karamazov kardeşler'e başlayan bütün bilge arkadaşlarıma keyifli okumalar,kalbim sizinleayrıca hepinizi özledim seda sayan misali kokulu kokulu öpüyorum güzel meşgul ettim bence hadi ben de dersime gideyim
Kafasında olan hassas bölgeyi demiyor musun Sör, bebeğin gelişimi etkiliyormuş zarar verildiğinde.
Annem (tabii 19 yaşında anne olunca bir de evde küçük kardeşi olmayınca ne bilsin) ben bebekken üzülmüş. Halamı çağırmış. "FF, bebeğin başında iltihap olmuş." demiş. İğne ile deşecekmiş sanırım. Halam: "Yenge, Allah canını almasın. bıngıldak o elleme sakın." demiş.
Halam annemden 5 yaş küçük ama evde diğer halamlara baktığı için bebek konusunda tecrubeliymiş.
Hayatımı halama borçluyum belki de...
Yok bizden geçti artık
Okul işleri de denebilir aslında
sende de geçtiyse, biz ölmüşüz yahu
yanlışlıkla göndermiştir.Geçti valla
Sör bir şey sorucam, bir insan flörtüne neden 'bubj' diye mesaj atar Allah için beni biri aydınlatsın düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum
Bilge Hip,
Ben bir TDK Başkanı (!) olarak tabii ki fark ettim.
Fakat her şeyi düzeltince insanların gözünde "ukala" bir hava oluşuyor. Hele ki yazım dilinde bu daha fazla oluşabilir, o yüzden bazen görmezden geliyorum.Görsem de söylemiyorum.
Dipnot: Yazıma, imlaya, telaffuza azami gayret gösterdiğim için çevremdekiler "TDK Başkanı" derler bana.
günaydın bilgeler
uyandım kahvaltımı yaptım, şimdi kitap okuyacağım, gri'nin elli tonu 'nu bugün bitirmeyi planlıyorum, daha sonra kitap hakkında olumlu olumsuz yorumlarım olacak
Yazım dilinde jest mimik vs vb olmayınca bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. bazen, her gün yazıştığım arkadaşımla bile birbirimizin yazdıklarını anlamayıp telefon açıp "sen burada ne demek istedin?" diyoruz. -ki beni tanımayan insanlar yanlış çıkarsamalar bile yapabilir. sonra kırılır bana, ben de üzülürüm. o yüzdenkıyamam sana beni düzeltebilirsin şekerimfarkedilmedi sanıp sevinmiştim ben de sinsi gibi
bazen kızsam falan da genelde şanslı olduğumu düşünürüm. sağ olbüyük tehlike atlatmışsın gerçekten bilge gülümsün bu hikayeden şanslı bir insan olduğun sonucunu çıkarıdm ben
günaydın bilgeler
uyandım kahvaltımı yaptım, şimdi kitap okuyacağım, gri'nin elli tonu 'nu bugün bitirmeyi planlıyorum, daha sonra kitap hakkında olumlu olumsuz yorumlarım olacak
keyifli okumalaro kitapla ilgili çok olumlu yorum duymadım, senin yorumunu merakla bekliyorum
Yazım dilinde jest mimik vs vb olmayınca bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. bazen, her gün yazıştığım arkadaşımla bile birbirimizin yazdıklarını anlamayıp telefon açıp "sen burada ne demek istedin?" diyoruz. -ki beni tanımayan insanlar yanlış çıkarsamalar bile yapabilir. sonra kırılır bana, ben de üzülürüm. o yüzden
bazen kızsam falan da genelde şanslı olduğumu düşünürüm. sağ ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?