Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın bilgeler

ben işteyken gezin tozun okumayın çok kıskancım ya çook
ben daha 30.sayfadayım .............
merhaba onlar 2 ayrı kişi değil mi yahu?
merhaba 10 günün var
dünden beri diyorsun sadece imzamıda mı fark etmedın ben klavye hatası oldugunu düşündüğümden uyarmadım
günaydın bilgeler
uyandım kahvaltımı yaptım, şimdi kitap okuyacağım, gri'nin elli tonu 'nu bugün bitirmeyi planlıyorum, daha sonra kitap hakkında olumlu olumsuz yorumlarım olacak
selamlar
..................
yepyeni bi kitapla karşınızdayımm
canan tan - hasret
345 sayfaaa
9 günün var merhaba
ya o kadar çok hoşuma gitti ki bu e-kitap başka kitaplar da bulmak istiyorum böyle :109:

...................

Gri'nin elli tonuna benim yorumum
Kitap hakkındaki yorumları okuduğumda çok büyük bir beklentim yoktu zaten. Okumaya devam ettikçe ne kadar sığ bi kitap olduğunu anladım..
Tamam ilişkiler için cinsellik önemlidir, fakat bu kadar sapkın bi cinsel anlayışı kitap haline getirmek ne kadar doğru bilemem.
Okurken sıkılmadım ayrıca, devamını sırf meraktan okuyabilirim. Çünkü erotik sahneler dışında gayet güzel bi aşk hikayesi var. Keşke şu erotizmde bu kadar ayrıntıya girmeyip Cristian ve Anastasia 'nın aşklarına yoğunlaşsaydı bilemicem belki de yazarın ticari kaygıları vardı ve belki de kitabı bu kadar satar hale getiren bu sahnelerdir

doğum günün kutlu olsun bebaaaa
sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu, başarılı ve kitaplı yıllaraa:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124:

o zaman diğer kitabımı da söleyimm
forex piyasası - mutlu meydan 166 sayfa

ikisine 18 gün verıyorum ders kıtapları ağır ağır okunmalı
bu arada, senı buraya 2. alışım, bir daha aynı şey tekrarlanırsa
geri gelemezsın
hatta 4-5 gün boyunca uğramazsan, hiç kapının önünden bıle geçme

vouvvvvv çok sertt
ayrıca elimde ders bakımından kitap çok emin ol buralardayımm
*
bu arada okuyucu çok burdaa bi kitap daha aldım dün;
elif şafak - siyah süt
okuyan var mıdır ??

Son düzenleme:
vouvvvvv çok sertt
ayrıca elimde ders bakımından kitap çok emin ol buralardayımm
*
bu arada okuyucu çok burdaa bi kitap daha aldım dün;
elif şafak - siyah süt
okuyan var mıdır ??

belkı konuya gelmeden önce okuyan olmuş olabilir, ama ben hiç hatırlamıyorum bu kitabı okuyanı
belkı önceden okumusu biri çıkar, kesin çıkar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…