- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Okursun daha günün bitmesine çok var
Raskolnikov ihmal edilmeye gelmez zaten .
bi solukta okumak demek buymuş demek ki, küçük mucizler dükkanına dün başladım bugün bitti, elimden bırakmadım ki kitabıeşim bile ne var şu kitapta çok merak ediyorum demeye başlamıştı artık
ne yok ki, umut var her şeyden önce...
ben bu 4 kadına ve kitabın konusuna bayıldımörgü örmeye de artık annemin yapabileceği bişeymiş gibi bakmıyorum ben de yapabilirim ama keşke öğrenebilsem
kısacası bitti kitabım
o 4 kadın benim hayatımda gerçekten çok şey değiştirdi canımve o battaniye örneğini not aldım ilerde bebeğimin ilk battaniyesini kendi ellerimle örmek istiyorum
evet canım :) kurallarımızıda bildiğine göre...
hoşgeldın aramıza10 günün var bu da bildirim konumuz, kitabımız bitince oraya ''kıtabım bitti' yazıyoruz ve listemız orada oluyor http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
o 4 kadın benim hayatımda gerçekten çok şey değiştirdi canımve o battaniye örneğini not aldım ilerde bebeğimin ilk battaniyesini kendi ellerimle örmek istiyorum
Yaaa, siz böyle tatlı tatlı anlatınca daha çok Mutlu olmak isteyen Adam'dan Küçük mucizeler dükkanına geçesim geldi. Benim bir huyum vardır, avm gezmeye kitapçıdan başlarım, son çıkanlara, cok satanlara bakarım genelde de elim bos çıkmam. Yine bir gün küçük mucizeler dükkanının çok satanlarda birkaç hafta üst üste 1 numarada kaldığını öğrendim kitapçıda sohbet ettiğim bir çalışandan, seversin belki dedi, arkadaş gibi olduk zaten artık. :126:
Neyse işte, oturdum koltuğa inceliyorum , baktım hiç utanmadan 15 dakika boyunca okumuşum.Sonra aldım, hemen kitaplığıma yerleştirdim ancak okuma fırsatım olmadı, neyse her kitapçıya gittiğimde kitabın seriye dönüştüğünü ve durmadan cok satanlara yüksediğini gördüm, böyle böyle derken ilk 4 kitabını edindim. Huyumdur, canımın çektiği kitabı alırım hemen okumasam da mutlaka okurum, yeter ki benimle olucak o kitap, kitaplığımda görücem onu yoksa içimde kalıyor .
telefonumu kırdığım için ve bu bikaç gün dersim olmadığı için raskolnikova adıyorum günlerimi
Hazır fırsatın varken değerlendirmek en güzeli
Gece kuşu da olarak gazımı alamadım kitaba akşam bir başladım, 97 sayfa okudum, nefis gidiyor, spiritüel kitapları severim zaten.
Sevgili Surrender, 10 gün çok gelicek bana, zaten ben çok kitap okuduğumdan alışkınım çok kalın olmadıkça hiçbir kitabım 10 gün sürmez ortalama 1 haftaya biterler, bir de kendimi kaptırırsam gözlerim kızarana kadar bırakmam, bir kahve içer yine meraktan devam ederim..
O yüzden kitabın 10 gün süreceğini sanmıyorum, en geç cumaya bitirmiş olurum sanırım. :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?