Aynen, biz ikimiz varken boş kalmaz zaten.
Ay evet o da doğru
Çok iyi oluyor ama , koşuşturma içinde güzel bir soluk alma molası.
Aynen canım, çok iyi oluyor arada böyle konuşmak.
Giz, canım ben çıkıyorum şimdilik, bu şarkı sana ve tüm bilgelerimize gelsin...
Barış Manço şarkılarını sever misin bilmem ama bu benim en sevdiğim parçalarından. Yalnız ses kalitesi pek iyi değil, son ses dinle bence...
[video=youtube;Gp6ob5J5g1c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gp6ob5J5g1c[/video]
Barış Manço şarkılarını çok severim canım . Bu şarkı da beni çok mutlu ediyor dinleyince .
Teşekkür ederim
Görüşürüz, mutlu kal .
Gel gel, bekleriz.
Hip, leyla bu günlerde, buraya uğramayı da unuttu iyice... Günü, hayli hayli unutmuştur.
aşkolsuun hiç unutur muyummercimekli köftelerin en güzelini yapıcam, size kendimi affettirmek için yanına börek de yaparım :87: çok seviyorum sizi ben bal bilgeler
bu arada kitabımın 57. sayfasındayım, başbilge sör süre vermeyi unuttuğu için serbest stilde okuyorum
Tamam, bu seferlik böyle olsun.
sağ ol, ama daha başlamadım kitaplarımaBiri Sör'ü durdursun
Yeni kitap seçimlerin hayırlı olsun . Şimdiden iyi okumalar .
Keyifli başlangıçlar :13:
3 günyeni kitabım Tolstoy-İtiraflarım 95 sayfacıksüremi istiyorum sör
aşkolsuun hiç unutur muyummercimekli köftelerin en güzelini yapıcam, size kendimi affettirmek için yanına börek de yaparım :87: çok seviyorum sizi ben bal bilgeler
bu arada kitabımın 57. sayfasındayım, başbilge sör süre vermeyi unuttuğu için serbest stilde okuyorum
sağ ol, ama daha başlamadım kitaplarımainş başlayacağım. şu evi kendıne getireyimde bir...
551 sayfalik yeni kitaba basliyorum ismi Beyaz Gardenya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?