Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sör , ellerine sağlık çok güzel olmuş .

O irmiğin bana göre soğuk kremsi havası yerini böyle bahar çiçekleri gibi pembeyi alması çok hoş olmuş .

Ye beni , ye beni diyor .

Merhaba Bilge Arkadaşlarım,
Nasılsınız?

Beni soracak olursanız iyi ve rahatım çok şükür, iyi ve rahat olmanızı bizleri yaradan Allah'tan diler, hasretle yanaklarınızdan öperim. ( Biz önceden mektuplara böyle başlardık. Gençler bilmez tabii nereden bilsinler yazzzııııkkkk -vasfiye teyze- )

@jade, surrender nasılsınız? her şey yolunda mı?

@ hip nasılsın canım?

@ giz , dersler nasıl? ( sanki yüksek lisans yapıyorsun gibi hatırlıyorum ya da yapmak mı istiyorum demiştin? :44:)

@ efla, bebikonun cinsiyeti belli oldu mu?

Merhaba bilgeler dün aklıma geldi 'Küçük Kara Balık' çocuk kitabı. Elimdeki kitaba ara verip bir oturuşta tekrar okudum onu. Derin anlamı olan bir kitap sadece çocukların değil büyüklerinde ara ara okuması lazım. Ben öyle yapıyorum. Bu sevimli kitabı bir hatırlatayım dedim:)

Sör , ellerine sağlık çok güzel olmuş .

O irmiğin bana göre soğuk kremsi havası yerini böyle bahar çiçekleri gibi pembeyi alması çok hoş olmuş .

Ye beni , ye beni diyor .
teşekkür ederim canım irmiği irmik tatlısından çıkardım, başka bir boyuta geçti
merhaba hoşgeldin allaha şükür. sen nasılsın bakalım?
merhaba bilge, nasılsın?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
yeni kitabım yeraltı saatleri- delphine de vigan, 232 sayfa
herkese mutlu günler

merhaba mutlu günler :)

merhaba bilge yasemin nasılsın?

iyiyim surrender hava güneşli olunca daha bir iyi oluyorum
eşimle beraber kitap okuyoduk, dedim yeni kitabıma başlamışken bildirimimi de yapayım çıksın aradan
sen nasılsın, taşınma bitti galiba yerleşebildin mi?

ohh ne güzel :) sağlam okuyucular sizi
evet bitti, allaha şükür :)

ohh ne güzel :) sağlam okuyucular sizi
evet bitti, allaha şükür :)

aynen sağlam okuyoruz bu aralar dışarı çıktığımızda eve bi yığın kitapla dönüyoruzparalar kitaplara gidiyor valla
ayy iyi olmuş bitmesi, sen ailenle mi yaşıyosun , yoksa tek başına mı sör? sorcam soramıyorum hep

Kitabımın 120. sayfasındayım
merhaba bilge

insan kitap alınca sevınıyor, değil mi?
ben arkadaşlarımla yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…