Nar ağacını bende çok okumak istiyorum ama şuan okumam gereken iki kitap var.biri nurettin topçunun maarif davamız,diğerleri Türklerin etnik kökenleri.Tahmin ediceğiniz üzere ikisinide yaklaşan vizelerim için okumak zorundayım.maarif dava bi gıdım ilerlemiyor çok ağır ve sıkıcı bir haftadır 80 lerde dolanıyorum(
Aynen öyle oluyor bir türlü bitiremiyorum e bide bundan 60 yıl önce yazılmış makalelerden bir derleme olunca kelimeleri bile anlayamıyorum.aslında kelime dağarcığım açısından iyi olur ama sınav için olunca istemiyor insan.bu aralar neden bilmiyorum fantastik kitaplar okuyasım var:) haryy potter serisine 3. kez başlasam mı diyorum:))Zaten ağır olmasa bile, vize için olduğu için otomatik olarak sıkıcı oluyor. :)))
Ben de okul için okuduğum kitaplardan tat alamam.. :))
Nar Ağacı'na bende başlayacağım, ama elimde 2-3 kitabım var önce onlar bitecek.. :)
selamlar
okuyucu Nayino, kitap tanıtımlarının yazıları aşırı derecede uzun
sayfayı oldugu gibi kaplıyor.
sadece özet yazsak daha iyi
bu arada kitap paylaşımları bilge jade yapıyor
sen, daha önce okudugun kitapların tanıtımını yapabılırsın
Kişiye özel bir konu olduğunu bilmiyordum, o tanıtabilir o tanıtamaz şeklinde bir kural güttüğünüzü tahmin etmemiştim.
İyi okumalar, iyi günler.
Kişiye özel bir konu olduğunu bilmiyordum, o tanıtabilir o tanıtamaz şeklinde bir kural güttüğünüzü tahmin etmemiştim.
İyi okumalar, iyi günler.
Okuyucu jade ve surrender ben kk da sadece iki tane konuya takiliyorum. Ilki bu konu ikincisi bizim kizlarla derslerimizi konustugumuz lise konusu. Girdigim baska geyik topigi yok. Son birkac haftadir o kadar yogunum ki sadece her aksam once buraya gelip kitap bildirimimi yapiyorum hatrinizi soruyorum sonra lise topigimize gidip sinav puanlarimi paylasiyorum. Bir derdim var veya oyun bolumune girip bir seyler yazdigim cok cok nadir. Sonra da cikip ders calisiyorum zaten.
Bu konuya gelip de onceki sayfalara bakamiyorum yani kovulmayayim diye bildirimimi yapip cikiyorum konudan.
Bunun icin de sizden ayrica özür diliyorum o zaman.
Okuyucu jade ve surrender ben kk da sadece iki tane konuya takiliyorum. Ilki bu konu ikincisi bizim kizlarla derslerimizi konustugumuz lise konusu. Girdigim baska geyik topigi yok. Son birkac haftadir o kadar yogunum ki sadece her aksam once buraya gelip kitap bildirimimi yapiyorum hatrinizi soruyorum sonra lise topigimize gidip sinav puanlarimi paylasiyorum. Bir derdim var veya oyun bolumune girip bir seyler yazdigim cok cok nadir. Sonra da cikip ders calisiyorum zaten.
Bu konuya gelip de onceki sayfalara bakamiyorum yani kovulmayayim diye bildirimimi yapip cikiyorum konudan.
Bunun icin de sizden ayrica özür diliyorum o zaman.
yoğunluğunu biliyorum zaten
niye üzerıne alındın fındık
28 kişi var listede, saysan 10-12 kişiyi biliyorum
sanırım
Sonucta isim verilmedigi icin listedeki herkes uzerine alinabilir yazilanlari ben de uzerime alindim dogal olarak.
Neyse bundan sonra alintilarinizi gordukce begenicem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?