Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

aynen doğru söylüyosun, ama işte çekilse şöyle tam hayalimizdeki gibi, o karakterler öyle hoşuma gitti ki

Merhaba, bugün "Mutlu olmak isteyen adam" a başlıyorum.
Sayfa sayısı-195.

Baharlık, hafif, çıtır çerez tadında bir şeyler çekti canım, yazarın önceki kitabını sevdiğim için almıştım hiç araştırmadan, hoş gibi.

Son düzenleme:
bi solukta okumak demek buymuş demek ki, küçük mucizler dükkanına dün başladım bugün bitti, elimden bırakmadım ki kitabı eşim bile ne var şu kitapta çok merak ediyorum demeye başlamıştı artık
ne yok ki, umut var her şeyden önce...
ben bu 4 kadına ve kitabın konusuna bayıldım örgü örmeye de artık annemin yapabileceği bişeymiş gibi bakmıyorum ben de yapabilirim ama keşke öğrenebilsem
kısacası bitti kitabım

merhaba
konumuzun ilk mesajını okumalısın

ayıp oluyor ama

ben dünden beri hiç kitap okumadım daha ve sen bitiriyorsun
yavaş ol yahu, sindire sindire oku, okuduklarını not al, begendıgın cümleleri tekrar tekrar oku

boş vakit olunca böyle oluyor Sör napim ki tamam bundan sonra not alarak okurum gerçi romanın nesini not alcaksam
sen bana gaz veriyodun ben de sana vereyim hadi kalk kitap oku

boş vakit olunca böyle oluyor Sör napim ki tamam bundan sonra not alarak okurum gerçi romanın nesini not alcaksam
sen bana gaz veriyodun ben de sana vereyim hadi kalk kitap oku

bende okuyacagım, ama şuan fazla zamanım yok
sevdiğin cümleler olmuyor mu hiç? not al onları, ara sıra kullanırsın işte

hızlı okuma

bende okuyacagım, ama şuan fazla zamanım yok
sevdiğin cümleler olmuyor mu hiç? not al onları, ara sıra kullanırsın işte

hızlı okuma

tamam sırf senin için yavaş okuyacağım aslında oluyor mesela küçük mucizeler kitabında da vardı öyle bikaç paragraf bulayım buraya da yazacağım
ya bi de puntolar büyük olunca ister istemez akıyor kitap

hem ben fark ettim
sen sevdiğin kısımları alıntılamıyorsun

Merhaba, okuduktan sonra yazdım zaten canım

"Okumaya karar verdiğiniz veya okumakta olduğunuz kitabın ismini ve sayfa sayısını, bana bu konu içinde bildiriyorsunuz"
evet canım :) kurallarımızıda bildiğine göre...
hoşgeldın aramıza 10 günün var bu da bildirim konumuz, kitabımız bitince oraya ''kıtabım bitti' yazıyoruz ve listemız orada oluyor http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
tamam :13: bundan sonra öyle yapıcam

tamam anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…