Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tamam beğenirsem söylerim .

Evet , öyle ya da böyle fikir sahibi oluyoruz sonunda , önemli bu da sonuçta.
Kitabın arkasında Jack London'ın yapıtlarında, insanlardaki ilkel içgüdü, ana konu olarak sürekli yer alır diyor.
Kaba kuvvet temalı bir kitapmış .

ne çabuk unuttun kitabın bitince oraya yazacaksın canım

öyle sayılır ...................

Merhaba bilge güzellikler ben haftasonu hiç kitap okuyamadım ama zaten sürem olmadığı için geniş geniş takılıyorum :111: ne çok sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim allah arttırsın muhabbetinizi

Anlatmak istediğinde ben de hazırım dinlemeye...

Ben de senin için dua ediyorum hipcim.
çok tatlısın yardımcıbaşbilge jade, teşekkür ederim duaların için canım benim öyle mutlu oldum ki

Eki Görüntüle 697277
işte benim küçük ama içinde dünyalar olan kitaplığım
tolstoy bile buldum bugün temizlerken

çok hoş bir kitaplık bilge yasemin, duvardaki zarif gelin de gözlerimden kaçmadı mutluluğunuz daim olsun

kızlar, çarşamba günü jade ile yokuz

hayırdır gün provası mı yapacaksınız yoksa ben olmadan içinize sinmez bence :78:

haftasonu selma ve kınalı üzüm tanelerini okudum. kınalı üzüm taneleri bir ses sanatçısının kaleminden yazılmış, gerçek yaşam öykülerinden oluşuyordu.. yazar,bazen tekrara düşse de bir çırpıda okudum, tavsiye ediyorum.. şu anda da elimde Alamut var, ama bu kitap uzun süreceğe benziyor

kızlar, çarşamba günü jade ile yokuz

Nereye gidiyorsunuz ?
Meraklı bir kızım ben

sağol giz, sınava daha 2 ay var ama ben şimdiden halledeyim diyorum bazı konuları, hem kitap okurken vicdan azabı duymam çalışmadığım için

İyi olur , için rahat olur, sınavı ne zaman ? Konuları bitirince rahat oluyor insan . Sonradan çıkmış sorulardan çözersin , güzelce de geçersin inşallah

hee prova yapcaz .............

ayy inşallah, sınav 29 haziranda.. hep aynı soruları sordukları için zorlanmam heralde, çıkmış sorulara baksam bile geçermişim, ama benim içim rahat etmez öyle

@Başbilge Sör, yaşlandım ben! Unutuveriyorum hemen.

@KareAs'tan hip, hoş geldin ve hoşça kal! Gidiyorum ben, mesai bitiyor...

@Okuyucu Yasemin, kütüphanen şahane, bayıldım! Odam müsait değil, kitaplarım dolapta orada burada üst üste. Özendim. Kendi evim olursa artık ben de yaparım inşallah, ne diyeyim?

@@@ Tüm okuyucu arkadaşlarıma iyi akşamlar mutlu yarınlar!

teşekkür ederim hip, o senin güzel bakan güzel gözlerin

teşekkür ederim gülümsün inşallah bi gün kocaman kitaplığımız olur hepimizin

bizde öyleyiz zaten ama hangi yaka allah bılır

inşallah en kısa sürede ortak bir yerde toplaşıp gün hesapları yaparız
Aaa! Gün mü yapılacak? Reelde buluşma mı olacak?
Ben de İSTANBUL'dayım kızlar, zaman ve zemin uygun olursa katılmak isterim inşallah!

@giz sen de gel! Sen de İSTANBUL'dasın değil mi? Ben seninle de yüz yüze tanışmak isterim.

bizde öyleyiz zaten ama hangi yaka allah bılır

inşallah en kısa sürede ortak bir yerde toplaşıp gün hesapları yaparız

olsun ben gelirim ortak bi nokta olsun da
bestle iki kez falan buluştuk biz o tee kırklarelinden geliyodu, ben pendikteyim, kadıköyde buluşuyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…