Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

canım aylık süre demişsin ama ben anlamadım ne demek ki, bi de benim kitap yarın en kötü ihtimal öbür gün biter bi aksilik olmazsa süremi çok vermişsin

Ben de öyle umuyorum . Bu işlerin piri olarak kendisine çok güveniyorum .
güvenmelisin zaten ahh çiçi ahh, ilk göz ağrım
canım aylık süre demişsin ama ben anlamadım ne demek ki, bi de benim kitap yarın en kötü ihtimal öbür gün biter bi aksilik olmazsa süremi çok vermişsin
bu aralar süreleri o şekilde veriyorum şimdi şöyle oluyor; ay başından sonuna kadar süren oluyor ve okuyabıldıgın kadar kitap okuyorsun :) 3-4 kişi aylık olarak gidiyoruz
Otostopçunun Galaksi Rehberi/Beşibiryerde bitti bilgeler

Yarın bol bol alıntılar paylaşacağımmmm

muhakkak bekliyoruz bilge

merhaba bilgeler
bu aralar çok yoğun oldugumdan dolayı konuya uğramayanları takıp etmedım
en kısa sürede kontrol edıp uğramayan okuyucu bilgelerimizi listeden çıkaracagım
kimse alınmasın

''Hem hayatta hiçbir şeyin sebepsiz olmadığını düşünürüm. Mesela bugün siz geldiniz, beni yemeğe davet ettiniz. Şimdi de oturmuş sohbet ediyoruz. Şu an bilmesek de bunun mutlaka var bir nedeni. ... Hiçbir şey tesadüf değil.''

... ''İnsan her yaşta olmayacak bir duaya amin diyebiliyor. Duaların ve aminlerin yaşla ilgisi yok. ''

Gönül Meselesi'nden...

Sör birşey diyeceğim, bu aynı anda iki kere beğenme işini nasıl yapıyorsun, formülü ne bunun? (bkn: yukarıdaki mesaj)

merhaba bilgeler
bu aralar çok yoğun oldugumdan dolayı konuya uğramayanları takıp etmedım
en kısa sürede kontrol edıp uğramayan okuyucu bilgelerimizi listeden çıkaracagım
kimse alınmasın

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Hemen yazayım ben ne olur ne olmaz .
Sayda 93 teyim.
Sör birşey diyeceğim, bu aynı anda iki kere beğenme işini nasıl yapıyorsun, formülü ne bunun? (bkn: yukarıdaki mesaj)

İlk kez gördüm.Gönlü gibi elide zengin Baş bilgemizin
Bir tıkla iki beğen iyiymiş

olur canım neden olmasın hazır yeni kitaplarım da gelmişken

bende kaldığım yrde devam edicem inş kitap okumaya uzun zamandır ara vermiştim

serenad la başladım

merhaba tatlı bilgeler bahar geldi geliyor derken hasta oldum ben üzerinize afiyet :2: ama iyileştim sayılır sadece boğaz ağrım kaldı biraz, sörün de yoğunluğu sayesinde listeden atılmaktan kurtuldum sanırım :87: çok şanslı bir insanım :124:

böyle buyurdu zerdüşte başlayacağım yeniden demiştim 296 sayfa gün istiyorum sevgili bilge sör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…