ben, akşam bu sohbete dahil olsam kesin rüyamda seni görürdüm!gün içinde olanları değişik versiyonlarda görürüm genelde rüyalarımda.
Benimki de venüs ,ama ben boğa burcuyum
Bahar çocuğuyum ben, boğa.
Bu arada, ben sadece okuyucu değil topiğin gizli ortağıyım.
Tabi artık giz miz kalmadı.
gizli ortağı-ydın!!! artık gün yüzüne çıktı her şey! gizlilik kalmadı.
okuyucu hip dün gece 47 sayfa okuyabildi arkadaşlar :101:
Çok iyi.
....
Benim kitabım bitti. :124::124::124::124::124:
:124::124::119::119::124::124::118: tebrikleeeer en hızlı okuyucu jade bravooooo :118::124::124::119::119::124::124:
okuyucu hip dün gece 47 sayfa okuyabildi arkadaşlar :101:
Benim kitabım bitti. :124::124::124::124::124:
Sümerli ludingirra'yı bulamadım
onun yerine 'uygarlığın kökeni sümerliler' i aldım 280 sayfaymış ,40. sayfasına geldim dün gece.
Yalnız kitabı yanıma almıştım güya metroda falan okurum diye ama 2. cildini almışım1. sinin sayfa sayısına netten baktım şimdi
hiç yoktan iyidir okuyucu gulumsun, istersen 2 gün boyunca okumaOkuyucu Gülümsün rapor veriyor:
Dün çok uykum vardı. 01.00 gibi başladım okumaya, 15 sayfa okudum ve yattım. az oldu biliyorum ama bu kitabı bitirmem için bana verdiğiniz kanuni süre içinde kitabı bitirebilmek için ilerleyen günlerde daha fazla sayfa okuyarak telafi edeceğimi düşünüyorum Sn. Surrender!
bende 50 sayfa okudumokuyucu hip dün gece 47 sayfa okuyabildi arkadaşlar :101:
Gizlilik kalmadı ama ben hala ortağım.
brawoBenim kitabım bitti. :124::124::124::124::124:
her ikinizi de tebrik ederim icra-i faaliyet arkadaşlarım.imza: küçük bülent ersoy gülümsün
Şimdi bana birkaç gün izin ver okuyucu sör, hemen yeni bir kitaba başlayamam. Psikolojim kaldırmaz bunu.
o nıye ki?... iyiki bir kitap bitirdin, şu havalara bak
Ciddiyim, sıkılırım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?