Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

o 4 kadın benim hayatımda gerçekten çok şey değiştirdi canım ve o battaniye örneğini not aldım ilerde bebeğimin ilk battaniyesini kendi ellerimle örmek istiyorum

o 4 kadın benim hayatımda gerçekten çok şey değiştirdi canım ve o battaniye örneğini not aldım ilerde bebeğimin ilk battaniyesini kendi ellerimle örmek istiyorum

Yaaa, siz böyle tatlı tatlı anlatınca daha çok Mutlu olmak isteyen Adam'dan Küçük mucizeler dükkanına geçesim geldi. Benim bir huyum vardır, avm gezmeye kitapçıdan başlarım, son çıkanlara, cok satanlara bakarım genelde de elim bos çıkmam. Yine bir gün küçük mucizeler dükkanının çok satanlarda birkaç hafta üst üste 1 numarada kaldığını öğrendim kitapçıda sohbet ettiğim bir çalışandan, seversin belki dedi, arkadaş gibi olduk zaten artık. :126:

Neyse işte, oturdum koltuğa inceliyorum , baktım hiç utanmadan 15 dakika boyunca okumuşum. Sonra aldım, hemen kitaplığıma yerleştirdim ancak okuma fırsatım olmadı, neyse her kitapçıya gittiğimde kitabın seriye dönüştüğünü ve durmadan cok satanlara yüksediğini gördüm, böyle böyle derken ilk 4 kitabını edindim. Huyumdur, canımın çektiği kitabı alırım hemen okumasam da mutlaka okurum, yeter ki benimle olucak o kitap, kitaplığımda görücem onu yoksa içimde kalıyor .

Son düzenleme:

ben de ilk başta kitapçıdan başlarım ve kitapçıda bitiririm

bir idam mahkumu ölümünden bir saat önce şöyle söylemişti ya da belki de düşünmüştü: "eğer yüksek bir yerde, bir kayanın üzerinde yalnızca iki ayağını koyacak kadar daracık bir yer kalması gerekse bile, dört bir yanı okyanuslara giden uçurumlarla, karanlıklarla, sonsuz yalnızlık, bitmez tükenmez fırtınalar hüküm sürse de; o, küçücük yerde ömrü boyunca, binlerce yıl, kıyamete kadar ayakta dursa bile yine de yaşamın böylesi bile ölmekten iyisir. yeter ki yaşasın!"

Konuşak istemiyordum; yanımda yürüyen insanın da kalbi aynı hislerle sarsılıyordu, biliyordum. Kalplerimiz büyük bir sanatkarın akort ettiği iki güzel keman gibi birbiriyle tamamen ahenkli, aynı şarkıları çalıyordu...

Doğduğumuz andan itibaren hepimize birer yumak iplik veriliyor; bundan mutluluğun desenlerini örmek ise bizim elimizde...
bir yumak mutluluğa başladım en çok hoşuma yukarıdaki laf gitti

merhaba hepinize :))

iyisinizdir umarım

kitapta çok yavaş ilerliyorum malesef ödev hazırlıyordum aksamalar oldu okuyamadım pek :26:

bugün yeni bi kitap aldım hakan günday- kinyas ve kayra ve başlamak için sabırsızlanıyorum. çok duydum ama okuyamamıştım sıra gelmemişti

Gece kuşu da olarak gazımı alamadım kitaba akşam bir başladım, 97 sayfa okudum, nefis gidiyor, spiritüel kitapları severim zaten.

Sevgili Surrender, 10 gün çok gelicek bana, zaten ben çok kitap okuduğumdan alışkınım çok kalın olmadıkça hiçbir kitabım 10 gün sürmez ortalama 1 haftaya biterler, bir de kendimi kaptırırsam gözlerim kızarana kadar bırakmam, bir kahve içer yine meraktan devam ederim..

O yüzden kitabın 10 gün süreceğini sanmıyorum, en geç cumaya bitirmiş olurum sanırım. :126:

Son düzenleme:
Bu arada kitap edebi yazılardan çok, açık bir dille ve soru-cevap-örnek üçlemesiyle yoğrulduğundan sevdiğim ufak tefek motto sözler olsa da hikayenin devamıyla ya da öncesiyle alakalı olduğu için koparıp da sadece sözü yazarsam basitleşiyor.

Örneğin; "İnanılan şey gerçekliğimiz haline gelir."
Yaşlı bilgenin bu en önemli sözü burada havada kalıyor gibi, üzerinde düşünüp felsefe yapılmadan insanı tek bakışta etkileyemeyecek bir söz. Ama romanda güzel örneklerle uzun uzun pekiştirildiği için sözü tek başına koparmak hafif kalıyor.

O yüzden pek alıntı yapamıyorum, ama henüz önümde 100 sayfa var, bulursam alıntılayacağım. :126:

3 günün var...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…