Eki Görüntüle 703075
Toplumsal alanda bireyin tüm yönlerini ustalıkla dile getiren Orhan Kemal, yalnızca sokaklarda ekmek kavgası veren insanları değil, evlerin içinde süren aile çekişmelerini de en iyi anlatan yazarlardan biridir. Orhan Kemal'in ev içi yaşamlara ilişkin yazdığı en yetkin kitaplardan biri olan El Kızı, toplumun aile içindeki yansıyışını da mükemmel biçimde ele alır.
(dr.com.tr)
Şekersiz kahvemi koyup kitabımı ellerimin arasına sıkı sıkı alıcaminsan kitabını özler mi ya, ihmal edince özlüyorum resmen
çok özendim ben de aynısını yapıcamkeyifli okumalar
sörüm hayırlı olsun canım
Orhan Kemal'in bütün eserlerini okumak istiyorum
Orhan Kemal haftamızı burada noktalıyoruz. Çok sayıda eserine yer verdim ancak tanıtamadıklarım var hala.
Yeni haftanın yazarı, Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ...
teşekkürler bilge jade
Orhan Kemal haftamızı burada noktalıyoruz. Çok sayıda eserine yer verdim ancak tanıtamadıklarım var hala.
Yeni haftanın yazarı, Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ...
arada yakalayabildikçe bazılarının tanıtımlarını okuyabildim ve sayende orhan kemal'e karşı bir merakım oluştu, listeme ekleyeceğimçok teşekkürler bilge jade
arada yakalayabildikçe bazılarının tanıtımlarını okuyabildim ve sayende orhan kemal'e karşı bir merakım oluştu, listeme ekleyeceğimçok teşekkürler bilge jade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?