yok canım, 2 günden bişi olmazGunaydin hanimlar
İki gundur sehir disindaydim ve internet inkani yoktu o yuzden yazamadim listeden cikarilmadim degil mi?
Eki Görüntüle 691754
Gönül Meselesi'ni bitirdim, çok beğendim.
Akıcı bir dille yazılmış, rahat okunuyor. Güncel konular işlenmiş. Maneviyata geniş yer verilmiş.
İnsan hayatında hiçbir şeyin değişmez olmadığını, her şeyin her an değişebileceğini anlatıyor. Olumlu yapılan her şeyin, bize hiç beklemediğimiz bir zamanda yardım olarak geri döneceğine ayrıca, insanın elinde olan şeyler olduğu gibi çoğu şeyin insanın elinde olmadığına, elimizde olmayan şeylere de fazla kapılmamamız gerektiğine değinilmiş. Bir sorunla karşılaştığımızda yardım almamız, bunu tek başımıza çözmeye çalışmamamız tavsiye ediliyor. Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığı, her şeyin birbiriyle ilişkili olduğu fakat insanın bu ilişkileri bilemediği anlatılıyor. Her türlü ön yargıdan uzak olmamız ve görünüşe aldanılmaması gerektiğinin de altı çizilmiş.
Okunmasını tavsiye ederim.
merhababeğendin demek
yok canım, 2 günden bişi olmaznasılsın ?
merhababeğendin demek
kork bendenhemde fecii kitabım tuttu felaket haldeyım
alışkanlıktan çıktı, ihtiyaca dönüştü
Gönül Meselesi'ni bitirdim, çok beğendim.
Akıcı bir dille yazılmış, rahat okunuyor. Güncel konular işlenmiş. Maneviyata geniş yer verilmiş.
İnsan hayatında hiçbir şeyin değişmez olmadığını, her şeyin her an değişebileceğini anlatıyor. Olumlu yapılan her şeyin, bize hiç beklemediğimiz bir zamanda yardım olarak geri döneceğine ayrıca, insanın elinde olan şeyler olduğu gibi çoğu şeyin insanın elinde olmadığına, elimizde olmayan şeylere de fazla kapılmamamız gerektiğine değinilmiş. Bir sorunla karşılaştığımızda yardım almamız, bunu tek başımıza çözmeye çalışmamamız tavsiye ediliyor. Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığı, her şeyin birbiriyle ilişkili olduğu fakat insanın bu ilişkileri bilemediği anlatılıyor. Her türlü ön yargıdan uzak olmamız ve görünüşe aldanılmaması gerektiğinin de altı çizilmiş.
Okunmasını tavsiye ederim.
Yorumunu çok merak ediyordum bu kitap hakkında canım , içime sinerek okuyacağım artık .
merhaba sevgili bilgeler
bu hafta sebahattin ali seçilmiş sanırım
nasılsın yardımcı baş bilgem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?