Sağ ol Jade'm, buna öylesine girdim zaten. Kasımdakine çalışarak girerim inşallah. Gerçi bu MİGRENli kafa ile yüksek lisans yapabilir miyim ki ben?
Hayal işte...
Gece Evi Serisi çok sardı beni bayıldım
Arkadaşım da okumuş bitirmiş, tavsiye ediyordu.
Ben de okumayı düşünüyorum. :13:
Baya sürükleyiciama siparişimi veremedimm ağlıycam şimdi ühüü
Merhaba baharı bekleyen bilgelerkitabımı bitirdim 15 inde karamazof kardeşlere başlayacağım için yeni bir kitap söylemiyorum 2 gün tatil yapacağım
karamazof kardeşlerden sonra tayyareye de katılırım başbilge sör :87: aynı kitabı beraber okumak bence konumuz için de çok keyfili olacak bir nevi dizi izlemek gibi tabi önce bir alnımızın akıyla çıkalım
bilge gülümsün sen yüksek lisansı çok rahat yaparsın kendini kısıtlama öyle kıyamam enerjin düşmüş sanki, biz bilgeler sana güveniyoruz sen de kendine güven
Sağ ol Bilge HİP. bu migren öldürdü beni.
allah korusun deme öyle, morlini yüksek tut tatlım migrenim de azaldı diye düşün bir nebze işe yarar belki kıyamam çok geçmiş olsun
Sağ ol canım, uzun zamandır böyle kötü ağrımamıştı.
Neden böyle oldu anlamadım.
Adet dönemlerinde ağrırdı genelde. Şu anda dönem değil, daha var...:26:
merhabaGünaydın bilgeler
Dün kitaba 2 gün ara vereyim dedim ama sabah kitaba gitti elim. Bünyem alışmış sanırım, istiyor.
Ben de eziyet etmedim ona ve de başladım. 2 güne bitmezse de olsun.
Atatürk ve Sumerliler kitabım.
İçerisinde Muazzez İlmiye Çığ'ın 30 yıllık süre zarfında yazdığı makaleler var. Daha 20. sayfadayım.
merhaba bilge gulumsun, inşallah alırsın kitabıgünaydın bilgeler,
dünden beri başım feci ağrıyor...
cumartesi günü kütüphaneye gittim. karamazov kardeşler kitabını almak için. netten baktığımda "orada" gözüküyordu. fakat birisine vermişler... yalnız işin iyi yanı 15 Mayıs'a kadarmış süresi. umarım alan kişi 15 mayıs'ta getirir de ben de akşamına gider alırım sizinle başlarım. Yoksa çok üzgünüm.
merhaba yasmingünaydın bilgelerim, dün kitap okuyamadım, bugün de ancak akşama okuyabilirim:13:
hepinize güzel bi gün diliyorum
iyilik sen nasılsın, nerelerdesın senGünaydın bayanlaarKitabımın çok az bi sayfası kaldı okumayk istemiyorum hiç bitecek diye çünkü serinin altıncı kitabını henüz almadım birazdan sipariş etmeyi düşünüyorum
Nasılsınız bakalım ?
Merhaba baharı bekleyen bilgelerkitabımı bitirdim 15 inde karamazof kardeşlere başlayacağım için yeni bir kitap söylemiyorum 2 gün tatil yapacağım
karamazof kardeşlerden sonra tayyareye de katılırım başbilge sör :87: aynı kitabı beraber okumak bence konumuz için de çok keyfili olacak bir nevi dizi izlemek gibi tabi önce bir alnımızın akıyla çıkalım
bilge gülümsün sen yüksek lisansı çok rahat yaparsın kendini kısıtlama öyle kıyamam enerjin düşmüş sanki, biz bilgeler sana güveniyoruz sen de kendine güven
çok ani hava değişimleri oluyor bu ara belki ondandır ben de durmadan hapşırıyorum burnum horhor çeşmesi gibi oldu :97: havalar düzelsin bir şeyin kalmaz bence :109:
çok ani hava değişimleri oluyor bu ara belki ondandır ben de durmadan hapşırıyorum burnum horhor çeşmesi gibi oldu :97: havalar düzelsin bir şeyin kalmaz bence :109:
o nasıl bir çeşme ki
"horhor çeşmesi" güzelmiş.
o nasıl bir çeşme ki
şükür diyelim, sen?Nasılsın Sör
hiç bilmiyorum o çeşmeyi
FATİH'te horhor diye bir semt var ya orada bir çeşme bu da!
fakat ben benzetmesini beğendim.
Nasılsın Başbilgem, editörüm.
başımız sağ olsun. nedir bu bitmek bilmeyen kavga anlamıyorum. İnsanlara dünya değil, insanlar zarar veriyorMerhaba Bilgeler :) Sör kitabım 3 gün önce bitti. Nete giremedim elektirik kesintimiz vardı bi de üstüne memleketime hain bir saldırı oldu can sıkıntısından hiç bişe yapmak istemedim.Kusuruma bakmayın. yeni itabım Drina'da Son Gün - Faik BAYSAL 542 Sayfa. Süremi rica edeyim :)
di mi ben çok seviyorum söylemeyi :87:
baya bereketli bir çeşme durmadan akıyor :101: saman nezlesi baharda oluyor bazen kendimi iyi hissediyorum kırgınlık yok ama hapşırık ve böyle bir hohor çeşmem var
Kızlaar yaratıcılığım üzerimde şimdi netten hayvan resimleri yazdırıyorum onların çizimini keçeye yapıp onlardanda kitap ayracı yapacağım umarım güzel olurr
bu benzetmen beni çeşmelerden soğuttu gerçi uzun süredir çeşme görmedim
ama yıne de her çeşme gördüğümde aklıma sen gelıcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?