Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba baharı bekleyen bilgeler kitabımı bitirdim 15 inde karamazof kardeşlere başlayacağım için yeni bir kitap söylemiyorum 2 gün tatil yapacağım

karamazof kardeşlerden sonra tayyareye de katılırım başbilge sör :87: aynı kitabı beraber okumak bence konumuz için de çok keyfili olacak bir nevi dizi izlemek gibi tabi önce bir alnımızın akıyla çıkalım

bilge gülümsün sen yüksek lisansı çok rahat yaparsın kendini kısıtlama öyle kıyamam enerjin düşmüş sanki, biz bilgeler sana güveniyoruz sen de kendine güven

Sağ ol Bilge HİP. bu migren öldürdü beni.

allah korusun deme öyle, morlini yüksek tut tatlım migrenim de azaldı diye düşün bir nebze işe yarar belki kıyamam çok geçmiş olsun

Sağ ol canım, uzun zamandır böyle kötü ağrımamıştı.
Neden böyle oldu anlamadım.
Adet dönemlerinde ağrırdı genelde. Şu anda dönem değil, daha var...:26:

Sağ ol canım, uzun zamandır böyle kötü ağrımamıştı.
Neden böyle oldu anlamadım.
Adet dönemlerinde ağrırdı genelde. Şu anda dönem değil, daha var...:26:

çok ani hava değişimleri oluyor bu ara belki ondandır ben de durmadan hapşırıyorum burnum horhor çeşmesi gibi oldu :97: havalar düzelsin bir şeyin kalmaz bence :109:

merhaba....................
merhaba bilge gulumsun, inşallah alırsın kitabı
günaydın bilgelerim, dün kitap okuyamadım, bugün de ancak akşama okuyabilirim:13:
hepinize güzel bi gün diliyorum
merhaba yasmin
iyilik sen nasılsın, nerelerdesın sen

evet karamazov kardeşlerden sonra ''tayyare''yi düşünüyoruz
inşallah. katılmak isteyenler için bilgi olsun.

Merhaba Bilgeler :) Sör kitabım 3 gün önce bitti. Nete giremedim elektirik kesintimiz vardı bi de üstüne memleketime hain bir saldırı oldu can sıkıntısından hiç bişe yapmak istemedim. Kusuruma bakmayın. yeni itabım Drina'da Son Gün - Faik BAYSAL 542 Sayfa. Süremi rica edeyim :)

şükür diyelim, sen?

FATİH'te horhor diye bir semt var ya orada bir çeşme bu da!
fakat ben benzetmesini beğendim.

Nasılsın Başbilgem, editörüm.
hiç bilmiyorum o çeşmeyi iyilik sen?
başımız sağ olsun. nedir bu bitmek bilmeyen kavga anlamıyorum. İnsanlara dünya değil, insanlar zarar veriyor
bazen şeytana hak vermıyor değilim.
9 günün var
di mi ben çok seviyorum söylemeyi :87:

baya bereketli bir çeşme durmadan akıyor :101: saman nezlesi baharda oluyor bazen kendimi iyi hissediyorum kırgınlık yok ama hapşırık ve böyle bir hohor çeşmem var
bu benzetmen beni çeşmelerden soğuttu gerçi uzun süredir çeşme görmedim
ama yıne de her çeşme gördüğümde aklıma sen gelıcen

Son düzenleme:
Kızlaar yaratıcılığım üzerimde şimdi netten hayvan resimleri yazdırıyorum onların çizimini keçeye yapıp onlardanda kitap ayracı yapacağım umarım güzel olurr

Kızlaar yaratıcılığım üzerimde şimdi netten hayvan resimleri yazdırıyorum onların çizimini keçeye yapıp onlardanda kitap ayracı yapacağım umarım güzel olurr

bu konuyla ılgılı 3-4 resim paylaşmıştım daha önce
resımlerını muhakkak beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…