Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

deme öyle sör liseyi bitircem diye ne uğraşlar verdim, üstüne iki kez sınava girdim.
girdim de ne oldu iki yıldır da bütünlemeye giriyorum. ömrüm tükendi yahu

aman yarabbim, hayat sana ne kadar da kötü davranmış
başına gelmeyen kalmamış

Görebileceğim bir kardeşim yoktu senin gibi demek istemiştim Sör. Abim var benim. O benimkini görmüştür bak bir sorayım.
Küçük bebiş yok çevremde.

hee anladım. birden fazla yere yetiştiğim için öyle anlamısım
ben çok bıngıldak elledım

Pek kitap okuyamıyorum birkaç gündür.

Maşallah, iyi çene çalmışsınız yine.

Son düzenleme:

"Modern yaşam, ölümü unutturur." der Ahmet Hamdi Tanpınar. Bu söz, herhalde en çok 1980 sonrası kuşak için geçerli. Sadece ölümü unuttursa iyi, tüm değerleri de yapboz haline getirdi. Popüler kültürün hızlı yayılışı ve modern yaşam tasarımları, birçok hayatı ve duyarlılığı kapitalizmin çöp kutularına yuvarladı. Artık neredeyse hemen her şeyin bir "bedeli" ya da "fiyatı" vardı. Bu hızlı yaşamda, kendini içlerine hapsedenler İslamcı söylemin tarafında yer alanlardı. Bu kitap, 1990 - 2000 yılları arasında, İslamcılık söyleminin bir tarafında yer tutmuş kuşağın içinde biriktirdiklerini "dikkafalı" bir söylemle dışavurumu; bu koronun çocuklarına ulaşabilmiş, kimi zaman bağıra çağıra, kimi zaman da dudak ucuyla söylediklerini anlayan kitlenin kitabıdır. Kekeme Çocuklar Korosu, içinde barındırdığı insanlar ve onların öyküleriyle kocaman bir duygu dünyasına karşılık geliyor.

(dr.com.tr)

selam bilgeler 60 sayfa okudum geriye kaldı 952 sayfa falan

kitap sarmaya başladı, yazıları güzel büyük benim rahat okudum
yarın akşamı iple çekeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…