10 sayfa da iyi bence, benim 4 sayfa okuduğum günler de oluyor :111: hiç okuyamadığım günler de bu bahsettiklerimiz hep nadir gerçekten :)
napiiim çok uyumluyum ben :111: seni üzmek istemediğimden yeni geldin zaten ya
neyse bşiraz dha iyim :) en azından hrkes beni gibi ama bir fark var ne yazıkki ilk okul öğretmenim bana kitap okumayı sevdirememiş çk sıkılıyorum okurken.. okurken tek sıkımadığım kitap hobbit ti ve onun gibi fantastikler.. bu arada hobbiti 3 ay da btirdimkocam ( o zmanlar sevgilimdi) 10günde bitirmişti rezillik
bugün için 60 sayfaya şartlan ( senin için söyluyorum, 2 günde bıtırıcem dedığın için )
al kahveni ya da her neyi içiyorsan, yayıl nereye istiyorsan
ve okuyuculuğunun hakkını vermeye bak
ben de onu hesaplıyodum şimdi nerede okusam da uyuyakalmasam diyekoltuğuma büzülmeyi tercih edicem sanırım artık allah ne verdiyse okuyacağım 60 olur 80 olur
neyse bşiraz dha iyim :) en azından hrkes beni gibi ama bir fark var ne yazıkki ilk okul öğretmenim bana kitap okumayı sevdirememiş çk sıkılıyorum okurken.. okurken tek sıkımadığım kitap hobbit ti ve onun gibi fantastikler.. bu arada hobbiti 3 ay da btirdimkocam ( o zmanlar sevgilimdi) 10günde bitirmişti rezillik
sen yaparsın bence
yapacaksın inanıyorum
okuyucu hip, allahın verdiği okuyucu aşkı üzerine olsun
kendiniz kimseyle kıyaslamayın gerçekten önemli olan keyif almak aslında ve hergün biraz zaman ayırmak :) ben çok severim okumayı ama okudukça uykum geliyor benm de problemim bu mesela :)
kitap aşkınahaydi ben de kalkayım bilgisayarımın başından okuyucu sör, sana da keyifli okumalar tatlı geceler
kendiniz kimseyle kıyaslamayın gerçekten önemli olan keyif almak aslında ve hergün biraz zaman ayırmak :) ben çok severim okumayı ama okudukça uykum geliyor benm de problemim bu mesela :)
karışmazsınız
öyle üye kartları gibi numaralandırmayacağım sizi
misal : okuyucu hip
: okuyucu greenjade
yönetici Sör ve okuyucu jade, burcunuz ne merak ettim?Yönetici gezegeni Venüs olup da güzel olmayan var mıdır?
Aynı benle okuyucu sör gibi.
ben, akşam bu sohbete dahil olsam kesin rüyamda seni görürdüm!Bu arada, şaka maka gerçekten rüyanızda bir beni görürseniz şaşırmayın. Çok konuştuk ya.
yönetici Sör ve okuyucu jade, burcunuz ne merak ettim?
Benim de yönetici gezegenim güzellik, iyilik, zarafet timsali VENÜSmalum TERAZİ burcuyum!
yönetici Sör ve okuyucu jade, burcunuz ne merak ettim?
Benim de yönetici gezegenim güzellik, iyilik, zarafet timsali VENÜSmalum TERAZİ burcuyum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?