Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çiçi'n emin ellerde Sör sen merak etme.

Yorumunu çok merak ediyorum canım .
Keyifli okumalar .

Sör ilk zamanlar Çiçi der başka bir şey demezdi.

Bitirince hemen yazacağım yorumumu canım.

merhaba bilgeler nasılsınız?
bende idare ederim işte, hala tamamen taşınmadım bazı sebeplerden dolayı
inşallah 2-3 güne kalmaz tamamen taşınırım

Olur olur, acele etme. :)

Gerçek yolculuk geri dönüştür. (Ursula K. Le Guin)

Yüzünü göremiyordu ama Ertuğrul olduğunu anlamıştı. Buda heykeline bile dönüşse tanırdı onu; insan sevdiğini yüzünden değil, yanındayken içinde uyanan duygudan tanıyordu.

Gönül Meselesi'nden...

Okuyucu bilgeler selam herkese
Bi süre uğrayamadım dağıttım kendimi desem yeridir okul ders kitap hak getire
Yeni bir romana başlamak istiyorum umarım diğeri gibi olmaz Ahmet Ümit'in kitabını yarım bırakmıştım.

İstender Pala- Efsane kitabım.
370 sayfa Sörrr süremi bol tutar mısın vize dönemindeyim.

merhabalar arkadaşlar
yeni kitabım tembellik hakkı-paul lafargue, 60 sayfa (biraz kısa sanırım)
bu gece bitirmeyi planlıyorum, içinde çalışma sistemine dair güzel şeyler var, okuduğumda yararlı bulduklarımı paylaşırım

merhaba bilgeler nasılsınız?
bende idare ederim işte, hala tamamen taşınmadım bazı sebeplerden dolayı
inşallah 2-3 güne kalmaz tamamen taşınırım

Merhaba Sör
Az daha sabır . Sona yaklaştın .

Sör ilk zamanlar Çiçi der başka bir şey demezdi.

Bitirince hemen yazacağım yorumumu canım.

Tamam canım , teşekkür ettim şimdiden.

uçurtma avcısı bitti bilgeler çok etkileyici bir kitaptı, bu zamana kadar okumamış olduğuma pişmanım, imkanınız varsa mutlaka okuyun yeni kitabıma karar verince hemen yazacağım, keyifli günler

günaydın okuyucular:120::120:
işte okunacak 6 kitabım daha tembellik hakkı bitti , intibahla başladım kitap 224 sayfa

uçurtma avcısı bitti bilgeler çok etkileyici bir kitaptı, bu zamana kadar okumamış olduğuma pişmanım, imkanınız varsa mutlaka okuyun yeni kitabıma karar verince hemen yazacağım, keyifli günler

uçurtma avcısı ve aynı yazarın bin muhteşem güneş kitabını okumayı çok istiyorum ben de .. yorumlar senin yazdığın gibi çok olumlu

uçurtma avcısı ve aynı yazarın bin muhteşem güneş kitabını okumayı çok istiyorum ben de .. yorumlar senin yazdığın gibi çok olumlu

Bin Muhteşem Güneş'i ben daha çok beğenmiştim şahsen.
Afganistanda kadın olmak... Allah yardımcıları olsun diyorum. O kadar etkileyici ki...

Bin Muhteşem Güneş'i ben daha çok beğenmiştim şahsen.
Afganistanda kadın olmak... Allah yardımcıları olsun diyorum. O kadar etkileyici ki...

bin muhteşem güneş'e başlayıp başlamama konusunda tereddütlerim vardı ama sanırım sıradaki kitabım o olacak..

Bildirimimi yapayım ;

Ölü Canlar'da 162. sayfadayım .
Diğer kitabımda 40. sayfadayım .

bin muhteşem ve uçurtma avcısı candır arka arkaya okumuştum birde küçük arıyı okuyunca arakasından baya etkilemişti. mutlaka okunmalı bu iki kitap

Oğuz Atay'ın, edebiyatla ilgili herkes için sürekli merak konusu olmuş günlüğünün bütünü. "Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım insanlar! Sonunda bana bunu da yaptınız." sözleriyle başlayan Günlük boyunca okur, yazarın son yıllarındaki yalnızlığını paylaşmakla kalmıyor, Oyunlarla Yaşayanlar'ın oluşum sürecini adım adım izliyor bir edebiyat laboratuvarındaymış gibi. Günlük'ün sonunda, Atay'ın tamamlayamadığı eseri Eylembilim'den şimdilik bulunabilen parçalar da yer alıyor.

(dr.com.tr)

merhaba 20 günün var
merhaba 1 günün var
Merhaba Sör
Az daha sabır . Sona yaklaştın .

aynen az kaldı
Eki Görüntüle 687753

günaydın okuyucular:120::120:
işte okunacak 6 kitabım daha tembellik hakkı bitti , intibahla başladım kitap 224 sayfa
8 günün avr. seni de aylık süreye bağlayalım mı, kuzum?
Bildirimimi yapayım ;

Ölü Canlar'da 162. sayfadayım .
Diğer kitabımda 40. sayfadayım .
çiçikov senindir artık ben onu terkedeli çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…