Arkadaşlar, şimdi malum sitedeki ''kütüphanesi'' bölümüne elimizdeki kitapları mı ekliyoruz? Tam anlayamadım.
E ben okuduğum kitapların hemen hemen tamamını şimdi tanıdıklarıma ve önceden de okulların kütüphanelerine veriyordum, yani sonuç olarak ben ne yapacağım?
evet canım elinde olanları eklemen gerektakas falan yapabileceğin kitapları da belirtmen lazım istiyosan.
ama bence kütüphaneden daha önemlisi okuduğun kitap sayısı
elinde olanları yaz sen
merhaba hoşgeldınkonumuzun ilk mesajını okudun mu?
evet varÖyle bir şey mi var ki :44:
Bilmiyorum girer miyim ama okumayı, kitaplarda hayalden hayale ülkeden ülkeye atlamayı, başrol oyuncusu olmayı çok seviyorum..
senin yapacagın, şuan okumakta oldugun kitabı yazmak ve kaç günde okudugunun süresine bakmak.Arkadaşlar, şimdi malum sitedeki ''Kütüphanem'' bölümüne elimizdeki kitapları mı ekliyoruz? Tam anlayamadım.
E ben okuduğum kitapların hemen hemen tamamını şimdi tanıdıklarıma ve önceden de okulların kütüphanelerine veriyordum, yani sonuç olarak ben ne yapacağım?
hoşbuldum..
evet okudum kuralları.
beyaz diş 258 sayfa ve şuan ben 30. sayfadayım.
senin yapacagın, şuan okumakta oldugun kitabı yazmak ve kaç günde okudugunun süresine bakmak.
en önemlisi ise, okudugun kitapları unutmamakne beklıyordun kuzum?
Şu anda elimde sadece birkaç kitap var, demin anlatmıştım yukarıda.
Kütüphanem alanını boş bırakacağım ben.
jade, sanal kütüphaneni oluşturacaksın
hepsı bu
iki şehrin hikayesinde 100.sayfadayım ama hiç bişi anlamadım
merhaba bilge giz, nasılsın?
iki şehrin hikayesinde 100.sayfadayım ama hiç bişi anlamadım
Şu anda bende olan kitapları mı Kütüphanem'e eklemem lazım?
E ben verdim büyük çoğunluğunu, o zaman onları Kütüphnem'e ekleyemeyeceğim değil mi?
Yoksa ilgisi yok mu?
Yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan?
Şu anda bende olan kitapları mı Kütüphanem'e eklemem lazım?
E ben verdim büyük çoğunluğunu, o zaman onları Kütüphnem'e ekleyemeyeceğim değil mi?
Yoksa ilgisi yok mu?
Yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan?
neden anlamadın?
İdare eder Sör , sen nasılsın ?
İlk başlarda öyle oluyor, karakterleri bir süre çözememiştim , sonradan anlaşılır gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?