Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

10 sayfa da iyi bence, benim 4 sayfa okuduğum günler de oluyor :111: hiç okuyamadığım günler de bu bahsettiklerimiz hep nadir gerçekten :)

evet, önemli olan
günümüzün bir önceki günden farklı olması... o yüzden bir gün okumazsak, ertesı gün acısını çıkarıyoruz
çünkü verilen süremiz var

hedefimiz verilen sürede kitabımızı bitirmek :) bu sayede her gün olabildiğince kitap okumaya vakit ayırabiliyoruz

napiiim çok uyumluyum ben :111: seni üzmek istemediğimden yeni geldin zaten ya

bugün için 60 sayfaya şartlan ( senin için söyluyorum, 2 günde bıtırıcem dedığın için )

al kahveni ya da her neyi içiyorsan, yayıl nereye istiyorsan
ve okuyuculuğunun hakkını vermeye bak

neyse bşiraz dha iyim :) en azından hrkes beni gibi ama bir fark var ne yazıkki ilk okul öğretmenim bana kitap okumayı sevdirememiş çk sıkılıyorum okurken.. okurken tek sıkımadığım kitap hobbit ti ve onun gibi fantastikler.. bu arada hobbiti 3 ay da btirdim kocam ( o zmanlar sevgilimdi) 10günde bitirmişti rezillik

bende sıkılırdım okumaktan, ama buraya vereceğim hesap var
o yüzden şartlandım okumaya ve kendımle gurur duyuyorum

bugün için 60 sayfaya şartlan ( senin için söyluyorum, 2 günde bıtırıcem dedığın için )

al kahveni ya da her neyi içiyorsan, yayıl nereye istiyorsan
ve okuyuculuğunun hakkını vermeye bak

ben de onu hesaplıyodum şimdi nerede okusam da uyuyakalmasam diye koltuğuma büzülmeyi tercih edicem sanırım artık allah ne verdiyse okuyacağım 60 olur 80 olur

ben de onu hesaplıyodum şimdi nerede okusam da uyuyakalmasam diye koltuğuma büzülmeyi tercih edicem sanırım artık allah ne verdiyse okuyacağım 60 olur 80 olur

sen yaparsın bence
yapacaksın inanıyorum
okuyucu hip, allahın verdiği okuyucu aşkı üzerine olsun

kendiniz kimseyle kıyaslamayın gerçekten önemli olan keyif almak aslında ve hergün biraz zaman ayırmak :) ben çok severim okumayı ama okudukça uykum geliyor benm de problemim bu mesela :)

kendiniz kimseyle kıyaslamayın gerçekten önemli olan keyif almak aslında ve hergün biraz zaman ayırmak :) ben çok severim okumayı ama okudukça uykum geliyor benm de problemim bu mesela :)

evet, kesinlikle kıyaslama yanlış bir şey.

doğru diyorsun. bak gaza geldim şu silmarillionu okuum :)

Sümerli ludingirra'yı bulamadım
onun yerine 'uygarlığın kökeni sümerliler' i aldım 280 sayfaymış ,40. sayfasına geldim dün gece.
Yalnız kitabı yanıma almıştım güya metroda falan okurum diye ama 2. cildini almışım1. sinin sayfa sayısına netten baktım şimdi

karışmazsınız

öyle üye kartları gibi numaralandırmayacağım sizi

misal : okuyucu hip
: okuyucu greenjade

Okuyucu Gülümsün rapor veriyor:
Dün çok uykum vardı. 01.00 gibi başladım okumaya, 15 sayfa okudum ve yattım. az oldu biliyorum ama bu kitabı bitirmem için bana verdiğiniz kanuni süre içinde kitabı bitirebilmek için ilerleyen günlerde daha fazla sayfa okuyarak telafi edeceğimi düşünüyorum Sn. Surrender!

yönetici Sör ve okuyucu jade, burcunuz ne merak ettim?
Benim de yönetici gezegenim güzellik, iyilik, zarafet timsali VENÜS malum TERAZİ burcuyum!

Bahar çocuğuyum ben, boğa.
Bu arada, ben sadece okuyucu değil topiğin gizli ortağıyım.
Tabi artık giz miz kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…