Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benimki e-kitap dayanamam okurum diye açmadım bile daha ama okuyabilirim sanıyorum sıkılmadıysan güzel dizi izler gibi okuruz :87: buradan da dedikodularını yaparız hem motivasyon olur

bilmiyorum ki:26: cevap ver kısmına önce ''remove format''a, sonra ''table'' ye tıklayıp liste için sayı verıyordum
ama olmuyor feci sinir oldum

benimki e-kitap dayanamam okurum diye açmadım bile daha ama okuyabilirim sanıyorum sıkılmadıysan güzel dizi izler gibi okuruz :87: buradan da dedikodularını yaparız hem motivasyon olur

Evet evet. Yaparız dedikodusunu.
E-kitap okumak rahat geliyor bana ama genelde 200 sayfalık kitapları okudum.
Kalın bir kitap denemedim.
İnşallah bir sorun çıkmaz ve rahat bir şekilde okursun.

Sor bence.

Excel ile daha önce nasıl kriz yaşamıştık hatırlarsın.

evet öyle. zaten bu seferki çok küçük oldu. valla hiç uğraşmaya halım kalmadı, dün geceden beri tablonun olmamasının nedenlerını arastırdım
cidden suan gıcık oldum. excelde de fazla uğraşmadım, çünkü sinirliyim

Bir merhaba deyip kaçacağım.

Merhaba!

Bu seferlik yakalayıp tutmayayım o zaman.
Merhaba Jade

bilmiyorum ki:26: cevap ver kısmına önce ''remove format''a, sonra ''table'' ye tıklayıp liste için sayı verıyordum
ama olmuyor feci sinir oldum

Hmm. Belki siteden kaynaklı geçici bir sorundur Sör.
Durduk yere gereksiz iş ve de sinir harbi olmuş.
Sıkma sen canını, sen yine de bir yolunu bulup yapmışsın.
Ellerine ve de emeğine sağlık.

Bir merhaba deyip kaçacağım.

Merhaba!

merhaba tatlı bilge jade görüşürüz

Evet evet. Yaparız dedikodusunu.
E-kitap okumak rahat geliyor bana ama genelde 200 sayfalık kitapları okudum.
Kalın bir kitap denemedim.
İnşallah bir sorun çıkmaz ve rahat bir şekilde okursun.

bilmiyorum ki benim de ilk e-kitap denemem olacak baktım olmuyor alırım kitabı diye düşündüm umarım rahat okurum telefonuma bile kurabiliyor musum bir yandan kitabımın hep yanımda olacağını düşünmek hoşuma gidiyor :87:

7/24 kitabınla birlikte olacaksın o zaman.
İnşallah rahat olur, olmazsa da alırsın dediğin gibi, sen bir başla da hayırlısıyla, bakarsın duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…