Eki Görüntüle 713115
John Perry önce karısının mezarını ziyaret etti. Sonra da askere yazıldı.
İyi haber, insanların nihayet yıldızlara ulaşmış olmaları. Kötü haberse uzayda yaşamaya uygun gezegenlerin nadir bulunması -tabii bir de bu gezegenler için bizimle savaşmaya hazır uzaylı ırkların olması. Biz de o yüzden savaşıyoruz. Dünyadan çok uzaktaki bu acımasız, kanlı, sonu gelmez savaş onlarca yıldır devam ediyor. Dünya izbe bir gezegen.
Kaynaklarımızın çoğu Koloni Savunma Güçlerinin elinde ve herkes emeklilik yaşına geldiğiniz zaman onlara katılabileceğinizi biliyor. KSG genç insanlar değil; onlarca yıllık bilgi ve beceri birikimi taşıyan insanlar istiyor. Bir daha dönmemek üzere Dünyadan götürüleceksiniz. Askerde iki sene savaşacaksınız. Ve hayatta kalırsanız binbir güçlükle kazanılmış gezegenlerin birinde kendinize ait bir yuvaya kavuşacaksınız. John Perry bu anlaşmayı kabul ediyor. Nelerle karşılaşacağını bildiğini sanıyor. Fakat evden pek çok ışık yılı ötedeki gerçek savaş, onun hayal edebileceğinden çok ama çok daha zor -ve kendisinin zamanla neye dönüşeceği daha bile garip.
YAŞLI ADAMIN SAVAŞI akıllıca yazılmış ve baştan sona keyif veren harika bir roman. THE CLEVELAND PLAIN DEALER
Olağanüstü John Scalzi önce iyi, sonra çok iyi, sonra yine çok iyi yazıyor. THE SAN DIEGO UNION-TRIBUNE
..............
Şu sıralar bayılarak okuyorummmm, bilimkurgu sevenlere selam olsun
Özledim seni
Dün pek yoktun.
çok etkileyisi gerçekten merak uyandıran bir konusu varmış :107: ben listeme ekleyeyim bunu
Sağ ol canım, ben de özledim. :13:
Alışverişe gittim, bu gün yine gideceğim.
Sen napıyorsun?
Seri 4 kitaplık, ithaki yayınları olduğundan en uygun da ilknokta.com'da satışı var. Ben %50 indirimle almıştım.
Keşke bekletmeseydim, bilimkurguya yabancı olanlar bile okuyabilir kurgulanan teknoloji detaylı ve basitçe anlatıldığından kafa da karışmıyor.
Benç çok severek okuyorum.
oh herkes gezmelerde bakıyorumben serin serin evde oturup kahvemi içeceğim bugün sizin yerinize de dinlenirim :87:
Oh ne güzel, bol bol keyfini çıkart. Çok severim alışverişi.
Birazdan dışarı çıkacağım ben de. Hava alayım, yağmur yağmayacak gibi bugün.
oh herkes gezmelerde bakıyorumben serin serin evde oturup kahvemi içeceğim bugün sizin yerinize de dinlenirim :87:
Gez gez.
Hava çok güzel.
Evet güzel görünüyor şu an.
Gezelim keyiflenelim.
İçelim güzelleşelim gibi oldu bu ama neyse...
Bu arada ben yeşilaycıyım.
Evet öyle oldu
Yarım yeşilaycıyım.mezuniyetimde içmiştim kızlarla.
gezin tabi canım :87: güzel havaların keyfini çıkarın bol bol ben de balkonumda güneşlenerek kitabımı okurum birazdan :87:
bilge kitapkokusu nerelerdesinbir saattir ibook arıyorum telef oldum internet köşelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?