kendını genç hissedenler ne demek kız
sen 18'in altındasın dıye, bizde 35-40'lık değiliz ya
35-40 da genç canım öyle pek yaşlı sayılmaz bence
Doğru söylüyorsun.
Geçmiş olsun bilge hip.
merhaba20 günün var
merhaba tatlı bilgelerbahar geldi geliyor derken hasta oldum ben üzerinize afiyet :2: ama iyileştim sayılır sadece boğaz ağrım kaldı biraz, sörün de yoğunluğu sayesinde listeden atılmaktan kurtuldum sanırım :87: çok şanslı bir insanım :124:
böyle buyurdu zerdüşte başlayacağım yeniden demiştim 296 sayfagün istiyorum sevgili bilge sör
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Hemen yazayım ben ne olur ne olmaz .
Sayda 93 teyim.
İlk kez gördüm.Gönlü gibi elide zengin Baş bilgemizin
Bir tıkla iki beğeniyiymiş
olur canım neden olmasınhazır yeni kitaplarım da gelmişken
bilge hip, sen az değillsin heemerhaba tatlı bilgelerbahar geldi geliyor derken hasta oldum ben üzerinize afiyet :2: ama iyileştim sayılır sadece boğaz ağrım kaldı biraz, sörün de yoğunluğu sayesinde listeden atılmaktan kurtuldum sanırım :87: çok şanslı bir insanım :124:
böyle buyurdu zerdüşte başlayacağım yeniden demiştim 296 sayfagün istiyorum sevgili bilge sör
yaş kaçtı senin?35-40 da genç canım öyle pek yaşlı sayılmaz bence
süreye gerek yok sana, aylığa bağlandın yayeni kitabım, güler kazmacı-arızalı erkekler, 231 sayfa
maalesef herkes şanslı doğmuyorçok kızgınım çok... nasıl bir baba kızına bunu yapar anlam veremiyorum. henüz 65. sayfadayım ama Meryem'in hayatı şimdiden kızmama, kırılmama yol açtı. gerçekte de bunlarla yüzleşmek zorunda kalan kadınların olduğunu bir kez daha yüzüme vurdu tokat gibi. bir yerlerde 13-15 yaşında kız çocuklarının zorla 20-30 yaş büyük adamlarla evlendirildiğini bilmek üzücü... bu zihniyete söylenebilecek çok şey olsa da anlatacak kelime ne yazık ki yok...
Kitaplarım geldii okuyacağım kitap serinin devamı beşinci kitabım Av-PC Cast&Kristin Cast sayfa sayım 408 sürem nedir sör ?
Kaç ay oldu kitap okumayalı? Ameliyattan sonra göz bozukluğu tekrar edecek korkusundan kitap okuyamıyorum ya var mı böyle bir şey...
Ha pc başında olmuyor bozukluk tabi...
uzun zaman oldu biliyorum, yoğunluk devam maalesef, sadece 4 kitap bitirebildim bu sessizlik döneminde...
1- the mill on the floss
2- midnight in peking
3- j.k. huysmans La cathédrale
4- buket uzuner Uyumsuz Defne Kamanın Maceraları: Su
bol kitaplı günler ve geceler...
aynen öyle oldu, bi dönem foruma hiç giremedim, giremedim diye kitap okumamak olmazdı.
uzun zamandan sonra ilk kez bugün 2 saat oldu sanırım ohhh konuları geziyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?