Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ehh pek sayılmaz
ama yarından sonra öyle bir telaşın kalmayacak inşallah

Oliver Twist filmini izlemiştim

Sayılı gün çabuk geçti diyemiyeceğim ama yine de geçti öyle böyle. Şimdiden hoş geldin diyeyim o zaman Sör.
Filmini beğenmiş miydin ? :44:

Yazar haftamıza, yarından itibaren Sabahattin Ali ile devam ediyoruz sevgili okuyucu bilgeler...

Hayırlı olsun , paylaşımları bekliyorum sabırsızlıkla. :13:

Bu güzel yoruma ihtiyacım vardı Sör, teşekkür ederim . :13:

Kitap okuyasım yok nedense. Bu yorumun motive eder.

Klasikler bünyeme ağır geldi .

kitabını okur muydum bilmiyorum
çok kalındır kesin, ama filmi harıkaydı

ben okumaya başladıgımdan beri klasık okudum
acaba benım bünye iyi mi?

çok dayanıklı bir bünyen var Sörüm, klasikler güzel ama peş peşe yorar insanı bence.

o kadar klasik okuduktan sonra; Sör için, klasikler öncesi ve sonrası olarak ne değişti, genel bir değerlendirme yapar mısın?

Yazar haftamıza, yarından itibaren Sabahattin Ali ile devam ediyoruz sevgili okuyucu bilgeler...

utanarak da olsa yazayım. Kürk Mantolu MAdonna kitabını hala bitiremedim. aslında çok güzel ilerliyordu ama kitabı su şişesiyle aynı yerde taşımak gibi bir hata yaptım. bütün su kitaplarımı ıslattı. uzun süre kurumasını bekledim, sonra da kırışmış halini okuyasım gelmedi yarım kaldı

Raporum: gebelik-bebek ile ilgili kitaplardan okumaya devam ediyorum. ama taksit taksit okuduğum için bitirdim diye yazamıyorum.

yaklaşık 15 gündür kitap okumuyorum
hep klasıklerden gittim zaten
klasıkler okuma aşkımı 2 katına çıkardı, peş peşe okumak gerçekten harıka bir şey
herkeste aynı etkıyı yapar mı bilemem uzak kalsam da kitap okumayı özleyeceğim aklıma gelmezdı
ve klasıklerden devam etmeyı düşünüyorum şuan öylesine okuma aşkıyla yanıyorum ki, 2-3 gün sonra inşallah her şey normale dönecek ve acısı çok feci çıkacak

Küek Mantolu Madonna'yı listeme aldım ama bende okumadım daha sen yıne başlamışsın

Son düzenleme:
Kürk Mantolu Madonna benimde çok okumak istediğim kitaplardan biri, sıradaki kitaplarımdan biri bu olabilir. Bu arada kitabımın 112.sayfasındayım bilgeler:)

Maşallahı var Sör bünyenin
O kadar klasik okumak herkesin yapabileceği bir şey değildir.

Kalınlığı Ölü Canlar ile aynı .

Beni uyuz eden sadece puntolar . Bit kadar niye yaparlar hiç anlamam.

Maşallahı var Sör bünyenin
O kadar klasik okumak herkesin yapabileceği bir şey değildir.

Kalınlığı Ölü Canlar ile aynı .

Beni uyuz eden sadece puntolar . Bit kadar niye yaparlar hiç anlamam.

abartmayın canım hmm çok kalın değilmiş :)
benım şuan derdım ne bılıyor musun? karamazov kardeşler'i nasıl bitireceğim onu düşünüyorum 900 sayfa
şuan ona başlamayacağım ama yine de aklımda hep o var

Kendime göre yorumladım Sör , abartı yok

Ay o kitap ben de yok . Olsaydı beraber başlardık . Sen okudukça okurdum ben de , yoksa zor okurum. Malum bünye
Okumaya başlarsan eğer yorumunu yap mutlaka , merak ederim şimdi .

1 ay sonra başlarım ancak bende 2 ay önce hevesle aldım, zaten diğerlerinden fırsat gelmıyor ki
ben zaten kitaba başlarsam muhakkak günde en az 100 sayfa okumam lazım
yoksa sittim sene bitmez
birlikte başlasaydık mükemmel olurdu, yarış halınde olurduk ve en kısa sürede bitirirdik

bilge giz, yokluğum en çok sana yaradı
'' tadı olmuyor'' dedin ama okudukça okudun
beni geçmene asla müsade edemem

Ay evet yarış halinde olunca biterdi dediğin gibi .

Gerçi 1 ay sonra başlarım diyorsun . Alabilme fırsatım olursa eşlik ederim , olmazsa da eminim sen üstesinden gelirsin tek başına . :13:

Selam gençler

Okuduğum kitapta geçen bir şarkı... Tüm bilgelerimize gelsin. :82:

[video=youtube;OMOGaugKpzs]http://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs[/video]

Ay evet yarış halinde olunca biterdi dediğin gibi .

Gerçi 1 ay sonra başlarım diyorsun . Alabilme fırsatım olursa eşlik ederim , olmazsa da eminim sen üstesinden gelirsin tek başına . :13:
belkıde 2 ay sonra rabbim bilir
Selam gençler

Okuduğum kitapta geçen bir şarkı... Tüm bilgelerimize gelsin. :82:

[video=youtube;OMOGaugKpzs]http://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs[/video]

merhaba yardımcı bilge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…