Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Türkiye'de pek benimsenmemiş bir dalda, biyografik roman türünde, Oğuz Atay'ın kendine özgü üslubu ve kurgusuyla kendi hocası da olan Prof. Mustafa İnan'ı anlatışı... Atay'ın hedefi, bir halk çocuğunun, uluslararası ün sahibi bir bilim adamı oluşunun zorlu macerasını sergilemek. Bunun yanısıra, Oğuz Atay'ın toplumsal eleştiri kalıplarını zorlayışını da izliyoruz. Kitapta, Prof. Mustafa İnan'ın hayatından kesitler veren bir de fotoğraf albümü yer alıyor.

(dr.com.tr)

Geçmiş olsun canım . Dikkat et kendine çok .

çok kızgınım çok... nasıl bir baba kızına bunu yapar anlam veremiyorum. henüz 65. sayfadayım ama Meryem'in hayatı şimdiden kızmama, kırılmama yol açtı. gerçekte de bunlarla yüzleşmek zorunda kalan kadınların olduğunu bir kez daha yüzüme vurdu tokat gibi. bir yerlerde 13-15 yaşında kız çocuklarının zorla 20-30 yaş büyük adamlarla evlendirildiğini bilmek üzücü... bu zihniyete söylenebilecek çok şey olsa da anlatacak kelime ne yazık ki yok...

Ay, ıslak ıslak göründü. Çamaşır makinesinden yeni çıkan bir blucinin arka cebindeki kâğıt topunu andırıyordu. Eski bir alışveriş listesi mi, yoksa beş poundluk bir banknot mu olduğunu anlamak için aradan biraz zaman geçip
ütülenmesini beklemek gerekiyordu.

Çünkü o da kendini arayan biri. Farkı, bunun farkında olmaması. Yoksa arayışına hiç olmazsa bir yön verirdi. Oysa bunun yerine hem benden hem de kendinden kaçmayı seçti. Gençliğimizden beri, dünyanın öbür ucuna kadar kaçıp duruyor. Ne zaman prens olmak istese karşıma çıkıyor, sonra benden ayrılır ayrılmaz yeniden kurbağaya dönüşüyor.

Gönül Meselesi'nden...

Kitaplarım geldii okuyacağım kitap serinin devamı beşinci kitabım Av-PC Cast&Kristin Cast sayfa sayım 408 sürem nedir sör ?

Kaç ay oldu kitap okumayalı? Ameliyattan sonra göz bozukluğu tekrar edecek korkusundan kitap okuyamıyorum ya var mı böyle bir şey...

Ha pc başında olmuyor bozukluk tabi...

- Elimde olmayan şeyler var Olric.

- Nedir efendimiz?

- Elleri Olric, elleri...

(Oğuz Atay - Tutunamayanlar)

Son düzenleme:
uzun zaman oldu biliyorum, yoğunluk devam maalesef, sadece 4 kitap bitirebildim bu sessizlik döneminde...

1- the mill on the floss
2- midnight in peking
3- j.k. huysmans La cathédrale
4- buket uzuner Uyumsuz Defne Kamanın Maceraları: Su

bol kitaplı günler ve geceler...

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Hemen yazayım ben ne olur ne olmaz .
Sayda 93 teyim.

İlk kez gördüm.Gönlü gibi elide zengin Baş bilgemizin
Bir tıkla iki beğen iyiymiş

çok gıcık bir durum ama
olur canım neden olmasın hazır yeni kitaplarım da gelmişken

anlaştık
bilge hip, sen az değillsin hee uğrama sonrada bahar çarpmış mış her seferınde bir mevsimin azizliğine uğruyorsun
35-40 da genç canım öyle pek yaşlı sayılmaz bence
yaş kaçtı senin?
yeni kitabım, güler kazmacı-arızalı erkekler, 231 sayfa
süreye gerek yok sana, aylığa bağlandın ya ay sonuna kadar okuyabıldıgın kadar oku
maalesef herkes şanslı doğmuyor
Kitaplarım geldii okuyacağım kitap serinin devamı beşinci kitabım Av-PC Cast&Kristin Cast sayfa sayım 408 sürem nedir sör ?

15 gün
Kaç ay oldu kitap okumayalı? Ameliyattan sonra göz bozukluğu tekrar edecek korkusundan kitap okuyamıyorum ya var mı böyle bir şey...

Ha pc başında olmuyor bozukluk tabi...

merhaba

merhaba uzun süredir yoksun ve 4 kitap nasıl bitirdin? konu dısından mı okudun?

aynen öyle oldu, bi dönem foruma hiç giremedim, giremedim diye kitap okumamak olmazdı.
uzun zamandan sonra ilk kez bugün 2 saat oldu sanırım ohhh konuları geziyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…