Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çok etkileyisi gerçekten merak uyandıran bir konusu varmış :107: ben listeme ekleyeyim bunu

çok etkileyisi gerçekten merak uyandıran bir konusu varmış :107: ben listeme ekleyeyim bunu

Seri 4 kitaplık, ithaki yayınları olduğundan en uygun da ilknokta.com'da satışı var. Ben %50 indirimle almıştım.

Keşke bekletmeseydim, bilimkurguya yabancı olanlar bile okuyabilir kurgulanan teknoloji detaylı ve basitçe anlatıldığından kafa da karışmıyor.

Benç çok severek okuyorum.

seri olması daha güzel tadı insanın damağında kalmıyor ben artık e-kitap sever oldum bulrusam yüklerim

oh herkes gezmelerde bakıyorum ben serin serin evde oturup kahvemi içeceğim bugün sizin yerinize de dinlenirim :87:

Oh ne güzel, bol bol keyfini çıkart. Çok severim alışverişi.

Birazdan dışarı çıkacağım ben de. Hava alayım, yağmur yağmayacak gibi bugün.

Gez gez.

Hava çok güzel.

oh herkes gezmelerde bakıyorum ben serin serin evde oturup kahvemi içeceğim bugün sizin yerinize de dinlenirim :87:

gezin tabi canım :87: güzel havaların keyfini çıkarın bol bol ben de balkonumda güneşlenerek kitabımı okurum birazdan :87:

bilge kitapkokusu nerelerdesin bir saattir ibook arıyorum telef oldum internet köşelerinde

Ne arıyorsun o kadar bilge hip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…