Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bitti.. Keşke hiç bitmese dediğim kitaplarımdan biriydi huzur kokan bir kitap.

Şimdi yatıyorum, herkese iyi geceler.

Sevgili Surrender, yarın ne okuyacağımı burada yine bildiririm sana, iyi geceler. :126:

suç ve cezanın ilk cildi bitti yarın ikinci cilde başlıyorum 442 sayfa herkeslere iyi geceleeer

günaydın herkese :))

kitabım bitti. buket uzuner- su

dörtlemenin ilki bu kitap su ateş hava toprak olarak devam edicek.

kitapta buket uzunerin her zamanki akıcı uslubu vardı. konu da ilginçti aslında şamanizmle ilgili ve konuyu kutadgu bilig ile desteklemiş.

ama bu kitabı okurken aşırı didaktik ve ciddi anlamda sürekli sosyal mesaj kaygısı içeren açıklamalar beni kitaptan baya soğuttu. değinilen konular güzeldi alevi sünni, kadına şiddet, hes gibi ama bu bir roman sonuçta düşünceleri bu kadar göze soka soka neden anlatmış buket uzuner anlam veremedim. kumral ada mavi tunayı aynı insan mı yazdı diye şüpheye düştüm.

sonuç olarak konu kurgu üslup güzel ama işleyişteki bu sorunlar çok gözüme battı.

o kadar doldum ki okurken sizinle de paylaşmak istedim :))

yeni kitabım Hakan Günday-Kinyas ve Kayra 531 sayfa

surrender süremi verebilisen çok sevinirim

çok övülen bi kitap o yüzden bi şevkle okumaya başlıyorum :)

Günaydın,
Çok uykum ve çok işim var bilgeler... Siz de çok yazışmışsınız okuyamadım. Kaçırdığım bir şey varsa birisi özetler nasılsa

Kitabımın 15. sayfasındayım. :)

Günaydın bilgeler

Günaydın,
Çok uykum ve çok işim var bilgeler... Siz de çok yazışmışsınız okuyamadım. Kaçırdığım bir şey varsa birisi özetler nasılsa

Günaydın bilgeler!

Orhan Kemal'in birkaç kitap tanıtımını kaçırdın sadece Gülümsün.

Yoğun olduğun zaman önemli değil tabi ki... :13:

yeni kitabım Hakan Günday-Kinyas ve Kayra 531 sayfa

surrender süremi verebilisen çok sevinirim

çok övülen bi kitap o yüzden bi şevkle okumaya başlıyorum :)
:=)) 10 günün var
Günaydın bilgeler
günaydın
Günaydın,

günaydın bilge gulumsun

günaydın sevgi kelebeği bilgeler serin bir bahar havası var bugün çok keyifli geçecek gibi :87:

bak sen şu konuşana belkı ben senı sadece aramak istiyorum

çok biliyorum ben :82:

Bir ara burda bana ''gizemli jade'' derlerdi.

Ama gerçekten derlerdi.

ne günlerdi gizemlibilge jade benim için hala gizemini koruyorsun sen üzülme hiç

me three bunu yapmasam çatlardım

Herkese günaydın .

Bildirim yapmadığımı fark ettim , yapanlara imrendim, ben de yapayım hemen. Benim neyim eksik

Babalar ve Oğullar 50. sayfa.
Kitap aile ilişkilerini ve de kuşak çatışmasını anlatıyor, buraya kadar onu işledi. Nihilizm'e de girecek gibi, sinyalini verdi. Akıcı bir üslubu var .

İsim Şehir Hayvan'da 104. sayfadayım .
Köşe yazılarından oluşuyor . Her ne kadar düzenli takip etmeye çalışsam da yazılarını , okuyunca fark ettim ki insan unutuyormuş. Ne çok gündem değişmiş . Okudukça anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…