Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben kıtabımı okuyamaya gidiyorum
az kaldı bitmesine. uyuyakalmasaydım çoktan bitmişti diğeride
gelınce listemızı yenıleyecegım

65. sayfadayım.

Karamazov Kardeşler okuyucuları hepinize keyifli okumalar, su gibi aksın sayfalar

Herkese iyi okumalar,iyi geceler .

huzurlu geceler maşallah sohbetlere katılmıyorsun ama, bildirimini asla aksatmıyorsun

Sohbetlerinize denk gelmiyorum genelde sonradan okumaya çalışıyorum.
:18::18::18: bildirim yapmazsam çizersin beni sörüm seviyorum ben bu topiği okumama vesile oluyor.

listeyi yapamadım, tablo oluşturamıyorum cevap ver kısmında çıkmıyor tablo yarın bakıcam bir çaresine

Son düzenleme:
evet süre belırledım 18 gün süremiz var
elbette daha kısa sürede bitirecekler olacaktır

süre veriyorum çünkü, süresiz olunca olmaz
boşlayabılırız

18 gün mü?
Ben en az 1 ay süremiz olur sanmıştım. Çok abartmışım.
Kütüphaneyi arayayım bakalım, gelmiş mi kitap. Geldiyse akşam iş çıkışı alır, başlarım inşallah.

Bu yoğun zamanda hangi akla hizmet 900 sayfa kitaba başlayacaksam Allah bana akıl versin.
Amcamın kızının düğünü var. Tüm hafta sonlarım dolu! Kıyafet ara , bul, al vs. vb.

Günaydın bu arada. Kitabım bitti diğer konuya mı bildiriyorduk.

Merhaba bilge güzellikler yağmurlu havada evde oturup sıcacık kahve içmek bir şeyler okumak gibisi yok ben karamazof kardeşlere akşam başlayacağım :87: 18 gün benim için iddialı bir süre :78: siz hızlı bilgeler yarışırken ben yavaştan katılım göstereceğim artık

ellerine sağlık hamarat bilge sör :125: artık güne bunlardan yaparsın

Ellerine sağlık Sör. Çok leziz görünüyor.

Ben, ben.
Başladım.

ben başlamadım daha, dünden beri tablonun derdıne düştüm
acayip sinir oldum.

hızlı bilge giz ne kadar okudun sence rahat okur muyuz biraz fikrin olmuştur belki

Sabahları okuyorum ben canım o yüzden. Kahvaltıdan sonra baktım. 51. sayfadayım.
Karakterleri idrak etme aşamasını yeni geçtim.
Sanırım ezberledim isimleri kim kimdir necidir.
Şu an aile üyelerini tanıtıyor.
Dönem hakkında bilgi de veriyor arada.
Kitabın puntoları küçük, seninki öyle mi bilmiyorum ama gözlerimi ağrıttı çok. Bıraktım o yüzden.
Sıkılmadım okurken. Okuyabiliriz bence.
Biz bunu başarırız :13:

ben başlamadım daha, dünden beri tablonun derdıne düştüm
acayip sinir oldum.

Sorun ne Sör?
Hiç sorun yaşamıyordun önceden ne oldu ki birden :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…