ben de üye oldum xsiteye bakalımböyle deyince bir gizem oluyor hoşuma gitti
benim de içim güzel
güzellik bizimle yeni bir anlam kazanıyor :119:
bu arada yeni kitabım Albert Camus yabancı 116 sayfa başbilgem süre talep ediyorum :87:
...............................
doğuştan havuçum benım
sen zaten korku filimlerinin aranan doğal havuçlarındansın
prenses edası doğuştan var sende
korku filmlerinden de çok korkarım demek ki gece aynaya baksam..
allah hepimize böylesini nasip etsin.. tam anlamıyla hayalimin fotoğrafı, ba-yıl-dım! :118:
Eki Görüntüle 700834
korku filmlerinde prenses havasına sahip, ve doğal açık tenlı bayanları tercih ederler :)
o yüzden dedım, iyi bir şey söyledım yani
Kendi kütüphaneni oluşturabiliyorsun.
Kitap ekle kısmından ya da ara kısmından istediğin kitapları aratıp okuduklarını, okumak istediklerini, kütüphanende bulununanları ekleyebiliyorsun.
Ekle butonuna tıklayınca seçenekler çıkıyor.
Okumuş olduğun ya da sana ilginç gelip okumak istiyorum diye not almanı ve daha sonra unutmamana yardımcı oluyor.
Ben de çok yeniyim . Sorun olursa bilen okuyucu arkadaşlarımız yardımcı olur.Elimden geldiği kadar ben de tabiki.
vikitaptaki arkadaşlar isimlerinizi atabilir misiniz bana, yoksa arayıp bulurum hepinizi
bir de o kitabı okuyan kimse mi yok :26:
Benim kullanıcı adım tüm forumlarda aynı
kitapkokusu, zehir gibisin hee
hemen nasılda buldun beni
çok anlamlı bir kullanıcı adı
şimdiden merak etmeye başladımBu kadar olmasa da iddialı olduğunu düşündüğüm bir kitaplığım var, ama odam çok geniş değil, oda değiştirirsem ya da evlenirsem bir odanın tamamını kitaplık yapmak istiyorum, kısmet... Şuanki kitaplığımında resmini çeker paylaşırım bir ana, kitaplarımın önündeki ıvır zıvır ve resimleri topladıktan sonra elbette
Bende buldum galiba
bir ben bulamadım seni sör aramayı mı bilmiyorum nedir sen beni bulsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?