Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Reşat Nuri benim favori yazarımdır. Bütün eserlerini okumaya çalışıyorum, çoğunu okudum ama.

Son düzenleme:
Reşat Nuri benim favori yazarımdır. Bütün eserlerini okumaya çalışıyorum, çoğunu okudum ama.

Ah benim hayatımda Çalıkuşu'nun yeri bambaşkadır ne kadar umutsuz olduğum günlerde başumcumdan ayırmadığım bana güç veren bir kitaptı ve her ne olursa olsun ne kadar yalnız olursam olayım ben dimdik ayakta durabilirsem her koşulda mutlu olabileceğime inanmamı sağlamıştı, hala sıkıldıkça açar biraz okurum

Gülbeşekeri sevdin mi

Son düzenleme:

En sevdiğim kitap. Hayatımda yalnız Çalıkuşu'nu iki kere okumuşumdur. Tabi rastgele açıp okumaları saymazsak.

Reşat Nuri Güntekin'in sadece Yaprak Dökümü okudum. düşünüyorum da başka hiçbir kitabını okumadım galiba...
Klasiklerde çok eksiğim var. Allah'tan kütüphaneye üye oldum. Orada klasikler vardır (sanıyorum) peyderpey alıp okurum bari!

imza: acınası ben!

Okursun, üzme kendini.

Kütüphanedeki kitapların çoğu, eski baskı olduğu için eski Türkçe kelimeleri daha çok barındırıyor. Bu da sıkılabiliyor insanı. Yeni baskıları okumak daha iyi.

Son düzenleme:
okuyucular, okuyucu _nurten_ arkadaşımız free takılıyor
listede olmaması önemli değil,
bilgilerinize

Kim ne derse desin Damga nın bende yeri başkadır... Mükemmeldi o...

Evet, Damga süperdir. Herkese tavsiye ederim. Bir Kadın Düşmanı da öyle.

hmmmmm ben okumadım damgayı demek bu kadar beğendiniz.O zaman okunması gereken bir kitap demek ki, zaten cumhuriyet dönemi yazarlarına bayılıyorum.
Bir kadın düşmanını çok çok önce okumuştum ama sen söyleyince hemen hatırladım gerçekten o da süper kitaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…