına özlem, büyük bir anlam zenginliğiyle dile getirilmiştir. Kızı erken yaşta ölen bir ninenin, yüreği yanarak ve kızının yadigârına bakarak hatırladıkça çoğalan o mazlum yakarışları, başarıyla verilmiştir. Yazar, besleme kızcağızın anılarının dibindeki kimsesizlik ve çaresizliği, hayatındaki o büyük drama bağlayarak bu romanın eksenine yerleştiriyor.

(dr.com.tr)

Olağan İşler'in ilk bölümünde yer alan kısa hikâyelerde, şiir tadında tasvirler, insanların güzel duygu dünyaları ve toplumun gerçekleri akıcı bir biçimde ele alınıyor. İkinci bölümde ise yazarın, Batılı yazarlardan yapmış olduğu başarılı çeviri hikâyeler yer alıyor.

(dr.com.tr)

Merhaba okuyucu bilgeler Kitabımı bitirdim, nasıl bulduğuma gelince.. Kitap çok güzeldi, hepimizin bildiği bir konu üzerinden gidiyor aslında "çocuk yaşta evlendirilen kızlar". Okurken çok üzüldüğüm, heyecanlandığım, umutlandığım, umudumu yitirdiğim bir roman oldu. Bir köy romanı demek ne kadar doğru olur bilmem ama Fakir Baykurt'un romanlarını çok seven biri olarak herkese tavsiye ederim.

merhaba bılgeler
bu aralar biraz sorunlarım var, en kısa sürede döneceğim aranıza
1 veya 2 hafta içinde...
her gün muhakkak geleceğim

Sevgili sör, umarım sorun her neyse bir an önce çözülür ve sen de ferahlarsın, huzur seninle olsun
Bir de ben gün rica edecektim. Yeni kitabım Oğuz Atay / Tutunamayanlar 724 sayfa.
Müsait olduğunda gün belirlersen sevinirim, şimdiden teşekkürler

merhaba tatlı bilgeler
umarım hepiniz iyiden öte muhteşemsinizdir....

surrender kendini özletmemeni diliyorum...

kitabımda bitti kiiiiiiiiii

bende içgüveysinden hallice canım

süpersiniz tabiii şüphem yok okuyucu olmak başlı başına süperliktir

neler yapaysııınnnnn?

Yeni kitabıma başladım.

Ara verince burda geziniyorum işte.

Sen napıyorsun?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 677724 Yeni kitabıma başladım.

Ara verince burda geziniyorum işte.

Sen napıyorsun?

canım bende geziniyorum napam

bende yeni kitaba başlamak istiyorum ( bu arada maymun iştahım var biraz fırsat buldukça okurum diye aldığım ama henüz okumadığım 2-3 kitap var) ama ,bencil ,gıcık kv dem gelecekte o varken konsantre olamam dieiye başlamasam mı diyorum:
43:

İstersen sevgili kayınvaliden gittikten sonra devam et.

Kitaptan da tat alamazsın şimdi.

Tabi yine sen bilirsin.

Son düzenleme:
İstersen sevgili kayınvaliden gittikten sonra devam et.

Kitaptan da tat alamazsın şimdi.

Tabi yine sen bilirsin.

al bendende okadar aynen öyle düşünüyorum

bazen kv dem sayesinde eşimin bi ailesi olduğunu 40 yılda bir hatırlatması iyi oluyor bu kez naparsa yapsın cevap vermeyeceğim..iyi davranacağım hayat müşterek

Bence de en doğrusu...

Aldırma, boşver.

Sööööööööööööörrr
Burdaysan bu mesajı beğen.

Bir sör gördüm sanki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…