allahım sana gelıyorumListe nerede Suri
Nete 3 günde bir yada daha fazla aralıklarla giriyorum. O sırada zaten kitap bitmiş oluyor. :/
anladım canım :) o zaman sen free takılabılırsın :)
allahım sana gelıyorum
anladım canım :) o zaman sen free takılabılırsın :)
reşat nurinin kavak yelleri isimli romanına bayılmıştım ben herkese tavsiye ederim.
Ayrıca anadolu notları kitabı da çok güzel,tam sevdiğim tarz.Müfettişlik yaptığı dönemde anadoluda dolaştığı yerlere,yolculuklarına o sırada tanıdığı insanlara ve başından geçen olaylara dayanarak yazmış.
Reşat Nuri benim favori yazarımdır. Bütün eserlerini okumaya çalışıyorum, çoğunu okudum ama.
Reşat Nuri benim favori yazarımdır. Bütün eserlerini okumaya çalışıyorum, çoğunu okudum ama.
Kim ne derse desin Damga nın bende yeri başkadır... Mükemmeldi o...
Ah benim hayatımda Çalıkuşunun yeri bambaşkadır ne kadar umutsuz olduğum günlerde başumcumdan ayırmadığım bana güç veren bir kitaptı ve her ne olursa olsun ne kadar yalnız olursam olayım ben dimdik ayakta durabilirsem her koşulda mutlu olabileceğime inanmamı sağlamıştı, hala sıkıldıkça açar biraz okurum
Gülbeşekeri sevdin mi
Reşat Nuri Güntekin'in sadece Yaprak Dökümü okudum.Reşat Nuri benim favori yazarımdır. Bütün eserlerini okumaya çalışıyorum, çoğunu okudum ama.
Reşat Nuri Güntekin'in sadece Yaprak Dökümü okudum.düşünüyorum da başka hiçbir kitabını okumadım galiba...
Klasiklerde çok eksiğim var.Allah'tan kütüphaneye üye oldum. Orada klasikler vardır (sanıyorum) peyderpey alıp okurum bari!
imza: acınası ben!
Okuyucu sör, mesajlarınıza bakınız lütfen.
onlıne isem bakmamam mümkün olamaz
okuyucu jade
Son mesajım gelmedi mi sana yani? Burdan bunu mu çıkarmalıyım?
Kim ne derse desin Damga nın bende yeri başkadır... Mükemmeldi o...
Evet, Damga süperdir. Herkese tavsiye ederim. Bir Kadın Düşmanı da öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?