Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

337.sayfadayım, bir solukta okuyup bitirmek istiyorum, bırakamıyorum kitabı ama sanırım biraz ara verip diğer yaşamsal faaliyetlerimi yerine getirmem gerek

Tanzimattan bu yana, sürekli değişen politik ve toplumsal değerler, hedefler, ölçütler Türk aydınını kronik bir bunalıma sürükledi. Oğuz Atay'ın tiyatro eseri, varoluş sorunlarıyla boğuşan ve tutunmaya çabalayan ve bunu pek başaramayan okur - yazarımızın kara güldürüsü. Eylemsizlikle geçmiş bir hayatın doğal ürünü beceriksizlik ve gülünç olma korkusundan Atay, sürükleyici bir oyun çıkarmış.

(dr.com.tr)

merhaba bilge güzellikler :87: kitabımın 27. sayfasındayım bugün çılgın bir mantı yapma isteğine karşı koyamadım yoksa daha çok okurdum

tatlı bilge sör yoksa süre vermeyerek beni cezalandırıyor musun :78: uyanık mıyım ben yoksa :82:

yardımcıbaşbilge jade kurabiyelerin inanılmaz güzel görünüyor ellerine sağlık :125:benim çatlakları boşver güne bundan yap bence :119:

teşekkür ederim bilge giz :109:

merhaba hipmantı mı ımmmm ben de yapmalıyım ya valla canım çekti şimdik

Arda aynı gece Ertuğrul'a cevap yazdı. Bunun ona yazdığı son mektup olduğunu bilmiyordu ama riskli bir mektup olduğunu biliyordu. ... Her cümlenin üzerinde uzun uzun düşündü; ne de olsa internetten önceki dünyadaydılar.

Gönül Meselesi'nden...

yardımcıbaşbilge jade kurabiyelerin inanılmaz güzel görünüyor ellerine sağlık :125:benim çatlakları boşver güne bundan yap bence :119:

Sağ ol canım.

Sen mercimek köftesi, ben çatlak kurabiye, baş bilge ne yapacaktı günde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…