filminin çekilmesini pek istemem ama çekilse dayanamaz izlerimhiçbir yönetmen okurken hayal dünyanda canlandırdığın filmi yapamaz bence en mükemmelini tatmışken filmi hayal kırıklığı oluyo hep,üzülüyorum sonra
Hiç kıskanmadım ki buluşan bilgeleri
Egeye yolu düşen olursa beklerim
199. sayfadayım kızlarbugünkü hedefime göre 100 sayfa daha okumam gerekiyor
Hiç kıskanmadım ki buluşan bilgeleri
Egeye yolu düşen olursa beklerim
Merhaba, bugün "Mutlu olmak isteyen adam" a başlıyorum.
Sayfa sayısı-195.
Baharlık, hafif, çıtır çerez tadında bir şeyler çekti canım, yazarın önceki kitabını sevdiğim için almıştım hiç araştırmadan, hoş gibi.
bi solukta okumak demek buymuş demek ki, küçük mucizler dükkanına dün başladım bugün bitti, elimden bırakmadım ki kitabıeşim bile ne var şu kitapta çok merak ediyorum demeye başlamıştı artık
ne yok ki, umut var her şeyden önce...
ben bu 4 kadına ve kitabın konusuna bayıldımörgü örmeye de artık annemin yapabileceği bişeymiş gibi bakmıyorum ben de yapabilirim ama keşke öğrenebilsem
kısacası bitti kitabım
haha niden ki Sör
ben dünden beri hiç kitap okumadım dahave sen bitiriyorsun
yavaş ol yahu, sindire sindire oku, okuduklarını not al, begendıgın cümleleri tekrar tekrar oku
boş vakit olunca böyle oluyor Sör napim kitamam bundan sonra not alarak okurum gerçi romanın nesini not alcaksam
sen bana gaz veriyodun ben de sana vereyim hadi kalk kitap oku
bende okuyacagım, ama şuan fazla zamanım yok
sevdiğin cümleler olmuyor mu hiç? not al onları, ara sıra kullanırsın işte
hızlı okuma
tamam sırf senin için yavaş okuyacağımaslında oluyor mesela küçük mucizeler kitabında da vardı öyle bikaç paragraf bulayım buraya da yazacağım
ya bi de puntolar büyük olunca ister istemez akıyor kitap
hem ben fark ettim
sen sevdiğin kısımları alıntılamıyorsun
nasıl yani canımcım anlamadım:26:
merhaba
konumuzun ilk mesajını okumalısın
kitaptan begendığın cümleleri yazsan
daha uzun sürede biter
yani
evet canım :) kurallarımızıda bildiğine göre...Merhaba, okuduktan sonra yazdım zaten canım
"Okumaya karar verdiğiniz veya okumakta olduğunuz kitabın ismini ve sayfa sayısını, bana bu konu içinde bildiriyorsunuz"
tamam :13: bundan sonra öyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?