Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ecvde bile kitabımla geziyorum ben ya odadan odaya taşıyorum kitabımı

13 harf ve 2 rakam Yani 13 harf 15 hane
anlıyorum seni ...........
Ecvde bile kitabımla geziyorum ben ya odadan odaya taşıyorum kitabımı

:) benımkı alışkanlıktan çıktı zaten, tiryakisi oldum
okumadım mı rahatsız oluyorum
şu 15 gün okumadım taşınmadan dolayı
sanki bir yerlerim eksikti, ya da eksik olan bir şeyler vardı gibi.
öylesine bir etkı yaratıyor yanı

merhaba ruhu genç bilge güzellikler :87: kitabımın 120. sayfasındayım sonsuz sürem olmasına rağmen tembellik etmiyorum hızla ilerliyorum :111:

başbilge sör sen müzik hocası mısın ne güzel bir iş ben de kendi kendime mızıka çalmayı öğrenmeye çalışıyorum yapabilirim değil mi bir uzman görüşü alayım

tatlı bilge gülümsüün nasılsın şekerim sen yaşını çok düşünüyorsun 30 genç bir yaş düşünme tadını çıkar

merhaba nasılsın bilge hip?

Merhaba canım, hoş geldin .

İyi olmana sevindim . Hep huzurlu ol .

Aramıza da tekrar gel en kısa zamanda .

Ben yüksek lisans istiyordum ama olmadı , o yüzden maalesef bir dersim bile yok , evdeym . (Dersim olmadığına bu kadar üzüleceğimi ünide söyleseler inanmazdım . )

teşekkür ederim canım irmiği irmik tatlısından çıkardım, başka bir boyuta geçti

Bu boyutu daha çok sevdim ama böyle devam et sen Sör .

her şeye rağmen şükür ki, iyiyim
sen neden eskısı gibi ortalarda gözükmüyorsun? var senın bence bazı sorunların
ama söylemıyorsun

hep iyi ol canım benim ya evet son günlerde biraz sıkıntılıydım pek internete de girmedim açıkçası ben öyle zamanlarda biraz kabuğuma çekiliyorum iyi geliyor moralim yüksekken sosyalleşmeyi seviyorum :78: senden de bir şey kaçmıyor çok zekisin

evet, aklıma gelırse daha da değiştiririm ben onu irmik olma kaderınden çıkaracagım

:) kaçmaz benden :) anlatmak istersen özelden yaz, her zaman dınlerım

" Etrafımızdakilere karşı davranışlarımızda özenli olmalıyız. Çünkü her ölüm arkada kalan bir avuç insana öyle düşünceler bırakır ki -yapılabilecekken yapılmamış, unutulmuş, umursanılmamış şeyler, düzeltilebilecekken düzeltilmemiş hatalar gücenmeler, öylece eksiklikler... İnsan için bunlardan daha kötü bir düşünce olamaz! Hiçbir pişmanlık, vakti geçince duyulan pişmanlık ölçüsünde acı değildir. Acı çekmek istemiyorsak tüm bunları asıl zamanında anımsayalım . "

Oliver Twist'ten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…