Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Arkadaşlar, şimdi malum sitedeki ''Kütüphanem'' bölümüne elimizdeki kitapları mı ekliyoruz? Tam anlayamadım.

E ben okuduğum kitapların hemen hemen tamamını şimdi tanıdıklarıma ve önceden de okulların kütüphanelerine veriyordum, yani sonuç olarak ben ne yapacağım?

Son düzenleme:

evet canım elinde olanları eklemen gerektakas falan yapabileceğin kitapları da belirtmen lazım istiyosan.
ama bence kütüphaneden daha önemlisi okuduğun kitap sayısı
elinde olanları yaz sen

Hiç Kimse Sıradan Değildir/Markus Zusak=191.sayfa..
Bugün pek okuyamadım işimden dolayı,geceye kadar yarısına geleceğim inşallah.. Güzel gidiyor

Öyle bir şey mi var ki :44:

Bilmiyorum girer miyim ama okumayı, kitaplarda hayalden hayale ülkeden ülkeye atlamayı, başrol oyuncusu olmayı çok seviyorum..
evet var...........
senin yapacagın, şuan okumakta oldugun kitabı yazmak ve kaç günde okudugunun süresine bakmak.
en önemlisi ise, okudugun kitapları unutmamak ne beklıyordun kuzum?
hoşbuldum..

evet okudum kuralları.

beyaz diş 258 sayfa ve şuan ben 30. sayfadayım.

hoşgeldın aramıza bilge donukpudra 7 günün var.

ve bu da kardeş konumuz, kitabımız bitince ' kitabım bitti x kitaptı'' şeklinde bildirimde bulunuyoruz
ayrıca listemız orada oluyor :)http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-38.html

senin yapacagın, şuan okumakta oldugun kitabı yazmak ve kaç günde okudugunun süresine bakmak.
en önemlisi ise, okudugun kitapları unutmamak ne beklıyordun kuzum?

Şu anda elimde sadece birkaç kitap var, demin anlatmıştım yukarıda.

Kütüphanem alanını boş bırakacağım ben.

jade, sanal kütüphaneni oluşturacaksın
hepsı bu

Şu anda bende olan kitapları mı Kütüphanem'e eklemem lazım?

E ben verdim büyük çoğunluğunu, o zaman onları Kütüphnem'e ekleyemeyeceğim değil mi?

Yoksa ilgisi yok mu?

Yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan?

jade

sende olan veya olmayan, bir önemi yok
önemli olan; okudukların aklında kalanlar
bu zamana kadar okudugun kitapları ekleyeceksın
hatırlarsan tabii
mesela ben, bu konuda okudugum kitapları ekledım, çünkü diğerlerini hatırlamıyorum

yardımcı bilgem kütüphane kısmını salla zaten kitap değişimi falan pek mümkün değil. okuduğun kitaplara eklersin birde süre takibi iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…