Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Rica ederim tatlım.

Soru ve cevaplar açıklanmıştır, tahminin ne ona göre?

Açıklanmadı canım soru ve cevaplar.
Ösym 1 hafta sonra falan yayınlıyor, o zamana da çoğu uçuyor aklımdan. :44:

Nette yorumlara baktım birkaç yerde geneli kötü geçti demiş, o yüzden standart sapma işin içine girince ne olur bilemiyorum.

Anladım canım.

Eskiden sınavlardan sonra tv'de cevapları açıklıyorlardı ya, artık yok mu öyle bir şey?

Son düzenleme:
umarım çoook güzel geçmiştir canım
ben de gireceğim ales yada üds ye. tam bilmiyorum hangisi gerekiyor ama kursa gidiyorum yazları

Teşekkür ederim canım, bakalım 2-3 hafta sonra belli olur

Ne için gireceksin ?
Bu arada üds de kalktı, yds'ye döndü canım, format aynı ama, nisanda girdim ona da.

Osym sınavlarında listenin başındayım.

demi ama

uzmanlık sınavından önce dil sınavı vermem gerekiyor canım, benim girmeme daha 4 yıl var o zamana ne olur isimleri kim bilir
sen ne için giriyorsun, niye hepsine giriyorsun

uzmanlık sınavından önce dil sınavı vermem gerekiyor canım, benim girmeme daha 4 yıl var o zamana ne olur isimleri kim bilir
sen ne için giriyorsun, niye hepsine giriyorsun

O zaman şimdilik yds ye gireceksin, ilerde ismi ne olur bilemeyiz tabi, sürekli değişiyor dediğin gibi

Vala bağımlılık yaptı, durduramıyorum kendimi

Yükselir diye giriyorum canım, yüksek lisans istiyorum da, eğer olmasa bile dil puanım elimde olsun istiyorum.

Bir çok yerde istiyorlar ama daha yükseltemedim, çalışmayınca olmuyor.

Serdar Çekinmez'in son kitabı Tayyare'yi, Sör tanıtmıştı. Ben de diğer iki kitabını tanıtacağım sevgili bilgeler...

Serdar Çekinmez'in ilk romanı "Hatice", soluk soluğa okuyacağınız bir kaçışın öyküsü. Balkanlar'dan Türkiye'ye uzanan yolculukları, bir sınır köyü olan Geçenler'de kesişen karakterler sizi farklı evrenlere taşıyacak. Kerem Bey'le âşık olacak, Kutlu ile maddiyatı sevecek, Ahmet'le başpehlivanlığa güreşeceksiniz... Nevin olup herkesi büyüleyecek, Ayşin olup kıskançlığın acısıyla kıvranacaksınız... Hatice mi? Sonrasını size kendisi anlatacak...

Romanın sihirli sayfaları sizi yeni bir aşka ve kovalamacaya davet ediyor. "Hatice", kendi sesine sahip, alışılmadık bir ilk roman.

Dünyamızın, sonsuzluğun diğer sahipleriyle girdiği macera dolu bir diyalog... İnsanlığa, çok uzaktaki benzerlerinin tuttuğu bir ayna... Savaş ve barış kavramlarına değişik bir bakış... Ve belki de bunların hepsinin hikayesidir Kalkhedon Tüneli...

Serkan ve Elif'in olduğu kadar, Ankara'dan gelen misafirleri Emre ve İlyas'ın da İstanbul'da, sıradan bir günde, sıradan bir geziyle başlayıp hiç de sıradan olmayan olaylar zincirinin içine düşmelerinin sürükleyici öyküsüdür bu. Tartışmalı bir şekilde içine girdikleri, çok eski çağlarda inşa edildiği rivayet olunan, dönemin adıyla Kalkhedon'a, yani bugünkü Kadıköy'e çıkan bir tünelin ucunda, bambaşka bir zamanda bulurlar kendilerini. Sadece onlardan değil, hepimizden bazı "istekleri" olan bu yapay zamandan çıkabilmek için sadece kendi adlarına değil, hepimiz adına mücadele etmeleri gerekecektir.

Serkan ve Emre "bir eski dostun" onlara sormadan sırtlarına yüklediği bu ağır görevi başarabilecekler miydi? Yoksa...?

Roman boyunca 2022 Kadıköy'ünde bolca vakit geçirecek, İstanbul Boğazı'nı dolaşacak, sık sık Türkiye'den çıkıp Fransa'ya gitmek zorunda kalacaksınız.

(kabalci.com.tr)

yükseltirsin merak etme, o kadar sınava girince sistemi çözmüşsündür sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…