Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi akşamlar bilge gülümsün :80:

ne güzel neredeyse hepimiz istanbuldayız :109:bu yaz buluşalım bir gün yapalım şöyle deniz kenarında ne güzel olur :119:

sır.................

Çok güzel sır saklarım ben Sör .

ayy inşallah, sınav 29 haziranda.. hep aynı soruları sordukları için zorlanmam heralde, çıkmış sorulara baksam bile geçermişim, ama benim içim rahat etmez öyle

Daha varmış canım . Haziran başında baksan daha iyi olur aslında . Ezber ya genelde motordaki ifadeler o yüzden dedim .
Ben de kitapçığa çalışmıştım içim rahat etmezdi yoksa senin gibi düşünüyordum .

herkes daha erken diyor da ben biraz evham yaptım işte, direksiyondan hiç bişey bilmiyorum zaten bakalım hayırlısı, bindik bi alamete

ne güzel neredeyse hepimiz istanbuldayız :109:bu yaz buluşalım bir gün yapalım şöyle deniz kenarında ne güzel olur :119:

olmaz ..............................
katılıyorum, hepimiz elimizde kitapla gelelim öyle tanıyalım birbirimizi eski türk filmlerindeki gibi
bana hangı yakada oldugunuzun mesajını atsanıza

kızlar gün yapıcaz ya, belkı ilerde ticarete dökeriz işi
paralı gün yaparız
al gülüm, ver gülüm

herkes daha erken diyor da ben biraz evham yaptım işte, direksiyondan hiç bişey bilmiyorum zaten bakalım hayırlısı, bindik bi alamete

geçmişi okumadım ama ehliyet sınavından bahsediyorsun sanırım canım ben de gircem haziranda ama konu hakkında hiç bir fikrim yok. direksiyon da hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar gün yapıcaz ya, belkı ilerde ticarete dökeriz işi
paralı gün yaparız
al gülüm, ver gülüm

bence kitap verirsiniz siz sör, kitap günü yaparsınız gibi geldi bana.

çok tatlı olur gerçekten, saçlarımıza çiçek de takabiliriz :115:

iyilik güzellik bilge beba :87: sen nasılsın

ben de iyiyim sağol, okuldan yeni geldim.
baktım burası kalabalık sohbeti kaçırmayayım dedim

geçmişi okumadım ama ehliyet sınavından bahsediyorsun sanırım canım ben de gircem haziranda ama konu hakkında hiç bir fikrim yok. direksiyon da hiç bilmiyorum

aynı durumdayız bebacım benim de pek bişey bildiğim söylenemez, şu an sadece yazılı sınava odaklandım direksiyonu da artık bi şekilde öğreniriz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…